Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha...hát,persze...hihető volt
Jobb mint a Renegade az biztos (._.)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Kösz az eddigi segítséget, azért írtam ide, mert ez egy látogatott FPS topik, még jöhetnek a címek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Halo, Battlefield, Battlefield Vietnam. Nekem most csak ezek jutottak az eszembe.
Köszi!!!! Minél többet mondtok annál jobb!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Hogymi?!\"
hogy kell ezt a fps dolgot megnézni (az én konfigom láthatod azért nézném meg)
és a hangnál vedd ki az eax-ot ha be van kapcsolva
aha...hát,persze...hihető volt
com_maxfps 100
r_displayrefresh 100
vid_restart
ilyeneket próbáltál már ?
Na szoval létezik az hogy high, meg low, 1280*1024 meg 1024*768on is ua az fps??Nemfordul ez elõ mással, ha igen és sikerült csinálni vele valamit plz mondja meg hogy hogy és mit kell csináljak, hogy min 60-65, de inkább több fpsem legyen. tudom, a procim nem egy nagy szám, de amiatt állna meg 30 fpsnél minden felbontáson meg minden, na ezt kétlem. Far cry 1024*768 minden beáll normál, és 60 fps. codnál meg akármit csinálok 30nál megál
aszittem a #16282-re válaszoltál...
bocs megin 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Most mondjam mit osztok pubon?😄

Nem is tudtam, hogy ennyire tudsz tunkolni