Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

sajna nincs kedvem végigolvasni azt a rengeteg hozzászolást a kérdésem csak annyi,hogy van ehez a gaméhez bot???
és ha igen akkor lécci valaki linkeljen be nekem 1-et.
köszi

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

The Garrett
amugy ugyanez fennvan még 5 sg-s usernél is 😄 keresd meg õket is 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
😄D jaja látom megtaláltaD 😄D

Ez 1 régi HWSW -s képbõl készült 😄 és gondolom azért van fenn a képeimnél mert pojén 😄

Dietrich
Igazad van.
Megyek sétálni. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Timber
erre tartjuk Jabba-t, hogy legyen aki az ilyenekkel szot ert ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
Ugy latom a CODEsok meg mindig nem ertettek meg azt amit a levlistre irtam ...

Szarjatok le Pityukat ... Egy kis senki aki most elvezi, hogy vegre valaki foglalkozik vele. Az ilyenek eleteben valami sulyos mentalis torzulast okozott, ezert is van szuksege arra, hogy foglalkozzanak vele, hogy eszrevegyek.

Tessek szepen beken hagyni ... amint nincs a kozeppontban el fog tunni szepen csendben. Ha meg nem ... akkor legfeljebb magaban fog itt hoborogni.

Dichter
Itt a pont. Al igába jelentkezést várjuk ircen nálam, vagy John Mclane-nél, vagy f2K Attinál (ircen: bbrain). Részletekért pedig az oldalt kell majd lesni: http://codliga.attaq.net

Timber
lesz erre egy levlista ahol a hetenkent valtozo pass-t megadjuk. a BResek rajta lesznek ^.^

Jabba
Szintén zenész

kapod qtya :))

Dietrich
giga lol vagy 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
te szanalmas.hu az sg szerver is idiot mint te

The Garrett
lol épp most jöttem haza 1 kiadós délutáni sétából 😉
de komolyan ám!

még valami: mi a büdös francnak szólok bele, írkálok ide, ne kérdezze senki, mert már megint hülye vagyok😄DD

Jelentkezzetek CODLIGÁba!!

Hali! Ezt én is végigolvastam. Jót szórakoztam rajta, aztán rájöttem, hogy ez nem vicces. Nem akarok okosságot mondani, nem akorok hihetetlen nagy konklúziót levonni. Szálljatok magatokba sztán gondolkodjatok el, hogy volt-e ennek értelme, állandóan megy a feszkó, ha nem az f8k-t szidják akkor mást, mindig kell valaki?unalmas az élet veszekedés nélkül?Nyomjátok meg a power gombot, menjetek le sételni(tök jó idõ van), szellõztessétek ki a fejeteket.
Elég sokmindent láttam már neten, de ez nagyon sok, és durva!

Dietrich
de erre írhattam volna azt is, hogy:
szanalmas.hu

Dietrich
de erre írhattam volna azt is, hogy:
szanalmas.hu

Dietrich

Dietrich
A kempelést leírtam nálam mit jelent. Támadóként leszarni a rádiót és a pálya túloldalán fedezékbõl lövöldözni.
Frag vadásznak hívom azokat akik tojnak megvédeni a rádiót és elrohannak szintén a pálya túloldalára.

Ha én védõként az általam korábban rendkívûl utált mappon a hurtgenen egy szikla darab mögül lelövök 10 jenkit az nem számít annak. 😛

azért annyit nem árt tisztazni, hogy kempelés és kempelés között is lehet hatalmas különbség: nem mindegy, hogy valaki megall tavolabb a radiotol, de mondjuk ralat egy riflevel, az igenis vedi a radiot még ha kempel is, a csapatot segiti

no nemmintha én ilyen lennék😄 de ellentétben velem, vannak akik ésszel játszanak😛

magus
mostmár...😊

magus
no comment

Na ezt nem hittem volna hogy a .code is Pityuka ertelmi szintjet fogja megutni. GG.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

The Garrett
Amugy.. nemtudom valaki kérdezte lenn... nem állandó ip je van és nem is 1 nicken lett már kirugva tõlünk 😊

The Garrett
mágus felétek nem olvasnak levlistet?

Dietrich
ez tegnap volt de korábban kempelésért is.

