Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
AZ nagyon megdobná ezt a gamet. Nem mintha meg kéne, de azért egy waron elég jó lenne egy Panzer IV- gyel begurulni az ellen kezdõjére

Dichter
Jót lövöldöztünk az OBI-n Nem is tudtam, hogy ennyire tudsz tunkolni

tmk
a kiegészitõben lesz majd olyan multis mod ahol be lehet ülni tankokba

aha...hát,persze...hihető volt

0ppika
Na most írok neked

http://epica.nl

Tééényleg a Mobile Forces az jó volt.
Jobb mint a Renegade az biztos (._.)

mibile forces messze jobb, messz elöbb volt és még a használhato jármüvek is jobbak voltak benne

Hát nekem nem teccet de másnak biztos teccet/teccik/. (._.)

Punker
nem volt az olyan rossz, elötte nem volt más game amiben a jármûveket tudtad használni aszem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Uhhh az mekkora egy szutyok volt 😄

Punker
C&C Renegade (aszem ez volt a címe)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szerintem nem lehet beszálnni a tankokba,csak lesznek külön tankos missziók,mint ami volt az alapba is,hogy tankkal kell nyomulni,semmi több. bár kitudja

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dichter
Ilyen is lesz a kieg lemezen??? w00t (ahogy BugBear barátom mondaná)

az már lengyelbe volt ahol a t34-essel kellett mûködni 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

mobile forces

Ne erröl van szó, össze kellene írnom azokat az FPS játékokat, amiben be lehetett szállni a jármüvekbe, ezért akár jöhetnek a nagyon régi címek is.
Kösz az eddigi segítséget, azért írtam ide, mert ez egy látogatott FPS topik, még jöhetnek a címek.

Dietrich
lehet õ már az új kieg. lemezes verziót keresi 😊 abban belehet majd szállni jármüvekbe nem csak a harckocsiba sztálingrádnál vagy hol a single módnál 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Még1: Battlezone. Ennek asszem 2 része is van.

Dichter
Kicsit eltévesztetted a topicot barátom. De ha már ideírtad...

Halo, Battlefield, Battlefield Vietnam. Nekem most csak ezek jutottak az eszembe.

Segítsetek légyszi! Mondjatok olyan fps címeket, lehetnek régebbiek is, amiben be lehet szállni jármûvekbe és használni õket.
Köszi!!!! Minél többet mondtok annál jobb!

Dietrich
ok megpróbálom.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Fusion Pack rulla. Lesz magyar szerveren valaha?

\"Hogymi?!\"

ReTeK
konzolba bepötyögög a következõt:
cg_drawfps 1 (0-val kikapcsol6od)

Dietrich
Indy500-t néztem az éjjel és igazi crash fesztivál volt. 😊

Dietrich
na ebbõl én semmit nem értek. 😄

hogy kell ezt a fps dolgot megnézni (az én konfigom láthatod azért nézném meg)

És érzed rajta hogy lassu 30fps-nél?

na megcsináltam ezeeket, de nagyobb változás nincs, néha felmegy 40fpsig

KM
Nincs is szebb, mint egy kis éjszakai játék...

tmk
tedd az options/performance/sync every frame-t No-ra
és a hangnál vedd ki az eax-ot ha be van kapcsolva

aha...hát,persze...hihető volt

wEEn
Jaja! 30 fps nagyon kevéske. Nekem gyengébb gépem van, de 1280*1024-ben 70-125 fps-eket produkál.

ReTeK
a 100 lehet több is kevesebb is

nem

ReTeK
30 fps, ez nágyon kevés
com_maxfps 100
r_displayrefresh 100
vid_restart
ilyeneket próbáltál már ?

na a szitu a köv: a gépem: 2.4 cel 512ddr 9600pro, a cod 1280*1024 high/high 2 vonalu textura szûrõvel-> 30 fps és nem megy tovább, megál 30-nál, 1280*1024 low/low 2 vonalu szûrõ--> 30 fps, nem megy tovább, 1024*768 high/high 2 vonalu->> 30fps, 1024*768 high/high 2 vonal-> 30 fps.
Na szoval létezik az hogy high, meg low, 1280*1024 meg 1024*768on is ua az fps??Nemfordul ez elõ mással, ha igen és sikerült csinálni vele valamit plz mondja meg hogy hogy és mit kell csináljak, hogy min 60-65, de inkább több fpsem legyen. tudom, a procim nem egy nagy szám, de amiatt állna meg 30 fpsnél minden felbontáson meg minden, na ezt kétlem. Far cry 1024*768 minden beáll normál, és 60 fps. codnál meg akármit csinálok 30nál megál

Miért máshol nem?😄

Dietrich
Igen megtudtam nézni.

Dietrich
meggyõztél...marad 😄

Dietrich
na majd ha lesz idõm újítok valamit én is 😊

cement
Tudjuk hogy lama vagy pubon 😄

respect to the man in the ice cream van

bocs, bocs, elnéztem....
aszittem a #16282-re válaszoltál...
bocs megin 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

szerintem inkább egy kérdés volt 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

De ha nincs mirõl beszélni?
Most mondjam mit osztok pubon?😄

cement
Óriási probléma... 😄

zaki
ha felteszem ezt a Fusion Packot, akkor csak arra a szerverre tudok felmenni játszani, ahol engedélyezve van?

bocs

zaki
eh, jól szétoffoltátok a topicot, gratula

wEEn
No sikerült már megnézni az új honlapunkat? Nem megszûntünk, csak többé-kevésbé átalakultunk, és ezzel együtt megejtettünk 1 névcserét is

cement
Tuti h nem

Dichter
Házigazda: Pilu OBI Mondjuk ettõl még Zaki is lehet moderátor

Dichter
Házigazda: Pilu OBI

ricsi1
de(asszem)