Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1

zaki
azok csak multi térképek nem?

ricsi1
nem
csak pályákat

zaki
betettél vmilyen skin-t a játékba?

ricsi1
új játékot akartam kezdeni(ingle),de ezt hozta:

ez mit tezs

ricsi1
az alsó csatlakozással beebged

Elismerem, ez baromi jól hangzik. Kipróbáljuk!

KM
Na, majd kiproszáljuk!

Egyedül sztem szarabb mint 30an!
Ha 30an leszünk akkor brutál irtás lesz.
Gfreiter
Egyedül se voot rossz

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Este mi tuti hogy RSD-zünk 😄
Gfreiter
Hm, nemis, az 22 körül volt...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hm. Éjfél elõtt pár perccel jöttem le, addig egyedül kolbászoltam a szerveren...

Axis akkor nyer hogyha az alliesnek nem sikerült mindkettõt felrobbantania idõn belül.
Azért RSD-t csináltunk, mert ilyen még nincs és szerintünk jobb játékmód mint a HQ.

Röviden hogy mit is kell csinálni:
A mód szinte teljesen megegyezik az SD-vel, kiegészitve azzal,hogy itt van respawn 30mp-ént.
Az allies dolga hogy megsemmisítse MIND A 2 OJJEKTUMOT,
az axisnak meg az hogy megvédje õket.
Axis akkor nyer hogyha az alliesnek nem sikerült mindkettõt felrobbantania.
Egyenlõre most 2 kör van 1 pályán, de mindent be fogok konfigolni, ha megtetszik az embereknek a gáma.

Gyertek fel, este mi éjféltõl itt játszottunk, és nagyon izgalmas volt.
A fél fórum azon siránkozik, hogy minek ennyi S&D szerver, inkább egy HQ kéne.

Nem lehetne, hogy olyat indítsatok, amilyet a nép szeretne?

TT Spark 7+ Xaser edition eladó 3000 huf.
P4 3 ghz+, réz borda, 6000-ig állítható venti fordulatszám, elõre, hátra szerelhetõ manuális, vagy hõmérséklet érzékelõs automata fordulatszámszabályozás.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

wEEn
Tõmondatokban: mi az az RSD? Miben különbözik az SD-tõl?

wEEn
Hol az az itt? Mert én is kerestem a neten magamnak nagyon fasza thermaltake hûtõt, csak kiröhögtek a boltban h hogyan képzelem én azt h ilyeneket fognak raktáron tartani?
Ugyhogy valszeg megrendelem online, aztán egyszer majd megérkezik...
Különben ugy néz ki megy a dolog, mert most teszteltem vagy 3 óra játékkal

Jah még 1 dolog!

Csináltunk próbaképp egy Reinforced Serach & Destroy (RSD) szervert!

Gyertek játszani rá, mert ha nem lesz rá kereslet akkor lelövöm!

195.70.37.188:28962
Hi!

Fogram megint egy KLÁNOS cheatert!
Neve: Br-Termi-Stars, a Brigade klánból!!
Hát segitség nélkül 1 fragje sem lett volna, de így sem lett sok 😄
Nem értem, egyáltalán minek vesznek be egy ilyen lámát klánba??? 😄
Link: www.speedlan.hu/~bbrain/CHEATERS/termi2.dm_2
Gfreiter
Jah, mármint a pálya... Nem voltam még ott.

zaki
Headquarters

Punker
az a mod amikor a rádiót kell védeni/elfoglalni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gfreiter
Mi az, hogy HQ?

Punker
az nem HQ 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gfreiter
Most jöttem ki OBI-ról, úgyhogy mehetsz 😄

Punker
ilyen nincs nem lehet bejutni 😞

ReTeK
ilyenhûtõket lehet itt is kapni, ezek nem jók ?

Punker
ASE szerint tele van, nem értem miért nem lehet legalább még 1 HQ szervert csinálni

KM
Persze-persze!

ricsi1
én ha akarok mindig beenged,de van olyan ,hoyg van 5 ures hely,de nem enged(tele van)néven

0ppika
Igazad van, de szerintem nem a ventillátor a fontos, hanem a borda nagysága, és azon szinte semmi nem volt.

http://epica.nl

KM
Sajnos!

hat engem nem a kinezet erdekel hanem inkabb a huto teljesitmenye ha jol huti a vga-t megveszem szerintem ez logikus

Punker
megint nem lehet bejutni HQ szerverre

0ppika
Egy tök nevetséges hûtõt hoztak, a ventillátor körül voltak tûskék és ennyi.

hat igen aktiv videokartya hutest nemsok helyen lehet kapni

0ppika
Ja amúgy sehol nem fogsz kapni hozzá ugyan olyat. Nekem is hoztam Ti 4200-es nevû hûtõt, de köze nem volt hozzá!

0ppika
Most az enyémen is van 1 procihûtõ (gyári AMD hûtõ, a 2000-es procimhoz volt) is, a tetejére tettem, de nemsokat ér.

jo az ha rendesen huti a kartyat !

wEEn
Szolnok kész! Nem kaptam videokártyára ventillátort, ugyhogy made in kókány módon rábarkácsoltam 1 viszonylag nagy teljesítményû prociventillátort, addig amig nemtok venni 1 normálisat remélem kitart.

HuAn82
lol

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gfreiter

0ppika
Jó!

en mar inkabb meg se szolalok...

ReTeK
hoppá átcsúsztunk a második oldalra, nem aktív senki ?

ranGer2
nyugi van Vitez!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

azert egy gef3ti200@ti500-al nyomom es 2evig gyujtottem a gepre mer olyan multimilliardos vagyok

fogadjunk Te is valami gyökér multimilliárdos vagy,vagy apucika az,és a lehetõ legjobb videokártyád van

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"