Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika
Tehát akinek nincs eredetije az nem normális?!!

http://epica.nl

cement
hm szvsz igaza van... ha multizni akarsz kell az original cdkey... magyarorszagon is mar minden normalis playanak van eredetije... depinek is van, nekem is van és még nagyon sok emberkének, tört szarral semmire sem mész ha külföldi klánok ellen vannak terveid... bár neked biztos elég a magyar publik is

respect to the man in the ice cream van

ok köszi ráér!mert 1szer már lent volt csak elfelejtettem kiírni!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

0ppika
Próbálj keresni a neten, vagy ha ráér akkor 3 fele már otthon leszek és akkor tudok adni.

Mekkora 1 nagy faszvagy depi de nem baj köcsög vagy köcsög vagy le vall rólad ahogy be írsz!

0ppika

Vmelyik bolt tud.

hy valaki tudna nekem 1 jó cdkey adni??hogy tudjak multizni?

ricsi1
öcsém...tök üres az OBI SD .ilyen se volt mostanában,múlkor még hajnali 3 kor is voltak 13n...

Dichter
Depi, is megtalált már IRC-en 😄 Én nem használom, csak Ahouse barátom, de megkérdem tõle.

wEEn
Köszike! Letöltöttem, de 1 gyorstalpalót nem tudsz mondani hozzá? Mert én végignyomkodtam az egész bill-t, de az biza b*szott tekerni 😞, nemhogy 3. személyre váltani meg egyéb nyalánkságok. Egyedül az egér görgõjével annyi pluszt sikerült belõle kihozni, hogy az éppen figyelt emberkénél megnézhettem milyen fegyverek vannak.

CombatStats valaki?

3. személybe ? mien parancsal?

Dichter
Demoneézegetõ: Seismovision. Lehet benne tekerni, lassítani, gyorsítani, 3. személy nézetbe váltani stb. Nagyon hasznos. A múvikészítõk ajánlásával.

wEEn
Megtehetm, de gondoltam hátha van 1 direkt erre "szakosodott" progi. Demolejátszáshoz van valami? Ahol lehetne elõre-vissza tekerni is.
Na meg mégegy kérdés: valaki használta már sikerrel a CombatStats nevezetû progit, amivel statisztikákatlehet csinálni a CoD-hoz? Ha igen, akkor privi rám lécci, mert elakadtam benne 😞

LSL
Na azthiszem ennyit nem fogok tudni vissza olvasni

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

0ppika
A saját gépeden miért nem tudod megnézni?

ricsi1
Magyar CB ladder

Régen várt hírt közölhetek a mélyentisztelt publikum elött. Azthiszem sokan hallottatok már arról hogy Clan Base-en tevékenykedünk egy Magyar CoD ladder elindításán. Most TomiBone közbenjárásának köszönhetõen ez megvalósulni látszik. köszönjük TomiBone..

Link:

wEEn
Talán alma kérdés, de megejtjük: van valami "custom map nézegetõ" progi? Tehát ne kelljen már felpakolnom a szerverre, mielõtt kivesézhetném. Mondjuk vmi free spectating módhoz hasonlóan.

Dietrich
discoveryn most a Market Garden-rõl van szó (A híd túl messze van c. film errõl szólt)!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
jah,az ellen meg lefekszik

ricsi1
én speciel azt szeretem legjobban mikor közel van ez ellen és ppshcal vagyok,föléugasz,nem tud mit csinálni

Dietrich
a legjobb spawn címet szerintem a mohis hq-n a "western effekt" kapja a stalingrad mappon. 😊
kirak 3-3 oroszt és németet egymással szembe...pps ellen csak 1 lehetõség van ilyenkor kicsit elõre kell menni és lehasalni úgy tüzelni (mögöttünk a szögesdrót van így arra nem lehet menni)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Legjobb ha ugy spawnols hogy legalább 5en lönek rád azonnal

