Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Biztos nincsenek csíterek, mert egész jó helyezéseim vannak...😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Inkább laggolok, de nem idegesítem magam a nagy számú csíter miatt. 100%-ig úgy sem lehet megszürni de legalább nagy részben igen.
Én az ASE-ban szoktam nézni hogy a PB bevan kapcsolva vagy sem. Remélem az pontosan mutatja.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

.😄K:. warserver
-::-CoD Server
UPC Arena v1.4
A fentebb felsorolt szerereken NINCS BEKAPCSOLVA A PUNKBUSTER....
1.4-esek, de a PB ki van rajtuk kapcsolva.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elõbb a Railyad pályán a hangárban lövöldözok piszollyal,2. lövésnél egy nacinak annyi..
Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????
Miért? Tervbe volt véve egy AA server indítás? Mert akkor nyalok ezerrel
Na jó, annyira nem, de jó lenne

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nomeg Go Leafs Go!
Ha valamelyik klánnak lenne kedve velünk HQ ban warozni akkor keressen meg minket az ircen, és a részleteket ott megbeszéljük.
A Mohi-ról távolítottuk el ha jól emléxem nyomdafestéket nem tûrõ káromkodás miatt.
írógép puttyogtató
Elküldve: Vas. Ápr. 25, 2004 4:19 pm Hozzászólás témája: Miért is egy gyökér klán a .code
--------------------------------------------------------------------------------
Igazi gyökér klán ez, most igy az oldalt végignézegetve. Hogy miert, azt itt vitassuk meg. Szerintem nagyon paraszt adminjaik vannak, tetû gyökér a serveruk. Aki egyetért velem az szóljon, aki nem az is.
A code klannak sok vereseget kivanok!!!!!!!!
igen köszönjük az elismerõ szavakat ettõl a roppant inteligens uriembertõl.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Onnan szerettem volna letölteni az 1.4-es patcht.
Motorola Defy

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."