Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna nincs kedvem végigolvasni azt a rengeteg hozzászolást a kérdésem csak annyi,hogy van ehez a gaméhez bot???
és ha igen akkor lécci valaki linkeljen be nekem 1-et.
köszi
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez 1 régi HWSW -s képbõl készült 😄 és gondolom azért van fenn a képeimnél mert pojén 😄
Megyek sétálni. 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Szarjatok le Pityukat ... Egy kis senki aki most elvezi, hogy vegre valaki foglalkozik vele. Az ilyenek eleteben valami sulyos mentalis torzulast okozott, ezert is van szuksege arra, hogy foglalkozzanak vele, hogy eszrevegyek.
Tessek szepen beken hagyni ... amint nincs a kozeppontban el fog tunni szepen csendben. Ha meg nem ... akkor legfeljebb magaban fog itt hoborogni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de komolyan ám!
Jelentkezzetek CODLIGÁba!!
Elég sokmindent láttam már neten, de ez nagyon sok, és durva!
szanalmas.hu
szanalmas.hu

Frag vadásznak hívom azokat akik tojnak megvédeni a rádiót és elrohannak szintén a pálya túloldalára.
Ha én védõként az általam korábban rendkívûl utált mappon a hurtgenen egy szikla darab mögül lelövök 10 jenkit az nem számít annak. 😛
no nemmintha én ilyen lennék😄 de ellentétben velem, vannak akik ésszel játszanak😛

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Amúgy ha nem a közelében voltak akkor mit csináltak? 😊
Azért kell mert a HQ mód lényege a rádió telepítése illetve megszerzése. Ha egy támadó csapatból 8-n beállnak kempelni a pálya másik oldalára a másik 4 szerencsétlen meg megpróbálja a lehetetlent akkor igenis bassza ki õket. menjenek a TDM vagy DM szerverekre az arra való de ne vegyék el a helyet azoktól akik a játék lényegéért és nem a fragért küzdenek.
Neked gyorsan orvosi kezelésre van szükséged mielött nagyobb kárt nem csinálsz.
hq-n pont a csapatérdek a fontos
a veszekedéshez meg annyit, hogy kb 1% köze van a COD-hoz és remélem hogy jön egy moderator és kitörli az elmult 100 hozzaszolast
Pityuka te nem értetted meg a mondanivalóját annak amit próbáltam mondani? Nos, írtad, hogy én értelmes vagyok. Akkor nem tudom miért kell szidni ilyen keményen valamit, amiben nekem részem van, és számomra fontos. Azt meg végképp nem értem, hogy a rabszolga duma honnan jött. Én nem tudom, és nem is fogok tippelni a te anyagi hátteredre vagy ilyesmi, de tudod, az, aki dolgozik, és keményen dolgozik ráadásul, családja van, erkölcsös életet él, miért kell, hogy azt olvassa itt, mikor feljön ide, hogy leszánalmasozzák, szidják a családját, a munkáját, az életét. Tudod, az a bátor ember, aki úgy mer vitázni, hogy vállalja magát. Te NEM vállaltad magad, csak ordibálsz, és ütsz mindenkit akit látsz. Ennek mi értelme van? Annyira nem fogtad fel amit akartak neked mondani. Tudod az a gáz, hogy mi itt vagyunk 20an, és sokan állnak mellettünk, te meg egy sérelmedet akartad orvosolni. Tudod az embernek nehéz, de muszáj belátnia mikor kell dönteni, változtatni. Szerintem itt az ideje, hogy rájöjj, akár jogos, akár nem, nem tudod bebizonyítani az igazad, és befejezhetnéd. Mivel ilyen nicken nem igazán játszhatsz sokáig, erre ráfogsz majd jönni, ha állandó ip-d van, pláne, tudod, válthatsz. Válthatsz egy értelmes "emberré". És akkor rá fogsz jönni, hogy nem volt igazad. Fogadjunk ha egy hónap múlva vissza fogod olvasni, akkor rá fogsz jönni, hogy magaddal vitázol. És ez a rabszolgák vagyunk, és te vagy az urunk szöveg azért durva nem? Szívleld meg amit mondtam, én nem anyáztam vagy bármi. És innentõl VÉGLEG fejezzük be az egészet, van jobb dolgunk is.
Erre a valasszra majd en kaphatok passt?
Mert ez mar tenyleg eszmeletlen hogy ami itt folyik tiszta ovi...
Udv: bRigade.>>M3st3R
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Komolyan, mintha mindenki elmegyógyintézetbõl írogatna.
Pityukát ismerjük, tudjuk, hogy milyen, de hogy eddig komolynak gondolt klánok prominens képviselõi is kb. pityuka szintjén vannak? Hát ezt nem gondoltam volna.
Szórakoztató, tanulságos olvasmány volt, ahogy egy hülyéhez szépen csatlakozik kb 10 másik.
Bravó gyerekek csak így tovább és szépen lejáratjátok a hazai COD társadalmat.
"Miért kapcsol szét nálam mostanában a játék az elsõ pályaváltás után?
Két vagy három napja kezdte el, addíg ment gond nélkül."
Akkor én szemét vagyok Pityuka?
Szerintem ez jó ötlet csak mi lesz ha megtanulnak magyarul és megtudják a jelszót? 😊

És a te kis balhédhoz tényleg semmi közöm, és csak rólad írtam le az igazságot, mert felidegesít, ha ilyen kis mitugrálsz seggfejek basztatják magukat, és másokat.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Pityuka Fõvezér: te egy 10 és 14 év közötti, erõsen antiszociális, elkényeztetett, kisebbségi komplexussal megáldott, értelmileg alulmaradt fiúcska vagy. (ha tévedtem, az csak a korodban lehet, mert értelmileg ezen a szinten vagy). Elszomorít, hogy nem találsz más elfoglaltságot magadnak, mint más emberek piszkálása. Ebben a korban a gyerekeknek a focipályán, vagy a parkban a helyük a többi hasonló korú gyerekkel, mert így csak aberráltak lesznek, mint te.
Üdvözlöm a szüleidet, akik elég keveset foglalkoztak veled, és ilyen hülyét neveltek belõled, bár ez nem biztos,hogy csak az õ hibájuk.
Nekem nem tecc ez a stílus, ahogy "megbeszélitek" ezt a dolgot. Gyanítom mind a ketten (sokan) ha egy közös hangot találnátok, akkor egész normális banda lehetne. Szvsz sok jó ember codozik és vannak nagyon jó meccsek is - Csibészen is egész jókat nyomunk.
Felesleges egy játékon így összekapni, ha túl sokat ölsz és lekezdenek lecsiterezni örülj neki és fogd vissza magad. Nekem is volt már olyan, hogy ennek elkerülése végett 5 kört rusholtam, leszedtek és megnyugodtak - hagy örüljenek, de legalább jót játszottunk.