Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja télleg multkor megint le lettem csiterezve de örültem neki...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Találtam egy kellemes spanyol HQ szervert: 217.76.147.20:28961

Biztos nincsenek csíterek, mert egész jó helyezéseim vannak...😊
Dichter
Na ha ez lenne a legnagyobb bug, akkor lenne igazán király game a cod. De sajnos ennél sokkal nagyobb gebaszok is vannak.

Punker
mert még nem volt sétálni, úgyhogy játék címszóval 10-15 méteres nekifutásból rám ugrott...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ricsi1
akkor módosítok:fasz kutyád van😄
de mér?

Punker
most támadott meg....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ricsi1
OFF
punker:fasaz kutyád van😄

ricsi1
ha guggolsz akkor elvileg lopakodsz,de a "háború zájától"úgyse hallja meg

Mighty
Az lehet, de milyen mar, hogy bakkancsban hangtalanul lehet mozogni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ricsi1
a BBC-sek szerverén sincs

Dietrich
Thx.
Inkább laggolok, de nem idegesítem magam a nagy számú csíter miatt. 100%-ig úgy sem lehet megszürni de legalább nagy részben igen.
Én az ASE-ban szoktam nézni hogy a PB bevan kapcsolva vagy sem. Remélem az pontosan mutatja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zaki
na, az 1. szerveren nyomtam múltkor egy csomót, és ott mondtam, hogy nevetséges, hogy minden 3. ember saras

Pilu OBI
<-=

=->-<D.E.> Clan Tdm Public Server 1.4

.😄K:. warserver

-::-CoD Server

UPC Arena v1.4

A fentebb felsorolt szerereken NINCS BEKAPCSOLVA A PUNKBUSTER....

1.4-esek, de a PB ki van rajtuk kapcsolva.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dichter
EZ gáz?? Mondjuk sztem elõny. Fõleg ha te használod 😄

Mighty
Hat az gaz.... 😞

Mert edig nem sikerült fejest lõnie ^.^

Ez miért fura,ha fejen találod egy lövés is elég...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ricsi1
mik nincsenek..
elõbb a Railyad pályán a hangárban lövöldözok piszollyal,2. lövésnél egy nacinak annyi..

examinee

Tud valaki olyan Budapesti céget akitöl jelen pillanatban tudnék vásárolni egy Logitech Cordless Rumblepadot????

Dichter
Lehet

Dichter
OLP, és VBK.AT között már zajlott ilyen war. Jó volt, nem is tudom miért nem waroztunk többet ebben a modban. Sajnos vesztettünk, de nagyon jó móka volt.

Mighty
Valaki tudna erre mondani valamit?

Mighty

Miért? Tervbe volt véve egy AA server indítás? Mert akkor nyalok ezerrel

Na jó, annyira nem, de jó lenne

lindross
Este megkereslek titeket, ugyanis nekünk is régi vágyunk egy HQ war..😊

Eisenhower
májti asszem neked se lesz AA szerver majd jol seggbeqkiztatlak roterrel^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

lindross
Ehh de lol, mit látnak szemeim😊 Ajánlom nekedezt..Nah hajrá kacsák😊
Nomeg Go Leafs Go!

Felvetõdött a gondolat Mohi belül hogy kipróbálnánk egy wart HQ módban.
Ha valamelyik klánnak lenne kedve velünk HQ ban warozni akkor keressen meg minket az ircen, és a részleteket ott megbeszéljük.
Udaj nevezetû "játékos" ismerõs nekünk is.
A Mohi-ról távolítottuk el ha jól emléxem nyomdafestéket nem tûrõ káromkodás miatt.
Mighty
Egyébként, hogy a játékhoz is hozzászóljak: még mindíg lehet hangtalanul közlekedni?

Mighty
Te biztos a 3%-ban vagy

Dichter
SZtem jó a szerver. Nem laggol mint a többi, és általában normálisabb arcok vannak. Ráadásul majdnem mindíg van admin, aki az ettõl eltérõ egyéneket kickeli. Viszont ha OLP-nek is meg lesz csinálva, hogy arra az oldalra áll amelyikre akar, akkor még a favoritsbe is beteszem 😄

Eisenhower
remélem egy klán se fog ilyen vagy ehhez hasonló hozzászólást illetve "jókivánságokat" kapni

Eisenhower
és hál isten nem csak a mi szerverünk. ^.^ nem is baj legyen az összes szerver tele playerekkel.

Eisenhower
télleg gyökér a szerverünk? hm... de hál isten szinte mindig telt ház van 😊))

Eisenhower
hát sajna az.... nembaj vigasztalodjunk azzal hogy az ilyen emberekbõl van a kevesebb codban^.^

Punker
lol

Eisenhower
ennek a kedves úrnak egy próbaidõs tagunk falcon segített nagynehezen beállítgatni a netjét majd egy másik próbaidõs tagunk a mmi kedves katánk párszor lelõtte és ezért az egész code klán gyökér. hát ezek utána a COD scene bunkó meg gyökér lenne? azért sztem 97%-ban jó arcok vannak. remélem nem tévedek ^.^ van egy másik hasonló hozzászólása is az uriembernek kb az is ilyen tartalmas 😊

Eisenhower
Udaj
írógép puttyogtató

Elküldve: Vas. Ápr. 25, 2004 4:19 pm Hozzászólás témája: Miért is egy gyökér klán a .code

--------------------------------------------------------------------------------

Igazi gyökér klán ez, most igy az oldalt végignézegetve. Hogy miert, azt itt vitassuk meg. Szerintem nagyon paraszt adminjaik vannak, tetû gyökér a serveruk. Aki egyetért velem az szóljon, aki nem az is.
A code klannak sok vereseget kivanok!!!!!!!!

igen köszönjük az elismerõ szavakat ettõl a roppant inteligens uriembertõl.

Nahar
Mindjárt ki is próbálom 😊

Motorola Defy

zaki
már aznap, mikor megjelent a peccs

Nahar
Hopp, már nálam is OK 😊
Egyébként átálltak már a szerverek az 1.4-re?

Motorola Defy

zaki
nekem most megy

Bandew
SG-rõl is le lehet tölteni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
nekem megy

Nahar
Nektek sem megy a callofduty.hu oldal?
Onnan szerettem volna letölteni az 1.4-es patcht.

Motorola Defy

ricsi1
a külföldin?!

Dietrich
Nekem meg olyat hogy "Dietrich jól nyomod ma, nem vagy uccsó"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Na próbából megnézem a HQ szervert...

ricsi1
hát..
nekem egyszer mondtak olyat,hogy a magyarok jók!

Dietrich
Miután nemzeti színekre van kiszinezve a nickem, valamelyik külföldi szerveren lazán leolaszoztak engem. LOL.. vagy inkább