Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milka
csáó!felmérést készítek! melyik a legjob Call of Duty 1 klán?
a válaszokat elõrre is köszi.

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

tobias88
SEGÍTSETEK:nem indul az UO, s ezt írja:
recursive error after: Can't use keys with a "
key 'tdm'
value: '<NULL>'

Valaki tudja rá a választ?
Malakai
Mondjuk a méret mondom nem jelent semmit, az igazi multi fejlesztések 1-2MB-ba beleférnek...

Ettõl függetlenül magán a játékmeneten, a fegyvereken, stb nem változtattak semmit...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
valami 32MB-os szutyok csak..szerinted?
van ugyan PB benne de kikapcsolják :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
hagyd a pi**ába.

gyere az orosz frontra.
<#violent>

KM
Apropó! Érdemes felrakni a COD2 alá pöcsöt<#eplus2>, vagy azzal is egy kalap sz@r marad?<#nemtudom>

Dietrich
miért, kicsit besegítettem a gyengéknek..nem is tudtátok felrobbantani azt az 1 db megmaradt ruszki bázist..azután sem, hogy leléptél.<#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tobias88
sikerült, de az uo multi része a szerverre lépés elõtt kilép, ezzel az indokkal:
recursive error after: Can't use keys with a "
key 'tdm'
value: '<NULL>'
KM
Gyilkos!<#nyes>

tobias88
hell, az mé van, ha a wincommander a cod UO kicsomagolásánál kódot kér?
Akkor a PB hazudik, lassan elhiszem a mendemondát, a PB csak egy személy, aki mindig ott ül a gép elõtt: Popovics Béla és hülyeségeket írogat.
Hidd el, hogy a nicked nem standard betûket tartalmaz. Próbáld ki ez és nézd emg, hogy így is kidob e: legyen pl: ascii a nicked, rövid idõre, mert ez már foglalt😄

Nincsen benne semmilyen speciális karakter
Malakai
Ne használj speckó karaktereket a nevedben...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

HEllo van egy kis probvlémám a pb e miatt dob ki: PB kicks Non-standard Characters and all PB restrictions on this server ha tudtok megoldást rá pls segítsetek. már próbáltam új cd key-el , újra raktam a cod ot , pb frissítõvel is próbálkoztam
Yossarian
1 fekete shot nem shot. Ha több van, az már gyanús 😊

Nieleen

Serpa
RO new gameplay video

egy kis kedvcsináló ...

bár most én próbálok csinálni 1e ien de nemegy 😊
tök mind1.....nincs fix ip-je cd kulcsot vált meg nevet és éli tovább a gusztustalan világát. erre ennyit tudok mondani.
Malakai
Ok, tudok rólla, hogy van ilyen dolog, csak ugye mindenki addig ártatlannak számít, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezõje... 😉

(\__/) ( X.x) ( } . { )

igen csak van mégvalami......infravision és 1 olyan beállításd hogy black pb screen szoal ennyit errõl.
Malakai
Application Not Active, vagyis nem az-az ablak van bent éppen... Ez elõfordulhat, persze, ha végig játszott és az összes shot ilyen... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
majd jól lecseréljük az nf4-et nf5-re <#mf2>

Serpa
úgy tünik igen.
SF4 majd megfektet ...
<#vigyor>

Serpa
jól értem a gügyögést?
kókuszgolyó 😊

tigeroo
az összes fba-s egy csíter ..
még védik is egymást..
carentan, az allies spawn közelében van egy félig kilõtt ház, felmentem a lépcsõn, be egy kis szobába, ahonnan ki lehet ugranim vártam...beugrott ,vagyis inkább bevetõdött de még a fal elõtt becélzott a kis buzi (doodlez vagy ki) ..elõtte beírta hogy õis zenét hallgat, (mert egy gyerek hang nélkül játszott) majd mire megkérdeztem hogy csinálta ezt azt válaszolta hogy halotta a lihegésem..
Malakai
Kéri?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hahó valaki ott a kérdés!!!!!!!!!!!!!!!

Csá a call of duty1-hez kell nekem a kód ami a telepitésnél??????

A TeamBalance elvileg (!) mükszik!
De ezek szerint olyan mint a winfos, hol jó, hol nem!

Köszi Trident a segítséget elõre is, majd átküldöm a GFM+BAS szerver ip-jét!
Dietrich
Miért nem tudják még a ruszkik? 😊

trident
mer.....góguszgolóóóó! 😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
mondj egy okot, h ellátogassak oda?

trident
Ha tudok szivesen segítek linkekkel, tippel, konfiggal.

