Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

donneck
Na egy pillanat.
Rossz a hasonlat, hiszen ha tõled ellopnak valamit téged olyan kár ér, amit pótolnod kell, ellenben egy kalózmásolat letöltése csak nyereség kiesést okoz a jogtulajdonosnak, ami lássuk be nem olyan súlyú, mintha ellopják a kocsidat.
Másrészt viszont nem büszke vagyok, hogy varezolok, hanem nem tehetek mást, nincs rá pénzem.
Az megint egy más kérdés, ha olcsóbban adnák a gamékat és nem akarnának extra-profitot termelni, akkor kevesebb lenne a warez is. Nem véletlen, hogy a dvd árak csökkennek, legalábbis egy-két nagyobb kiadó filmjeinél.
Harmadrészt pedig nem tehetek róla irritál a nagyképûzés legyen az bárki.

dr Kotász
Sok mindenben igazad van, de ne feledd, hogy amit írsz, lényegében azt jelenti, hogy ha nincs pénzed valamit megvenni, lopd el. Te mit szólnál hozzá, ha holnap betörnének hozzád, mindent ellopnának, majd a tolvaj azt mondja, hogy neki ezekre a dolgokra nem volt pénze, úgyhogy ne játszd a nagyarcút? Úgyhogy ha már warezolunk, legalább ne legyünk büszkék rá.
donneck
Nem tom, te hogyan állsz anyagilag, lehet hogy milliomos vagy, esetleg a szüleid tömnek pénzzel, de hidd el vagyunk páran, akik nem engehetünk meg magunknak 10+ezreket játékra.
A másik meg, hogy azért, mert te megengedheted magadnak attól még nem kell nagyarcúzni, hogy ha "nem tudod megvenni akkor nem kell játszani vele."
Mégis kinek képzeled te magad, hogy elõírsz dolgokat másoknak????????

Dietrich
úgy reklámozza a cod.com a játékát, hogy ez az új kieg. lemez a battlefield+cod egybegyúrva.
Majd legalább megtudom milyen lehet a battlefield multiban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Egyébként ha 3x akkorák lesznek a mapok, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy hány perces lesz egy kör. Mert ugye 3-4 perc alatt nem érsz el az objectivig. Viszont, ha valami núb le TK-z akár szándékosan, akár nem, a kör elején, akkor spectelhetsz 10 percet?? Mondjuk ezt a problémát meg lehet oldani, új játékmódok bevezetésével is. Mondjuk Mint Battlefieldben. Mondjuk errõl jut eszembe, hogy volt egy ilyen kép, ahol pont hasonló modt láttam, mint a bf-ben. Ez a foglaljuk el a stratégiai pontokat.

Punkerwork
lehet nem vacakolok a letöltéssel inkább megvárom még megjelenik itthon

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dichter
Akkor nem kell játszani vele. Aki elmegy egy buliba, és nincs pénze, az nem lesz részeg. Ez ilyen egyszerû. Közhelyesen: Addíg nyújtózkodj, amíg a takaród ér.

Dietrich
még sem õk a hunyók hanem a lejátszó. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
elbasztak valamit mert mindkettõ ugyanaz 😊 😞

Lehetne hosszabb is a hentelõs...mit mondjak nem gyenge lesz.

Dietrich
.mov a kiterjesztése..a francba a quicktimot nem szeressem a tuner miatt..

Dietrich
Gabe-18 bemásolt egy idézetet a hardwired-rõl és mivel nem ismertem az oldalt a szót beraktam a yahoo keresõjébe az pedig ezt adta ki:

http://www.hardwired.hu/

😊

Ezeket honan ntoltod?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
addig ezt letöltõm és megnézem 😊

COD: United Offensive jármûvek
COD: United Offensive hentelés

Dietrich
1-2 nap mindig eltellik mire kirakják.

Dietrich
Attól nem laggos.
Akkor laggol ha valakinek/valakiknek magas a pingje vagy a szerver szar.

Akkor kemény védelem van rajta ha még nincs kinn😞
Hardwired:

"COD: United Offensive a boltokban

Az amerikai üzleteket összevont támadás alá vette Call of Duty: United Offensive, a játék rajongói kipróbálhatják a jármûvekkel megerõsített új multimódokat és a nehézbombázókat. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát majd szövetséget kötnek a klánok,és akkor az adott pályán pl a németeket 3-4 klán fogja alkotni...

Hehe,micsoda elképzelés,ebbõl lennének csak a nagy átkozódások.

Yossarian
Én se értek hozzá, csak úgy tûnt eddig, hogy minél többen voltunk, annál lagosabb volt...

