Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
amúgy akösz a kitartó segítséget!

ricsi1
emmeg mi?

ricsi1
én is szeretlek...

Dietrich
Nem nagy mû bár vannak benne jó és látványos jelenetek.

Nem tudtam a film elött hogy mirõl szól (túl azon hogy Napoleoni háborúk idején játszódik a tengeren) azért nem 1 db francia hajót kellene üldözni egész film alatt. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

No Comment

Mayday
Majd meselj mar, milyen volt, nekem is megvan tegnap ota.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
ok, mind1.

jó filmezést 😊

Dietrich
hát én most szinkronosan nézem.

na indítom a 2. cd-t 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
asszem nem hagytam ki semmit 😊

Dietrich
Pihenj lazíts, katona! 😊
Én tudom csak gondolj ricsire... 😊

Régebben még pingeltem néha szervereket de ma már leszarom. Vagy jó vagy nem az adsl.

zaki
az jó film lehet, én is meg akarom nézni. azt tudom, hogy van már dvd minõségû szinkronos változat fent a neten, feliratot már elkészítették hozzá, nem vágod? mert én eredeti nyelven nézném meg. bocs az off-ért

Dietrich
Nem maradt ki egy smiley sem? 😊)

Dietrich
Azt mégse írhattam hogy ott fogsz megdögleni. 😊)

zaki
ritkán. te?

Dietrich
Ma igaz korábban végeztem mint általában így mondhatjuk, igen mert épp senki nem volt a szerveren csak az obi s&d-n.
Így aztán a Kapítány,katona vagy milyen címû filmet nézem. 😊

dem-re nemszoktál járni?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Ó neharagudj, csak azért mertem, mert jó kedved van.

http://epica.nl

zaki
jó lenne ha befejeznénk ezt a témát. tom, hogy vitsznek szánod, de nekem már a tököm tele van ezzel az egész csítert émával

0ppika
És csalni milyen álnéven szoktál?

zaki
én mindig Zaki nick-kel játszom... szinte mindig az OBi (S&D-n) vagyok

nekem is,azért beszélek iylen hüyleségeket
amúgy komolyra fordítva a szót Te miylen nicken szoktál jáccani? mert ezen a nicken még nemláttam illetõt játszani,de szerintem csak mindig akkor jáccol,mikor én nemvagyok 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Köszönöm, tanár úr!

zaki
jujj, tegnap mi volt: powcamp pálya, leteszik a bombát. megyek hatástalanítani, kinyírok 1, vagy 2 embert, és lelõnek. 1edül marad 1 srác tõlünk, az meg nemhogy elindulna a bombáért, fent kempel a toronyban. mondom neki bazze, ne kempeljél, menj a bombához. erre a válasz: menjél te. úgy felidegesítettem magam, hogy legszívesebben minden kör elején agyonlõttem volna, de azé ezt nem lehet, azért jól tarkónb*sztam 1 gránáttal, gondolom le is ment a fél élete. aztán a végén átment ruszkinak, és ott kempelt (hála az istennek)

guardian hero
Hát attól függ mit értesz kommunikáció alatt... Mondjuk egy adatcsomag elküldése a szerverre kb PINGx0,5 ezredmásodperc lehet, de egyáltalán nem biztos, hogy a két irányba ugyanolyan a kapcsolat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tehát voltaképpen a szerver-kliens kommunikáció ping x 0,5 ideig tart, igaz?

zaki
az a mákod, hogy most jó kedvem van, mert mondtam volna valami cifrát

guardian hero
Szerintem nem azért hajtanak a fragre, mert nem tudják, mi a lényeg... Egyszerûen gõzük sincs olyan fogalmakról, mint "csapatérdek", "taktika", vagy "összjáték". Azt hiszik ha támadóként bekempelnek és csinálnak valami jól kinézõ statot, majd beveszik õket egy klánba. Na az a klán meg is érdemli õket, amelyik ekkor lámákat felvesz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
PING: egy adatcsomag küldése a szerverre és a válaszcsomag szerverrõl történõ visszaérkezése között eltelt idõ ezredmásodpercben mérve, csak hogy pontosak legyünk.

A DEMO pedig a "demonstration" angol szó rövidítése, amit bemutatónak lehetne talán fordítani.

Hát pl. a TAB-ra kiírt játékszabályokat, és akkor lenne rá esély, hogy a HQ szerveren a csapattársak a rádióra hajtsanak a frag helyett.

0ppika
Hát a magyarítás csak singlehez van nem? Multiban mit kéne fordítani?

ismételten értelmes hozzászólást láthattunk Zaki jóvoltából

zaki

wEEn
Én úgy emléxem h csak a multihoz tartozó üzeneteket forditották, semmi mást!

single lett egyáltalán lemagyarosítva????

juuuuuuj degeccccc 😄DDDDD

zaki
a Zagash féle magyarításról nem tud vki valamit?

zaki
kicsit gondolom hiányos, le van fordítva a menü, oszt csá 😄

aaaaaaaaaaaargh. jólvan igazad van 😊

0ppika
Az miért van, hogy feltettem a magyarítást, és egy rohadt magyar szó sincs a játékban (single)???

wEEn
Formában vagy ma! Csak nem unatkozol otthon?

Dietrich
Igyekeztem minden kérdést megelõzni. 😊)

Azt mi honnan tudjuk, hogy neked van-e egy oldalad?

Hát ez a mondatod inkább az ellenkezõjét látszik alátámasztani...

megalol

Dietrich
vagy=vagyok

Dietrich
Tessék ricsi lásd hogy nem vagy szívtelen nézd meg ezt az ip címet:
152.66.236.88:28960

Dietrich
oké megértettem a mozaik mondatod. 😊)

Ezért törtem magam??? Tudod mikor segítek legközelebb...hozzám aztán jöhetsz game közben, hogy "gyógyíts" ott fogsz mellettem elvérezni.
😄

Dietrich
"na jó,de eddig engedte a felépést!"

mikor megnéztem és a számláló már elhagyta a 4-t a csatlakozásnál akkor már tudtam hogy gebasz van. Ennyi idõ alatt mindig csatlakozik ha müxik a szerver de kivártam 10-ig.

gebasz
Geciül elbaszott szar helyzet...a ryan közlegénybõl lett ismert.
müxik
mûködik

😄DD

ricsi1
közs...auért ENNYIRE hüly e én sem vok...

ricsi1
és a másik2 sem?