Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
már 2 helyre is berakta ide még nem...de szerintem idetalál..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hentes Bill
ehh már látom... azt hittem itt az sg-n

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
nem mondom meg. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hentes Bill
nmmm, hol?

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
nem gond majd megcsinálom újra..igaz 1 napom is ráment mire rájöttem a mikéntjére. 😊

Dietrich: sajna nem tudok segíteni a zenével, mert nem találom...:/
Valszeg az állandó mobilrekkelés áldozata lett...

Sry!
Dietrich
Jó lenne ha egy moderátor a közelben tartózkodna...egy fasz most szarja tele a netet csíter oldallal.

Dietrich
jó már tudom.......cheat..

Dietrich
ezért montam a 60% "selejt" hadkötelezettet a kilencvenes évekre. 😊

Nálam nem ilyen egyszerû volt...ismeretség és elvtársi segítség híján vagy 1.5 év fegyveresen vagy 3 év anélkül...inkább lehúztam a 1.5 évet.

Hentes Bill
engem meg nem vittek el katonának... pedig az orvosi vizsgálati papírt én is beadtam... (más kérdés, hogy sehova nem mentem el, csak a körzeti dokihoz, õ töltött ki mindent, más meg napokat szenvedett, hogy végig járja az összes vizsgálatot 😛)

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
codbot az mi?
csíter dolog vagy otthon hálózatban nyomni 2 gépen és ahhoz a "robotok"?

Dietrich
már rég megbántam, hogy nem gyûjtöttem össze annó ezeket és könyvben kiadni. Tuti siker lett volna a zöldre festett fûvel az élen 😊

Dietrich
Reziben mikor hegyi kiképzésen voltunk április-május hónapokban mentünk 1x éles lövészetre. Már faszán becéloztam a célt a géppuskámmal volt vagy 200 db lõszer a hevederben...erre 3 õz lazán besétált kb 300 méterre a csõtöl. Nem akartak a tisztek vadhúst enni így csak a levegõbe lõhettem és elszaladtak. De volt ez októberben esti napon is akkor nyomjelzõvel volt tele a heveder és vadludak vagy libák 😊) repültek el kb 50 méter magasan. Azokra sem lõhettem pedig kurva szar kaját adtak a laktanyában. 😊

Ok.

Hentes Bill
nem off, jó olvasni a sztorikat

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
akkor már a vólhekket se hagyd ki! 😊

Nieleen

Yossarian
Nálunk egy srác egy felreppenõ fácánt lõtt le ijedtében. 😊Csak az volt szépséghibája, hogy éppen az õrtoronyhoz ballagtak váltani, szép libasorban😊 Gondolhatod mekkora zûrzavar lett pillanatok alatt. A felvezetõ azonnal lefegyverezte. Kapott is pár hónap futkosót 😊

(Jól szétoffoljuk a topicot 😊

Nieleen

Dietrich
én se értek csak beállítom rajtuk az aimbotot oszt jó van

Yossarian
nem értek a fegyverekhez, de sztem mindegyik valaminek a muszka változata volt :

Nieleen

Dietrich
nekem a fegyverem az volt ami a banneremben is szerepel csak a ruszki változata 😊
Én is löttem mindennel és mindenre ami mozgot. Még verébre is ami roham közben elöttem szállt fel én meg marhára megijedtem és szétlöttem szerencsétlent...tollpihék szálltak utána csak a levegõben. Még szerencse hogy elötte adták ki a tûzparancsot. 😊

Dietrich
Sõt volt olyan is akit bevonultattak nyílt gerinccel született. Fogalmam sincs mit jelent 😊 de azt tudom, hogy 1 hónapig a gyenguszon volt pizsamában, majd ott lerakatták vele az eskût és leszerelték.

Hja boldog szoci idõk a maga baromságaival 😄

Yossarian
én csak = mi csak

Nieleen

Yossarian
én semmit sem vezettem... Én csak szétlõttük õket mindenféle páncéltörõ cuccosokkal, gránátvetõvel, rakétával és ágyúval. Bár tudtam volna jobb idõtöltést is 😊

Nieleen

Yossarian

Nieleen

Dietrich
vezettem viszont bmp-t...igaz 5 métert csak mert utána elástam annyit forogtam 1 helyben vele 😊)

Dietrich
azért ne feledd nem a mostani göthösökrõl van szó akiket behívtak a kilencvenes években és a 60%-a alkalmatlan volt. 😊

Akkor bevittek mindenkit....még süketet is. Komolyan!
Gyakorultuk a díszmenetet az alap kiképzésen õ meg nem hallotta a jobbra át vezényszót..a tisztnek szemet szúrt hogy valamiért nem kafa az oszlop középtájt. LOL

Yossarian
igaz! Nem azt mondtad, hogy alatta voltak, hanem azt, hogy felette nem nagyon voltak 😊 Majd még gondolkodom a különbségen ;-)

Nieleen

Dietrich
nem is mondtam, hogy az alatt voltak.

Én bemásztam egy T55-be....állítólag a normaidõ elhagyni a hk-t 30 mp úgy hogy a tetején bemászni és alul kimászni.

Nekem valami 3 percembe került és majdnem beszorultam a 80 kilómmal 😊

Yossarian
ehhe, én már csak 1 évet voltam, de a 1,5 évesek hülyére szopattak, szal az elsõ félév felért egy egésszel 😊

Nieleen

Dietrich
pontosan

Hentes Bill
😄

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
én is 1.5 évet voltam....Baján nem nagyon találkoztam ekkora hákásokkal. 😊 Gondolj bele úgy kellett akkor vezetnie a pannit, hogy a feje kinn volt belõle mint a lengyel csoda filmben a 4 páncélos és a kutya-ban 😊

Yossarian
Ha felcsapnak testõrnek, akkor könnyebben álcázzák magukat az elnök kertjében ;-)

Nieleen

Hentes Bill
lol, törpekatonák 😄

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
na nemár 150 😊)) 150 alatt nem is lehetsz katona 😊

Nieleen

Hentes Bill
megkérdezem 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
mondjuk igaz.

Hentes Bill
jaaa, most már ok

sztem a jobboldali jobb

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Bill, faterod csak kipróbálta a tankot, vagy harckocsizó volt? Már csak azért, mert anno jöttek hozzánk a gimibe toborozni a kat fõsulira, és ott is aszonta a fószer, hogy 170 felett nem lehet az ember HK-s...

Nieleen

Dietrich
150-155 cm felett nem nagyon voltak 😊

Yossarian
a baloldali bal 😊 Szal a két robbanás közül a bal oldalon lévõ. Ami a kép közepén van 😊 Érthetõ? 😄DDD

Nieleen

Hentes Bill
hát a faterom is 190 körüli, és õ is vezetett tankot (õ asszem 2 évet volt katona

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
a másik balra gondolsz?

Boldog Karácsonyt!

van egy haverom aki 197cm és tankot vezetett! (akkor még 1,5év volt a katonaság!)

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Yossarian
baaaassszus, az a baloldalon gomolygó füst állati élethû

Nieleen

Pano
sztem 170 körül lehet max

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
nem csak az, hanem pl legerenál egy cd keyt, bizonyítsd be átadáskor, hogy nem erewdeti 😄 Ha meg kiderül akkor már õ el is tünt.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hentes Bill
sokkal

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
ha megszünnének a tört szerverek (illetve csak kis részük) mennyire fogná vissza a csítereket? Eredeti serialt nem kockáztatna egy csillagközi bannal.

Hentes Bill
iért, hány cm-s ember lehet max tankos?

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Csak úgy mint téged piroska!