Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Certain 😊

0ppika
Carentan

http://epica.nl

Bandew
Vazz! A Certain (asszem így írják) pályán voltunk (nácikkal voltam). Amikor bementem egy épületbe, elmentem az ajtó mellett, megfordultam, és pont akkor jött ki az ajtón egy amcsi. Nem vett észre, szal simán le tudtam lõni. Erre röktön rám támad a kis azzal a szöveggel, hogy "dogolj meg rohadt kemper!".
Ezeken úgy kiakadok!!!
Elõszõr is nem kempeltem, másodszor náci voltam, tehát a csapatom feladata a védekezés volt. Ezért sem szoktam leugatni a védõ csapatot, ha bebújik valahova. Ok ne legyen ott az egész játék alatt, de hát ezt kell csinálnia a rohadt életbe!!! Harmadszor pedig, utálom a kis taknyos pöcsöket, akik feljönnek valamelyik szerverre, a játék végén produkálnak mondjuk egy 0-14 statot (tudom nem ez a lényeg, csak azért írtam ezt a példát, mert biztos ti is tapasztaltatok már ilyet) aztán mindenkinek nekironttanak, hogy CSALÓ, meg KEMPER, meg anyám kínja!
Annyira jó lenne élvezni a csapatjátékot, azt hogy egymással játszunk. Szerintem annyira jó. De ezek a vadbarmok elrontják az egészet!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
itthon vajon mennyibe fog kerülni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter, a fórumotokban kérdeztem valamit Éjháuztól, de most nem jön be az oldal..
szal plz tudakodd má meg tõle, hogy õ meik blood modot hasznájja? mer ami neki van az pont jó.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Punker
HQ szerver szokás szerint tele van 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

thx..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

"díjt" LOOOL

rezsofiz
"Call of Duty: Game of the Year kiadás

Az Activision nagyon sikeres második világháborús FPS-t adott ki a tavalyi évben. Call of Duty névre keresztelt játékuk több, mint 72 Az év játéka és 50 Szerkesztõk Választása díjt zsebelt be. Ezt nem csak a készítõknek, hanem a játékosoknak is meg kell ünnepelni, ennek köszönhetõen az Activision új kiadást dob piacra.

A Call of Duty: Game of the Year tartalmazni fogja az Infinity Ward eredeti alapjátékát a kiadott javításokkal együtt, melyek közt olyan csemegéket találhatunk, mint EAX3 támogatás, új multiplayer pályák, pályakészítõ eszközök és multiplayer játékélmény fejlesztések. A játék elérhetõ mostantól világszerte, az ajánlott fogyasztói ára 49.99$. "
forrás: www.cod.hu

sazl : c

Dichter
Egyébként meg sztem is teljesen új map lesz. Azért mert ua a neve, nem azt jelenti, hogy ua a pálya. Sztálingrád egy nagyon fontos hely volt a 2. vh-ban. Alig van játék, vagy film amibõl kimaradt volna.

Dichter

tmk
arra nem gondolsz hogy egy teljesen új mapot adnak ki, és sztálingrád lesz a neve, mibõl gondolod h koppintanak?
már ne haragudj, de néha olyan hülyeségeket tudsz irni hogy az nem igaz

aha...hát,persze...hihető volt

ricsi1
hát nem is,ha tudom ,h holnap itt lezs akkor szépeket álmodok..

Hát egyáltalán nem mind1 hogy mikor jön a PB...

ricsi1
amúgy nem mind1?majd meglátjuk.

ricsi1
és azt nem tudjátok,h melyik Stalingrádi map lesz?(van vayg 4)

Az 576-ok nagyon elnéztek vmit.

