Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
pl az utolsó jelenet et lemodellezhetnék.. azon szivesen játszanék egy jó kis S&D-t dehát örüljünk egyenlõre a PB nek...Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
custom mapkéntHa az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Az mp_stalingrad inkább a single valamelyik részére fog hajazni - a teaser-site is ezt látszik alátámasztani.
\"Hogymi?!\"
a drawfps parancsal szerintem mindenki tisztában van hogy mit jelent...Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
-egyszer egy srác azt mondta ,ha beírok vmi elyet: /drawfps 125akkor nagyobbat lehet ugrani(OBI GONZ volt)és õ tényleg felurgott oda ahová mi csak szeretnénk..

Figy! tölem csak meg szokták kérdezni hogy nem e csitelek mivel tudják hogy leader vagyok... én meg nevetek egy nagyot és mondom hogy nem....Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
mivel olyan már van custom map ként...Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

szoval bocs.... csak annyira hasonlit a 2 oldal mert mind a 2 oldalon ott van az a kép... nah mindegy...Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
pedig ha a punkbusterrel kapcsolatos hozzászólásom offolásnak számit akkor nemtom hogy ki a HÜLYE!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
van vkinek ötlete, hogy hogyan orvosolható a probléma?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
War. War never changes.
War. War never changes.
ja nem súlycsoportbA hanem súlycsoportbaN...inkább ezt gyakorold.
bye!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ennél nagyobb elismerést