Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a "Chateau" pálya, ami a multiban is van.
Neked kell elõre menni és megtisztítani a terepet, utána majd kijön ...
http://epica.nl
Elég öregek vagyunk ahoz, hogy ne hat éveseknek vicces poénokkal szórakozzunk.
Egyébként is bárki lehetett, aki átírta a nevét a tiédre.
Olyan konzolparancs meg nincs, hogy "mondd, mintha XY mondaná".
Kérlek ne savazd az OBI-t, fõleg ne alaptalanul.
Üdv;
Rambo
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Boldog Karácsonyt!
A rádió "szabadon" én meg,mivel kilõttek,láthattam amint legalább 4-5 csapattársam áll a házak ablakaiban,és lesi hogy kit tudna lelõni.Persze az ellenfélé lett a zajláda...
De délután is volt egy emberke,aki két dolgot tudott csinálni.Vagy a pálya teljessen lényegtelen pontjain menetelt lépésben,nézelõdve,vagy valami lehetetlen helyre behúzodva várta hogy arra jöjjön valaki.
Nem tudom,én megértem hogy mindig vannak-lesznek új játékosok,akik elõször egy darabig valószinûleg nem fognak sok hasznot termelni a csapatnak,de hát legalább próbálkozna a cél irányába törni,vagy valami...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

. ....ja mert deathmatch
Mindnekitõl ezúton is szeretnék elnézést kérni...
de nemsokára visszamegyek

Gondolkodom egy új nicken...Wraith
😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
a; csíter voltál
b; kemperkedtél
c; TK-tál
d; beszóltál az adminnak
e; anyáztál, káromkodtál
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
. Ha valaki esetleg ott volt elmondhatná mit csináltam. Na mindegy csak úgy megjegyeztem, tom, hogy van még rengeteg másik server de akkor is zavar :/
Mikor az emberek ezzel fognal játszani single módban végre üresek lesznek a szerverek és fellehet rájuk menni. 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nekem akadozik minden HIGH es nem eleg neki a 512ram!
Egy 5os skálán én 3mast adtam! erted mar?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LOL
valaki az én nevemmel írt üzeneteket,pedig nem volt ott ,szal sztem obis lehetett vagy nemtudodm,de bekaphatja,faszer kell olyanokat írni

Nem tom melyik pálya de egy nagy házba kell mennem kinyirtam mindenki és kiszabaditottam egy ezredest vagy akárkit elkezd menni egy ablak fele megáll elõtte azt semmi nem történik ez BUG vagy mit kell csinálni???
Next PC upgrade: 2022
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Siralmas arcok járnak néha a szervereken...
Ez a kedvenc modom és most már van pár új fegyver is benne, pl. amcsiknál a Greasegun.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Már hetek óta idegesített egy (P4E)POKOLSIKOLY nevû "ember" akinek jó szokása volt , hogy caps lockot nem tudja kinyomni , és mindenkivel szépen beszél ("KUSSSSSSSSSSS" "HOZZÁD KISZÓLT? KUSSSSOJJJJ") ... és egyszerv feljött a clan>>code szerverre , ahol az elsõ monologja után ("KUSSSSSSS2 "MIVAN?????" "TE IS KUSSSSSSSS") bannolták (remélem hosszasan). köszönöm Clan>>Code!
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"