Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
tutorial akármi?
nemtudom
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
qwer!Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Néhány dolgot tisztáznék:
A TudatLAN az egy lan elnevezése, amirõl itt mindent megtudhatsz.
Nem szoktunk más városokba járni lant szervezni.
Aki szeretne egy jó 4 napos lanon résztvenni, a max létszám erejéig, az még jelentkezhet a fenti linken.
Nem vagyunk klán, bár szoktuk használni a (TudatLAN) elõtagot, hogy más, mástól tudatlantól mgkülönböztethetõek legyünk
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
nem ugy festenek mint SD-ben.MIi rohangal nekem bili sapkas angol a palyakon ??? nem lehene ezt kikapcsolni? mar felek leloni az embereket 😊
szerintem

http://epica.nl

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

és azt ,h KESZTHELY??????