Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a válaszokat elõrre is köszi.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
recursive error after: Can't use keys with a "
key 'tdm'
value: '<NULL>'
Valaki tudja rá a választ?
Ettõl függetlenül magán a játékmeneten, a fegyvereken, stb nem változtattak semmit...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
van ugyan PB benne de kikapcsolják :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
recursive error after: Can't use keys with a "
key 'tdm'
value: '<NULL>'
Hidd el, hogy a nicked nem standard betûket tartalmaz. Próbáld ki ez és nézd emg, hogy így is kidob e: legyen pl: ascii a nicked, rövid idõre, mert ez már foglalt😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
még védik is egymást..
carentan, az allies spawn közelében van egy félig kilõtt ház, felmentem a lépcsõn, be egy kis szobába, ahonnan ki lehet ugranim vártam...beugrott ,vagyis inkább bevetõdött de még a fal elõtt becélzott a kis buzi (doodlez vagy ki) ..elõtte beírta hogy õis zenét hallgat, (mert egy gyerek hang nélkül játszott) majd mire megkérdeztem hogy csinálta ezt azt válaszolta hogy halotta a lihegésem..
De ezek szerint olyan mint a winfos, hol jó, hol nem!
Köszi Trident a segítséget elõre is, majd átküldöm a GFM+BAS szerver ip-jét!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
GFM BAS: jó lenne egy IP, megnézem. Jó lenne kipróbázni, hogy a win alapú szerveren vannak e bugos, sajna a linux+gfm-nél elõfordulHAT, tehát nem mindig, de elõfordult már. na persze jó kérdés, hogy a szokásos PB bekapcsolásához szükséges ip tiltások bezavarnak e...://////////////
Olyan jó lenne ha nem kellene csinálni, mert a legtöbb embernek meglenne.
JTB írtam neked egy privát üzit, megkaptad?
A szövegkörnyezetbõl való kiemelés tipikus esete!<#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Egy ilyen GFM/BAS combóval nagyott lehetne ütni itthon, ha nem túl bugos a dolog!
Én utoljára talán januárban voltam nálatok! Akkor még sima Ryan néven!
Huh, voltak jó partik, emlékszem, hogy ketten voltunk egy sráccal medic és nagyon meleg volt a helyzet. Védtétek a rádiót, már nem tom melyik pályán , de ott hasaltatok a közelében, sorra szedték le az embereket, mi meg gugolva futottunk egyikõtöktõl a másikig, hogy egy kis életet "leheljünk" belétek.
Közben persze záporoztak a skulák.
Nagyon nagy játék a GFM!
Viszont sajna vannak rossz emlékeim is, mert az OBC (lehet, nem pont ez a nevük, de szerintem tudod kirõl van szó) klán tagjai, amikor nálatok vannak, hihetetlen bunkó, nagy arcú, pofázós barmok tudtak lenni. Errõl már nálunk, a mi fóumonkon is többen írtak!
Szóval korábban is én csak akkor megyek fel ha õk nincsenek!
Én úgy hallottam, hogy UO-n a GFM is jobb mint a Cod2!
Mert az, hogy az UO simán jobb szerintem mint a cod2 az nem kétséges!
Itt persze nem a grafikára, hanem a játékélményre gondolok!
A GFM BAS nagyon érdekelne, már készülök is az injekcióstûmmel a foy-i bunkerban! :-))
Üdv.
Ryan
Erre a GFM BAS-os dologra ráuszítom Tridentet, neki sok kapcsolata van, sokat jár különbönzõ külföldi linkekre is, biztos talál vmit, hisz õ is szeret BAS-ni, akárcsak én!<#vigyor>#vigyor>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Sokat voltam régebben nálatok, amig nem indult be a szerverünk!
Nagyon szeretem a GFM-et! Leginkább medic-ként jeleskedtem!
Sõt, mintha láttam volna egy amcsi szerveren, hogy van már BAS mód is
GFM alatt! Na az lenne még egy nagy párosítás!
Tudsz errõl valamit?
Megyek majd mindenképpen, de a szerver rengeteg idõmet elveszi!
Várunk majd nálunk is!
Üdv.
Ryan
Hiba üzi: You have been banned by server Admin.
A CD kulcs az rendben van a PB miatt. Most kisérletezgetek még. Hányas a Gfm mód ami nálatok fut? Most leszdetem ismét fel este újra próbálom.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Kérek hibaüzenetet.
Ha guid273....kezdetû akkor kulcs, ha nem akkor meg a hibaüzenet alapján tudom mondani.
Cd kulcs csere: lásd faq😊