GFM BAS: jó lenne egy IP, megnézem. Jó lenne kipróbázni, hogy a win alapú szerveren vannak e bugos, sajna a linux+gfm-nél elõfordulHAT, tehát nem mindig, de elõfordult már. na persze jó kérdés, hogy a szokásos PB bekapcsolásához szükséges ip tiltások bezavarnak e...://////////////
Olyan jó lenne ha nem kellene csinálni, mert a legtöbb embernek meglenne.

Serpa
szétkürtölöm a világba ...
😊

Dietrich
de a team balance-val kezdjél valamit mert nem müxik. kiarja ugyan de nem történik semmi..9v5 ellen nem az igazi 😊

KM
Igen, köszi! Amint lesz egy kicsit több idõm azonnal válaszolok is!<#vigyor2>

Köszi. Ez jó volt! Még jó, hogy nem tudod a feleségem e-mail címét, biztos örülne egy ilyen levélnek! <#circling>

JTB írtam neked egy privát üzit, megkaptad?
KM
"Huh, voltak jó partik, emlékszem, hogy ketten voltunk egy sráccal medic és nagyon meleg volt a helyzet."

A szövegkörnyezetbõl való kiemelés tipikus esete!<#vigyor1><#eplus2><#idiota>

Ha tényleg van ilyen, megcsinálom, aztán majd 30 slot is kevés lesz a szerverre! :-)
Dietrich
Hi.

Egy ilyen GFM/BAS combóval nagyott lehetne ütni itthon, ha nem túl bugos a dolog!

Az biztos nem én voltam! :-))
Én utoljára talán januárban voltam nálatok! Akkor még sima Ryan néven!

Huh, voltak jó partik, emlékszem, hogy ketten voltunk egy sráccal medic és nagyon meleg volt a helyzet. Védtétek a rádiót, már nem tom melyik pályán , de ott hasaltatok a közelében, sorra szedték le az embereket, mi meg gugolva futottunk egyikõtöktõl a másikig, hogy egy kis életet "leheljünk" belétek.
Közben persze záporoztak a skulák.
Nagyon nagy játék a GFM!

Viszont sajna vannak rossz emlékeim is, mert az OBC (lehet, nem pont ez a nevük, de szerintem tudod kirõl van szó) klán tagjai, amikor nálatok vannak, hihetetlen bunkó, nagy arcú, pofázós barmok tudtak lenni. Errõl már nálunk, a mi fóumonkon is többen írtak!
Szóval korábban is én csak akkor megyek fel ha õk nincsenek!

Én úgy hallottam, hogy UO-n a GFM is jobb mint a Cod2!
Mert az, hogy az UO simán jobb szerintem mint a cod2 az nem kétséges!
Itt persze nem a grafikára, hanem a játékélményre gondolok!

A GFM BAS nagyon érdekelne, már készülök is az injekcióstûmmel a foy-i bunkerban! :-))

Üdv.
Ryan
HD JOHNNIE
milyen néven játszottál? 😊 csak mert Ryant eddig egyszer láttam pár napja, de nem nagyon mozgolódott a rádióra😊
Erre a GFM BAS-os dologra ráuszítom Tridentet, neki sok kapcsolata van, sokat jár különbönzõ külföldi linkekre is, biztos talál vmit, hisz õ is szeret BAS-ni, akárcsak én!<#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

KM
Köszi! Látogatni fogom a szervert!<#vigyor2>

Hali!

Sokat voltam régebben nálatok, amig nem indult be a szerverünk!
Nagyon szeretem a GFM-et! Leginkább medic-ként jeleskedtem!

Sõt, mintha láttam volna egy amcsi szerveren, hogy van már BAS mód is
GFM alatt! Na az lenne még egy nagy párosítás!
Tudsz errõl valamit?

Megyek majd mindenképpen, de a szerver rengeteg idõmet elveszi!
Várunk majd nálunk is!

Üdv.
Ryan
Sziasztok!

Hiba üzi: You have been banned by server Admin.

A CD kulcs az rendben van a PB miatt. Most kisérletezgetek még. Hányas a Gfm mód ami nálatok fut? Most leszdetem ismét fel este újra próbálom.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

HD JOHNNIE
most kéne ide az a bazinagy piroskarikás nyilas kép <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

trident
Nem, nincs.😊 Nem én, hanem a PB nem enged be és valószínûleg a cd kulcsod miatt.
Kérek hibaüzenetet.

Ha guid273....kezdetû akkor kulcs, ha nem akkor meg a hibaüzenet alapján tudom mondani.
Cd kulcs csere: lásd faq😊

HD JOHNNIE
hofitom alias Csingacsguk, erre a kérdésedre érdemben Trident tudna válaszolni, azonban annyit tudni kell, hogy van mostanában egy baromarcú aki mindenféle hülyeségeket írogat a chatünkbe és lehet, hogy Tri az ip-jét automatikusan bannolta a szerverekrõl (legalábbis gondolom én, hogy ez történhetett,,,)<#nemtudom>