LOL! 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Tegnap este engem a allies spawnhoz rakott be õk voltak 5-en én 1dül de mindannyian sérthetetlenek voltunk ugy hogy elfutottam 😄

zaki
hát ja, ilyenkor kapok idegrohamot, amikor közvetlen mögém spawn-ol az ellen, esélyem sincs ellõni, mert ugye sebezhetetlen pár másodpercig, addig meg már hulla vagyok mire lelõhetném

Szerintem normális,persze annak akit valamennyi várakozás után visszarak,azt egybõl lelövik megint annak persze nem tetszik,de mit lehet csinálni.Én sokat játszok HQ-n,de olyat még nem láttam hogy a respawnolt ellen egy másodpercet is várt volna ha lehetõsége volt lõni.
Na meg mióta Mohin ez a védettség rajta van a visszatérõkön,kész katasztrófa... /bocs Mohiklán üzemeltetõk,szuper a szerver,de ez védelem nagyon rossz megoldás igy ahogy van,jó hogy a visszatérõt nem lehet sebezni 3 vagy hány másodpercig,de akkor õ se lõhessen már addig/

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Yossarian
Nem vagyok eg régi COD-os, ezért gondoltam megkérdem a véleményeteket.
Mindenki szidja azokat, akik a respawnolt ellenfeleket leszedik. Szal érdekelne, hogy szerintetek mi a normális reakció, amikor hirtelen ott terem elõttetek egy ellenséges katona, sõt, talán már lõ is?

Nieleen

én onnan tõtõtem

Dichter
Jaaaaa, én voltam, a szükséges áldozat???

Dietrich

Dietrich
😊))
ott volt egy ruszki is azt is kinnyírtam. Én tutira megyek. 😄

Dichter
Nem rosszak ezek az új mapok, bár elsõ ránézésre elég dzsumbujnak tûnik, azt se tudtam merre kell menni. De elég vicces szituk tudnak kialakulni. Lespawnolok, elindulok egy irányba, nézem 3 teammate fut velem szembe. El megyek mellettük, és pont belefutok egy ruszkiba. Én meg ahelyett, hogy elkezdeném lelõni, szakadtam a röhögéstõl, hogy a 3 axis 1 ruszki elõl futott.

Dichter
Egyszer megyek fel/hó HQ-zni, erre mi az elsõ dolga? Le TK-z. 😄D (persze hogy nincs)

Dichter
Onnan ugyan nem 😄 Azt próbáltam elõször. De letöltöttem a szerverrõl.

Dietrich
Kékecske ugye nincs harag?

0ppika
Nincs Rici!

ricsi1
Opi ugye nincs harag?

Dietrich
megigérem.

azt nem hogy mikor lesz új monitorom 😊

Érthetõ egyébként, de ígérd meg, ha veszel új monitort, szépen beállítod!

Én onnan szedtem, 1 perc helyett 6, tökmindegy.

Chateau.

Dichter
Le lehet valahonnan tölteni az új mapokat a mohis szerverre, vagy onnan kell?

Dietrich
léptem játszani.

Dietrich
de muszáj feltekernem különben nem látok semmit a sõtétebb helyeken vagy az esti mappon a kastélyoson (nem tudom a nevét).

Dietrich
összevissza...leginkább mikor itthon vagyok. 😊

Most ráérek egészen 16:00-ig

Emiatt viszont gázul néz ki a játék. Mintha sokszor kimosták volna Dietrich képeit. Régebben gyakran csodálkoztam,hogy egy sötét sarokban is azonnal kiszúr az ellen. Aztán rájöttem, hogy a gamma miatt van. De én inkább próbálok valós fényviszonyokat teremteni, legfeljebb még kétszer lelõnek.

Dichter
Mikor szoktál játszani piroska?? Felmegyünk ketten, és visszalõjük amcsiba az összes alliest. (Még a ruszkikat is) 😛

Dietrich
Gyere most ricsi ott leszek.