Dichter
Smashmouth: All Star. Shrek filmzene.

zaki
sry

"Az 1.4-es javítócsomag után hamarosan újabb patch érkezik az Infinity Ward díjnyertes alkotásához, melyben az orvoslások mellett extrák is rejtõznek majd. Érkezik ugyanis a rajongók által a játékba követelt sztálingrádi mulitplayer térkép, illetve a szintén fontos szerepet betöltõ PunkBuster támogatás"
Milyen UTÁN az 1.4-ben lesz a punkbaster meg a stalingrad de mind1 ^^

zaki
az 1.4-es patch hírét igen, de nem ezt 😊

EZt már szinte mindenki leirta különbözõ netes ujságokból.
Elöször. www.cod.hu , www.gamestar.hu, és itt van az 576.hu is. Köszönjük ^^

zaki
Call of Duty újítások hamarosan
PC - 2004-04-13 10:14:00
Az 1.4-es javítócsomag után hamarosan újabb patch érkezik az Infinity Ward díjnyertes alkotásához, melyben az orvoslások mellett extrák is rejtõznek majd. Érkezik ugyanis a rajongók által a játékba követelt sztálingrádi mulitplayer térkép, illetve a szintén fontos szerepet betöltõ PunkBuster támogatás. A nagysikerû II. világháborús shooter utánpótlása egyébként már útban van, ugyanis az újabb hadszínterek eseményeit feldolgozó United Offensive névre hallgató expanzió õsz magasságában kerül a boltokba.

info: 576 Online

0ppika
A PB-t jobban várom.

http://epica.nl

Ahouse múvija alatt menõ számak mi a címe?

wEEn
Na! Újra itt! Újratelepitettem a gépem + kicseréltem 1-2 vasdarabot benne, de most már vagyok újra! Remélem osztatlan az öröm és már alig vártatok!

ricsi1
azt,minden szerver üres

ricsi1
akkor MP_Stalingrad 😞

Sziasztok!
nem lehet esetleg megvenni olyan megoldást amivel botok kerülhetnek a játékba, úgy hogy összekötve mi is tudjunk velük játszani??
nem szerverbérlésre gondolok, hanem esetleg valami kiegészitõre
pl call of duty, mohaa, cz
Wing?
nem tom de nagyon ügyesen émbotozik..összefutottam vele..sajnos

Hamed
Leellenõrizte vki, hogy a kommüniké alatt szóló Morze-adás tartalma szóról szóra megegyezik-e a leírtakkal?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Pano
Wing, értsd szellõ vagy szárny

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ReTeK
ki az a Wing ?

Pano
Horváth õrmester (Sgt. Horvath) titkosszolgálati jelentésébõl azt az információt dekódolták a két hónapja szabadságolt (mellesleg hawaii-i kiküldetésben lévõ) meg-nem-nevezett-civiljeink, hogy még ezen a héten várható egy Call of Duty segélycsomag. Minden egyéb adat még egyelõre annyira titkos, hogy senki sem tud róluk. Még azok sem, akik elvileg, vagy gyakorlatilag tudni, vagy sejteni vélnek valamit.

Forrás: Gamestar Online

és hozzá:egy kis édesség az új patchel kapcsolatban 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

rezsofiz

sazl : c

Dichter
Akármikor. 😄 Nem egy nagy mágia megtanulni. Vagy most a videókészítésrõl, vagy a játéktudásról beszélsz? 😛

ricsi1
nem is azér írtam,hanem,hogy mennyire gyökerek,tudom attól még nem biztos,de h az,de ezek azok hidd el..
--------
hehh,meglestem mégegyszer azt a videot:kibaszott jó,nemtom a mi klánunk mikor lesz képes ilyenre

Dichter
HQ lényege, pont az, hogy le kell szarni a statot. Akkor vagy jó playa, ha felrakod, vagy leszeded a rádiót. A kill teljesen mellékes

Punker
98%-ban

ricsi1
te csak HQ-t nyomsz?

Punker
jobb is így legalább muszály tanulnom

ricsi1
ok,csak mert oda nem lehet feljutni😞

Punker
kösz de nem megszoktam Mohi-t ott már ismerem a többi játékost valamennyire+ általában jó a hangulat

ricsi1
PUNKER:találtam egy public HQ-t (portugál)kell az ip?
most 4-en voltunk-nagyon lamak-6 perc alatt lett 15 pontom a másik csapatban legjobbnak volt 5...
ezt is ott csináltam:

ricsi1
memgint nem lehet feljutni a HQ szerverre..

ricsi1
nekem is kevés,de akkor te mercillesre gondolsz

bekapcsoltam már

de nekem kevés vér van brühühü
😄

ricsi1
az a sima blood.pk3
állítsd be az optionsban a(nemtom melyik)per el kezdõdik

Hi! Nem tudtok olyan Blood modot, ami olyan mint Ahouse klippjében van?