Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
az miko unistalállni akarod a gémet majd rákérdez hogy repair uninstall meg van még 1 lehetõség és akkor kiválasztod a reapirt^.^ és hátha jo lesz

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
na azért nem kell elkiabálni..... mert pb-t nem IW csinálja hál isten mert akkor sose lenne^.^ viszont még az se biztos hogy a peccset meg tudják ugy csinálni hogy mûködjön a pb ^.^

ricsi1
hmm..az mi?

ranGer2
Nem hiszem el hogy nincs egy kis fantáziájuk sem az IW seknek! és nem tudnak filmek nélkül csinálni egy mapot... de ha ennyire nem tudnak akkor a Ryan közlegény megmentésébõl szedhetnének ötleteket... pl az utolsó jelenet et lemodellezhetnék.. azon szivesen játszanék egy jó kis S&D-t dehát örüljünk egyenlõre a PB nek...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Eisenhower
ezt nem tudtam ^.^ nem ismerem custom mapokat. lehet nem ártana pár leckét venni pályakészítésbõl a srácoknak ^>^

ranGer2
De olyan is van már! custom mapként

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Eisenhower
öö repairrel probáltad? ^.^

ricsi1
az a bajom a mohaaval,h tesóm kilépett telepítés közben-azt hitte lefagyott-és most a gép azt hiszi fent van -pedig nincs-és nem lehet vele mit csinálni😞((pedig nagyon kéne

Eisenhower
ha jol tudom az a stalingradi pálya lesz ahol a single részben fegyver nélkül kell rohanni a német géppuskák felé és ha visszafordulsz akkor meg pofánlõnek... szvsz az a pálya lesz majd

ricsi1
remélem nem stalingrád lesz,de nagyon!
inkábbegy nyíltterepes kéne

ranGer2
Hmm majd meglátjuk...

ranGer2
/cg_drawfps 1 azzem ezt de nem biztos..

ricsi1
jóvan,de ki sem írja ,h mennyi az FPS..
szal akkor mit kell beírni?

Van egy olyan megérzésem, hogy nem a MOHAA-s Sztálingrádot pakolják bele a peccsbe.
Az mp_stalingrad inkább a single valamelyik részére fog hajazni - a teaser-site is ezt látszik alátámasztani.

\"Hogymi?!\"

ranGer2
Akkor én meg beirom hogy /drawfps 9999 és elszállok Japánig? a drawfps parancsal szerintem mindenki tisztában van hogy mit jelent...

ranGer2
Ez mekkora baromság!

ricsi1
lenne egy kérdésem-mily meglepõ-egyszer egy srác azt mondta ,ha beírok vmi elyet: /drawfps 125akkor nagyobbat lehet ugrani(OBI GONZ volt)és õ tényleg felurgott oda ahová mi csak szeretnénk..

ranGer2
Jah! én is úgy vagyok vele hogyha csitereznek akkor az azt jelenti hogy jól játszom.. és én meg örülök neki

ranGer2
-=Hungarian Airborne Division=-

ricsi1
melyik klán?amúgy szarok rá ki mikor csiterez le

ranGer2
Már mondtad... Figy! tölem csak meg szokták kérdezni hogy nem e csitelek mivel tudják hogy leader vagyok... én meg nevetek egy nagyot és mondom hogy nem....

ricsi1
ha az a Stalinrád lesz amin már játszottam,sztem nem sokaknak lezs a kedvence..igazi kemper map.

ranGer2
Mohaa-t ismeritek? nah abban is volt Stalingrad aztán meg átconvertálták azt a mapot a COD ba is szerintem yo lenne egy olyan map mint az volt de lehetne annál nagyobb hogy ne csak a közelharcot lehessen gyakorolni.. mondjuk COD single Stalingrad meg MOHAA multi Stalingrad keverékébõl egész yo map sülne ki...De kiváncsi leszek mennyire mozgósitják magukat... Az lenne a legynagyobb szpacs ha beraknák ugyan azt a mapot ami a single ben is volt... mivel olyan már van custom map ként...

ricsi1
yeah!le letem csiterezve😛] ennél nagyobb elismerést

ranGer2
Jaj! bocs! reggel van szoval bocs.... csak annyira hasonlit a 2 oldal mert mind a 2 oldalon ott van az a kép... nah mindegy...

ranGer2
De jó hogy megint az én hozzászólásaimat törlik... pedig ha a punkbusterrel kapcsolatos hozzászólásom offolásnak számit akkor nemtom hogy ki a HÜLYE!

ricsi1
mindjárt

ricsi1
nem-nem..
astalingrád egy tömbház a közepén egy kis placcal.szvsz igen mocsok.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

!S Punker minden jó ww II gamában bent vagy ez jó jel😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Punker
nem jön valaki HQ szerverre?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csá! Muliplayernél a köv. hibaüzenetet dobja: User Interface is version 8, expected 7
van vkinek ötlete, hogy hogyan orvosolható a probléma?

HuAn82
Mára is jutott egy cheater. (tdm: sc_beta1)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dichter
Na!! Remélhetõleg 1 héten belül itt a pb. Kíváncsi vagyok az új mapra. Sztálingrád. Remélem valami kis urban map, jó kis zegzugos helyekkel. Mondjuk egy brecourt méretû, tele lerombolt házakkal, lépcsõkkel, sikátorokkal 😄DDD De jó is lenne.

Dichter
Ha mondjuk mindenki abbahagyná, akkor nem lenne off

ricsi1
téma lezárva pont
----------------------------------------------

Jó én nem ismerlek, nem szólok bele, semmi közöm hozzá

War. War never changes.

ricsi1
nézdd...Zaki pár hete folyamatosan baszogatott alaptalanul,nem tudom tisztelni,de MONDOM HOGY ENNEK NEM ITT A HELYE!

Látod ezt mondom. Mindenkibe belekötsz.

War. War never changes.

ricsi1
uff bocs..inkább ne offoljuk mester!
ja nem súlycsoportbA hanem súlycsoportbaN...inkább ezt gyakorold.
bye!

zaki
figyu, senki nem kíváncsi erre, pont az olyanok b*sszák szét a topicokat, mint te. és ne eccémezzél te itt, mert nem vagyunk egy súlycsoportba

ricsi1
te ecsém,én nem a képre írtam amivel bajod van,hanem dreic..nak..amúgy bocs,h beleeggyezésed nélkül élek..

Punker
3 betû a klán neve de nem tom megjegyezni

zaki
neked lehet hogy jó, de vannak olyanok is, akik abszolút nem kíváncsiak erre a stílusra.

ricsi1
jó ez itt😛

ricsi1
és azt a HQ servert kik "csinálják"?

Dietrich
fullon vannak a szerverek így offoltunk egy kicsit. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
nehogy Wincmdben csináld ám!

zaki
ja, jó lenne nem szétb*szni a topicot, ricsi az ilyen képeket meg ne ide légyszi, kösz szépen

Punker
a játékról nem nagyon volt szó 😊