Aztán a 3-4-5 fõs warok is érdekesek lesznek azokon a hatalmas pályákon 😊

Nieleen

Én nem tudom,nem értek hozá...
Nekem csak igényeim vannak!

Yossarian
Sok emberrel meg lagos lesz, nem? Vagy nincs összefüggés?

Nieleen

Yossarian
azért a nyalókával vigyázz ;-)

Nieleen

Új Sims 2 már van az Nforce-on...

Dietrich
nyalókát adnak és guminõt 😊

Ezért kellene sok ember a UO-s szeverekre,hogy a gyalogosok is tudjanak harcba bocsátkozni.
A nagy pályák is kérdésessek voltak,az ugytünik meglesz,hátha sikerül összehozni a nagy player létszámot is...

Yossarian
Te is kapsz cukorkát, ha engeded a szurit? 😊

Nieleen

Dietrich
😊)

nekem a nõvérke most hozza a gyógyszereimet aztán megyek alukálni 😊

Yossarian
Jóvan, hogy csak az új pályán lesz verda, de gyalogos ott is lesz, nem? A Battlefield jut eszembe, amikor mindenki elment a tankokkal, katyusákkal, kocsikkal, repcsikkel, aztán mehettem gyalog a kurszki csatába ;-)

Amúgy értettem már elsõre is... 😊 Ne nézzél hülyének, mer nem vagyok az! Már a hangok is megmondták és azok sohasenem tévednek! 😊

Nieleen

Dietrich
Már mondtam 1x..szvsz ilyen autós, harckocsis mizériás pálya abban a 11 újban lesz.
Gondolj bele a régiek közûl a Hurtgenen férne el 2-2 tigris meg sherman tank. 😊

Yossarian
De a 3* akkora térkép meg a gyalogosnak lesz marha nagy. (gondolom én😊

Csak gondolj arra, amikor bocage pályán kirak az akciótól fényévekre és 2 percig csak kocox pisztollyal a kézben, hogy odaérj az akcióhoz...

Ha meg kevesen vagyunk egy pályán, akkor félórát lehet kóvályogni, mire szembejön valaki 😊

Nieleen

Dietrich
11 új pálya...mindjárt jobban hangzik. 😊

" Ha már vannak jármûvek, azokkal viszont viszonylag gyorsan lehet mozogni, tehát ha a pályák mérete megegyezik az alapjátékával, akkor már nagyon kicsinek tûnhetnek. Ennek kiküszöbölésére a háromszor akkorák lettek a térképek is."

Idézet a cod.hu-rol.Na,IGY MÁR MINDJÁRT MÁS!

Hentes Bill
lol, így már mindjárt más mi? 😊

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
http://callofduty.hu/coduo_mp.php

Dietrich
"A kiegészítõben 3 új multiplayer játékmód kapott helyet"

no én ezzel kevertem..de a 3 stimmel 😊

Dietrich
Majd ha kapsz felszólítást akkor sírjál. 😊

Yossarian
THX😊

Nieleen

Hentes Bill
1ébként most olvastam csak az aláírásodat, nagyn jóóóó

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
hát ez az

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
"ha lenne zsetonom megvenném" érdekes, hogy a warez azokban az országokban is virágzik, ahol lenne rá zsé...

Nieleen

Hentes Bill
na, offot befejezem

JÖJJÖN MÁR A UO

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
én csak a netet perkálom, többi nem az én dolgom 😛PP

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
lol 😄

IGENIS

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
azért, mert rosszak a prioritásaid! 😊
A netet be kell fizetni, a víz, villany, gáz ráér, mert azokat sokkal késõbb kapcsolják ki :-P

Nieleen

Punker
normális meló kell

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hentes Bill
ha lenne zsetonom, persze hogy megvenném a gémet, így biztos sokkal kevesebb csíterrel találkoznék a nem tört szervereken, de hát örülök, hogy a seggemen lyuk van, jó, ha a havi netem ki tudom perkálni, most már másodszorra nem fizetten be a határidõn belül, csak 3 héttel késõbb 😞

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
sztem se ;-)
mocskoljuk akkor tovább a csít készítõket és a "kipróbálókat"...

Nieleen

Hentes Bill
azokat ne bántsuk, akik tört szervereket nyitnak, mert anélkül nem tudnék gémelni 😛PP

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
En meg csakazértsenemveszemmeg! Kizárólag a multi miatt megvettem a Half_life-ot és aszongya, hogy használják a kulcsom. Írkáltam össze-vissza, válaszra sem méltattak sehol. Ezek után én 1 Ft-ot nem dobok ki mégeccer feleslegesen multi gémre...

Nieleen

Yossarian
ne hüjüjjé bazz, mert a várakozástól kivannak a zidegeim! ércsük? :-)))

Nieleen