Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Megkérném a kedves közönséget, hogy vegyék ölbe a nyomógombokat, és szavazzanak....... MOST
1: S&D 10%
2: DM 5%
3: TDM 80%
4: BEL 5%

ricsi1
RETRIEVAL az ugye az mikor mindig váltja a fotmát

Punker
s&d-bõl annyi van már mint a szemét.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

inkább azt mondjátok hogy milyen módban menjen...sd,tdm vagy mi?

Idézet a CoD.hu-ról:
Mint azt talán már sokan tudjátok, a Call of Duty: United Offensive-vel egyidõben egy másik CoD fejlesztési projekt is fut az Activision védõszárnyai alatt, méghozzá a játék konzolra fejlesztett változata, a Call of Duty: Finest Hour

Ezek PS2 lol.
A PC-re készült kieg címe nem is ez 😄

és tegnap még nem volt

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

elvileg igen, mert a mi klánunk szervere....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
Neked ez új szerver?

http://epica.nl

sziasztok! új szerver: 80.98.196.251:28960 jelenleg HQ-n megy

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ricsi1
és ekkor lenne az eltérés?

KM
De.

Dud [OBI]
Szerintem PS2 képek. Legalábbis amit találtam az mind az volt.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ricsi1
a fenti linken találtam,szal sztem nem.

Punker
ezek nem a konzol verzió képei?

ricsi1
kicsit más lesz agrafika,a fegyverek sztem mohaasabbak lesznek

ricsi1

ricsi1
www.gamecopyworld.com asszem nocd-t szedd le

zsomborm
Gyertek ide játszani! HwT. clan szervere! 80.98.196.251:28960

Punker
ahhoz nincs tört exe csak ragd újra fel az alapot...

Hello! Tudna vki küldeni egy tört CoDSP.exe-t az 1.4hez? mail:rain@gportal
.hu
Punker
gyertek FGC szerverre

EZ NAGYON KOMOLY

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hehe ez jó,ezt ismertem 😊)

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Ez jó ötlet, írjunk petíciót a fejlesztõknek!!!!!

wEEn
Ez teeeccciiik! A PB-be is be kellene építeni 1 olyan funkciót, hogy akit csaláson kap, annak a gépére valami jó kis vírust telepít. Mondjuk ami legyakja az egész winyóját

ReTeK
régi, de nagyon jóóó

zaki
LOOOOOOOOOOOL

ubi
egy kis tanúlság csítelõk részére:

cheaterlow.wmv
pang a fórum embörök 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dud [OBI]
up

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dietrich
off
Piszkos 12 a TV2-n most.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
ezt a buzit nézzétek(a 8-nál kiikkeltettem)
-odajön mögém az leüt..(ott lent is látjátok-

Dietrich
Girot néztem a jurón most meg filmet aztán hokit az M2-n.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Ezzel együtt jutalmazhatná a rádió szerzését-leszedését."

hát ez az..csomószor elfoglalom vagy lerakom aztán 2-6 a fragem.

Punker
Chateau pálya megy FGC szerveren gyertek

"akinek több a fragje az nyer"
Te milyen HQ-t játszol?Amelyik csapatnak több a pontja az nyer,ha a vesztesnél valakinek 50 frag-je van,azzal sem ér semmit.Sõt szerintem ha a vesztes olalon valakinek ilyen 30-10-es statisztikája van,az sokat elárul arról hogy mennyire foglalkozott a játék céljával...
Ezzel együtt jutalmazhatná a rádió szerzését-leszedését.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Este megyek és viszek még1 embert!
😊

Dietrich
s@d=s&d

Dietrich
nem is fragrõl beszéltem és milyen menekülésrõl te??
s@d pályákon játszottam míg az 1.3 nem jött ki. Meguntam azt hogy mindig mindenki ugyanoda megy és várja az ellent hogy lelõje jó messzirõl.
Én is leszarom a hq pályán a fraget sõt feldûhít mikor a csapat nagy része támadóként beáll kempelni és tojik a rádióra.

ricsi1
hq is jó...de nem kéne menekülni..amúgy meg micsoda értelem.."akinek több a fragje az nyer"
hqban az a lényeg ,hogy a rádiót védd,demben meg nem biztos,h szerzek bombat

Dietrich
kalap szar ez a F1..

Dietrich
mi megy azon? hq és dem jöhet szóba

Dietrich
nem vagy olyan jó ahogy lefested itt..

Van most magyar REVOLT szerver?
ricsi1
annyi server van már..nemtom minke..max arra,h mindenhol vannak 5-en(meg 3 ahol 30-an)ha fele annyi"5-ös"lenne sokkal jobb lenne

ricsi1
jahén olyat még életemben nem néztem

ranGer2
195.228.254.23:28968
-=HAD=- clan cod server

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Punker
hüle, a Forma1-ig...