Amúgy ha nem a közelében voltak akkor mit csináltak? 😊

Dietrich
Félig mondtam el a történetet..mert a honlapjukra fogják kiírni. 😊

Dietrich
Te elmebeteg vagy?
Azért kell mert a HQ mód lényege a rádió telepítése illetve megszerzése. Ha egy támadó csapatból 8-n beállnak kempelni a pálya másik oldalára a másik 4 szerencsétlen meg megpróbálja a lehetetlent akkor igenis bassza ki õket. menjenek a TDM vagy DM szerverekre az arra való de ne vegyék el a helyet azoktól akik a játék lényegéért és nem a fragért küzdenek.

Neked gyorsan orvosi kezelésre van szükséged mielött nagyobb kárt nem csinálsz.

nem azért lettek kibaszva az emberek mert kempeltek, hanem azért mert tamadniuk kellett volna/vagy védeniuk kellett volna a radiot és még csak a közelében sem voltak amikor mar szedték
hq-n pont a csapatérdek a fontos

a veszekedéshez meg annyit, hogy kb 1% köze van a COD-hoz és remélem hogy jön egy moderator és kitörli az elmult 100 hozzaszolast

magus
úbazmeg.

Pityuka te nem értetted meg a mondanivalóját annak amit próbáltam mondani? Nos, írtad, hogy én értelmes vagyok. Akkor nem tudom miért kell szidni ilyen keményen valamit, amiben nekem részem van, és számomra fontos. Azt meg végképp nem értem, hogy a rabszolga duma honnan jött. Én nem tudom, és nem is fogok tippelni a te anyagi hátteredre vagy ilyesmi, de tudod, az, aki dolgozik, és keményen dolgozik ráadásul, családja van, erkölcsös életet él, miért kell, hogy azt olvassa itt, mikor feljön ide, hogy leszánalmasozzák, szidják a családját, a munkáját, az életét. Tudod, az a bátor ember, aki úgy mer vitázni, hogy vállalja magát. Te NEM vállaltad magad, csak ordibálsz, és ütsz mindenkit akit látsz. Ennek mi értelme van? Annyira nem fogtad fel amit akartak neked mondani. Tudod az a gáz, hogy mi itt vagyunk 20an, és sokan állnak mellettünk, te meg egy sérelmedet akartad orvosolni. Tudod az embernek nehéz, de muszáj belátnia mikor kell dönteni, változtatni. Szerintem itt az ideje, hogy rájöjj, akár jogos, akár nem, nem tudod bebizonyítani az igazad, és befejezhetnéd. Mivel ilyen nicken nem igazán játszhatsz sokáig, erre ráfogsz majd jönni, ha állandó ip-d van, pláne, tudod, válthatsz. Válthatsz egy értelmes "emberré". És akkor rá fogsz jönni, hogy nem volt igazad. Fogadjunk ha egy hónap múlva vissza fogod olvasni, akkor rá fogsz jönni, hogy magaddal vitázol. És ez a rabszolgák vagyunk, és te vagy az urunk szöveg azért durva nem? Szívleld meg amit mondtam, én nem anyáztam vagy bármi. És innentõl VÉGLEG fejezzük be az egészet, van jobb dolgunk is.

Dichter
Valaki árulja már el, hogy a rákba kell kommentezni egy hírt a cod.hu oldalon plz. És nem én vagyok (legalábbis sztem) a lama, mert másnak sem megy. Bejelntkezek, akkor odaugrik a fórumra. Aztán a bal felsõ sarokba ráklikkelek a linkre (www.callofduty.hu-portal) akkor kidob a fõoldalra, de egyazonáltal ki is jelentkezik. És beixelem, hogy bejelentkezve marad, és cookie-k sincsenek tiltva. 5let?

Kedves CODE clan!

Erre a valasszra majd en kaphatok passt?
Mert ez mar tenyleg eszmeletlen hogy ami itt folyik tiszta ovi...

Udv: bRigade.>>M3st3R

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dichter
Ahhoz hogy beírjanak egy szót, miért kell tudni magyarul?

