Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal a szöveggel, hogy "dogolj meg rohadt kemper!".
Ezeken úgy kiakadok!!!
Elõszõr is nem kempeltem, másodszor náci voltam, tehát a csapatom feladata a védekezés volt. Ezért sem szoktam leugatni a védõ csapatot, ha bebújik valahova. Ok ne legyen ott az egész játék alatt, de hát ezt kell csinálnia a rohadt életbe!!! Harmadszor pedig, utálom a kis taknyos pöcsöket, akik feljönnek valamelyik szerverre, a játék végén produkálnak mondjuk egy 0-14 statot (tudom nem ez a lényeg, csak azért írtam ezt a példát, mert biztos ti is tapasztaltatok már ilyet) aztán mindenkinek nekironttanak, hogy CSALÓ, meg KEMPER, meg anyám kínja!
Annyira jó lenne élvezni a csapatjátékot, azt hogy egymással játszunk. Szerintem annyira jó. De ezek a vadbarmok elrontják az egészet!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szal plz tudakodd má meg tõle, hogy õ meik blood modot hasznájja? mer ami neki van az pont jó.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Az Activision nagyon sikeres második világháborús FPS-t adott ki a tavalyi évben. Call of Duty névre keresztelt játékuk több, mint 72 Az év játéka és 50 Szerkesztõk Választása díjt zsebelt be. Ezt nem csak a készítõknek, hanem a játékosoknak is meg kell ünnepelni, ennek köszönhetõen az Activision új kiadást dob piacra.
A Call of Duty: Game of the Year tartalmazni fogja az Infinity Ward eredeti alapjátékát a kiadott javításokkal együtt, melyek közt olyan csemegéket találhatunk, mint EAX3 támogatás, új multiplayer pályák, pályakészítõ eszközök és multiplayer játékélmény fejlesztések. A játék elérhetõ mostantól világszerte, az ajánlott fogyasztói ára 49.99$. "
forrás: www.cod.hu
sazl : c
már ne haragudj, de néha olyan hülyeségeket tudsz irni hogy az nem igaz
aha...hát,persze...hihető volt
Milyen UTÁN az 1.4-ben lesz a punkbaster meg a stalingrad de mind1 ^^
Elöször. www.cod.hu , www.gamestar.hu, és itt van az 576.hu is. Köszönjük ^^
PC - 2004-04-13 10:14:00
Az 1.4-es javítócsomag után hamarosan újabb patch érkezik az Infinity Ward díjnyertes alkotásához, melyben az orvoslások mellett extrák is rejtõznek majd. Érkezik ugyanis a rajongók által a játékba követelt sztálingrádi mulitplayer térkép, illetve a szintén fontos szerepet betöltõ PunkBuster támogatás. A nagysikerû II. világháborús shooter utánpótlása egyébként már útban van, ugyanis az újabb hadszínterek eseményeit feldolgozó United Offensive névre hallgató expanzió õsz magasságában kerül a boltokba.
info: 576 Online

nem lehet esetleg megvenni olyan megoldást amivel botok kerülhetnek a játékba, úgy hogy összekötve mi is tudjunk velük játszani??
nem szerverbérlésre gondolok, hanem esetleg valami kiegészitõre
pl call of duty, mohaa, cz
nem tom de nagyon ügyesen émbotozik..összefutottam vele..sajnos

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Forrás: Gamestar Online
és hozzá:egy kis édesség az új patchel kapcsolatban 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
--------
hehh,meglestem mégegyszer azt a videot:kibaszott jó,nemtom a mi klánunk mikor lesz képes ilyenre

most 4-en voltunk-nagyon lamak-6 perc alatt lett 15 pontom a másik csapatban legjobbnak volt 5...
ezt is ott csináltam:
😄