Kik elõtt járatják le?😄

Hát emberek csak gratulálni tudok mindenkinek ehhez a flémbajnoksághoz.
Komolyan, mintha mindenki elmegyógyintézetbõl írogatna.
Pityukát ismerjük, tudjuk, hogy milyen, de hogy eddig komolynak gondolt klánok prominens képviselõi is kb. pityuka szintjén vannak? Hát ezt nem gondoltam volna.
Szórakoztató, tanulságos olvasmány volt, ahogy egy hülyéhez szépen csatlakozik kb 10 másik.
Bravó gyerekek csak így tovább és szépen lejáratjátok a hazai COD társadalmat.

zaki
Pityuka kirobbantotta a 3. világháborút

Dietrich
Ezt a kérdést tették fel egy másik fórumban de nekem lövésem sincs, hogy mi a megoldás.

"Miért kapcsol szét nálam mostanában a játék az elsõ pályaváltás után?
Két vagy három napja kezdte el, addíg ment gond nélkül."

Dietrich
És én mondtam mr. consolnak 😊)hogy aki támadó létére hq-n kemper azt bassza ki. 35-n akartak játszani mikor 28 usert bír el a szerver.
Akkor én szemét vagyok Pityuka?

Dietrich
Tegnap a mohis hq szerveren írták hogy lelesz jelszavazva a szerver hogy magyarok a mi fiaink játszanak ne svéd, német, franci, spanyol stb nációk.
Szerintem ez jó ötlet csak mi lesz ha megtanulnak magyarul és megtudják a jelszót? 😊

Dietrich
Tudjátok kiolvassa viszza ezt amit beirkáltatok...akinek 5 apja van. 😊

Dietrich
Nem gond csak hasonló helyzetben én is "szemét" leszek.

kiserik
Látod, pont errõl beszéltem. Nem szidtalak, nem használtam trágár szavakat, te viszont azzal akarsz kitûnni, hogy szidsz mindenkit. Anyámról meg leszálhatsz, mert 1-el több ember lesz a Földön, aki nem fogja, jó szemmel nézni, hogy nem a kórházban fekszel.
És a te kis balhédhoz tényleg semmi közöm, és csak rólad írtam le az igazságot, mert felidegesít, ha ilyen kis mitugrálsz seggfejek basztatják magukat, és másokat.

The Garrett
ez nemugyanaz 😊

0ppika
Na még vagy ötször linkelje be valaki.

http://epica.nl

The Garrett

The Garrett

zaki
LOL 😄DDDDDDDDD

HuAn82
Code vs. pityuka

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

kiserik
Beleolvastam ebbe az eszmefuttatásba, és nem bírom megállni, hogy ne írjam le a véleményemet.
Pityuka Fõvezér: te egy 10 és 14 év közötti, erõsen antiszociális, elkényeztetett, kisebbségi komplexussal megáldott, értelmileg alulmaradt fiúcska vagy. (ha tévedtem, az csak a korodban lehet, mert értelmileg ezen a szinten vagy). Elszomorít, hogy nem találsz más elfoglaltságot magadnak, mint más emberek piszkálása. Ebben a korban a gyerekeknek a focipályán, vagy a parkban a helyük a többi hasonló korú gyerekkel, mert így csak aberráltak lesznek, mint te.
Üdvözlöm a szüleidet, akik elég keveset foglalkoztak veled, és ilyen hülyét neveltek belõled, bár ez nem biztos,hogy csak az õ hibájuk.

Na, na, na... félreértés ne essén sem melletted, sem mellettük nem állok. Ha publicon vagyok akkor szeretem magam intézni a dolgaimat, ha war van az egész más. Ott letojom, hogy mennyi a frag-em csak a csapat számít. Na ott aztán sírhatnak, hogy kihasználom a 3 percet.
Nekem nem tecc ez a stílus, ahogy "megbeszélitek" ezt a dolgot. Gyanítom mind a ketten (sokan) ha egy közös hangot találnátok, akkor egész normális banda lehetne. Szvsz sok jó ember codozik és vannak nagyon jó meccsek is - Csibészen is egész jókat nyomunk.
Felesleges egy játékon így összekapni, ha túl sokat ölsz és lekezdenek lecsiterezni örülj neki és fogd vissza magad. Nekem is volt már olyan, hogy ennek elkerülése végett 5 kört rusholtam, leszedtek és megnyugodtak - hagy örüljenek, de legalább jót játszottunk.
zaki
Bandew: sztem nagyon jó, mostanában kattantam csak rá a szerverre, nekem nagyon bejön 😊 1ik legjobb szerver 😊 csak kár, hogy csak 1 tár lõszer van a pisztolyhoz