Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
nem is fog délutána nem lesz netje senkinek aki a cod:uo-t tölti^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

donneck
Téli erdõ, lövészgödrök, tüzérségi tûz, páncélosok, légierõ, géppuskák, kézifegyverek, bazooka minden amit csak el tudsz képzelni. Iszonyat fíling. És persze veteránon kell nyomni a valóságban sincs minden sarkon eü-csomag.

Eisenhower
cod forever^.^ a moh:pa meg elmehet a sunyiba ^.^ vhogy nekem ugy tûnik nem biztak semmit a véleltlenre a legnépszerûbb játékokbol kiszedték a legjobb ötleteket és beleraktá ka cod:uo-ba hogy aki bf-ezik az is tolja a gemst vagy aki dodozik stb^.^ sajna melozok szal csak délután fogom kiprobálni szal aki otthon van és teszteli annak fene a belét ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Dietrich
"Frászt"
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ne idegelj még az 1cd se jött le. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

donneck
Hú vazzeg elsõ pálya Bastogne védelme a 101-esekkel. Beszarás na.

ReTeK
máris

Dietrich
😊

nekem mire meglesz a game dél lesz kicsit túlterheltnek tûnik a szerver.. 😊 😞

Király...

Nah vissza is hoztam a cdket.
Feltelepítem aztán mondom milyen, és a szervert is beröffentem...
Oks!

Azért laza lesz kis artillery-t hivni a közelgõ tankokra! 😊

Remélem kicsit lassitottak a futáson, mert ugye bekerült a sprint!!! 😊 Állat lesz!

Nem tudok róla mesélni.
Ugyan itt van a gépemen, de a COD lemezemet kölcsön adtam... most mgyek érte.
10körül már tudok róla mesélni.
Dietrich
úgy látom ma és ezen a héten fullon lesznek a szerverek a többi (CS, mohaa stb) meg pangás lesz. 😊

Mesélj a multiról, nem cseszték el a jármûveket??

Most nagyon rákattantam... 3x akkora mapok vannak tényleg? Lelassul kicsit a játék?... Kiveszek szabit mára 😊)

Dietrich
tört szerveren igen.
nem tört szerverre ugyse tudsz bemenni.

Dietrich
oké kipróbálom ha már meglesz.

ha a PB nem kavar be akkor müxik a dolog.

Yossarian
a PB ugye az érvényességet nem nézi, csak azt, hogy dupla-e?

Nieleen

Amire akarod.
Mivel a telepítéshez kell a kulcs de már feltelepíteted, és a szerver nem tudja ellenõrizni a cdkulcsot ezért bármire átírhatod.
Upsz válaszoltál is magadnak 😊
Én tévedtem mert nem fájlba menti hanem a regisztrációs adatbázisba.
Tehát afuttatásba (startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY és CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat.
Lehet variálni.
Dietrich
jó de mire írod át? nem hinném hogy az alap játékhoz való key generátor jó...vagy a franc tudja amíg nem jött le 😊

Dietrich
ja és még egy kérdés.

akkor kijött az 1.5 patch is? Még szarabb lesz nekünk németeknek a fegyvereink a szövetségesek ellen? Mégis csak ez egy jenki játék és a lámák mind ott vannak a 789 db lõszer tárolására alkalmas ppsh meg 1 mp alatt 30 db-ot kilövõ thompsonnal.

Yossarian
azt tom, hogy az opcióknál át lehet írni, de Lifeforce azt írta, hogy a "...fájlban, ahol tárolja..."

Nieleen

Dietrich
mikor a multit elindítod (nem az ASE-t)ott átlehet írni a serial-t.

Van a crack mappában key generator aki leszedte már?

Dietrich
nem értettél..a PB kivágja azokat akiknek ugyanaz a serial számuk van.

"Beírod a CDkulcsot telepítésnél, majd a fájlban ahol menti a CDkulcsut, arra írod át amire akarod."
Így nem fog kivágni duplikate CD-key hibával. 😊
De megoldjuk ha nem mûködik 😉
Yossarian
" majd a fájlban ahol menti a CDkulcsut, arra írod át amire akarod" <- ezt magyarázd már el, de úgy, hogy az ilyen hülyék is értsék, mint én! 😊

Bármire átírhatom? Ha telepítés után kulcs helyett beírom, hogy "mumusmamus", akkor késõbb már nem számít, hogy ez érvénytelen? :-o

Nieleen

Yossarian
az odáig oké, hogy a szervereden nem megy végbe a key ellenõrzés, de a PB-ben igen... Legalábbis engem számtalanszor vágott ki duplicated CD-key hibával tört szerverrõl is... Már ha egyáltalán kell hozzá a PB...

Nieleen

Yossarian
jó lenne egy pár felhõtlen, csítmentes hét...

Nieleen

Nos...
Gondolkodjunk egy kicsit...
Miért kell a CDkulcs?
Azért, hogy fel tudd telepíteni a játékot, és azért, hogy a "gyári" szervereken lehessen játszani.
Tehát....
Beírod a CDkulcsot telepítésnél, majd a fájlban ahol menti a CDkulcsut, arra írod át amire akarod.
Mivel nagyon béna vagyok a szerveremhez és a tûzfalakhoz ezért sajna a CDkulcs ellenörzés nem megy végbe a szerveren mert nem, tudom melyik porton megy végbe az ellenörzés
LoCk
ja

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Yossarian
ugye ehhez nem jók a régi csítjeim? ;-)

Nieleen

LoCk
74B3-JN4N-4WT4-WRHN-64BF

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Dietrich
van benne key generator?

Dietrich
van 1 db serial ha jól olvastam...érdekes lesz azzal multizni 😊

Dietrich
+áfa köfa, tehó, tahó
😊
az pontosan 200 Ft

Üdv emberek.
Mint azt sokan tudjátok a COD-ból és megannyi játékból a hungs.hu -n indult elõször Magyarországon tesztszerver.
Ezt a jó szokását megtartva kb. 10órától a kiegészítõbõl (Call of Duty United Offensive) indul szerver.
Jó szórakozást.
Dichter
OMG!!!!! 412 Új üzenet

Lejött az elsõ CD. Elolvastam a Manualt!

Fúbaaaazzzz! Ha nem rontották el, akkor ez valami kibaszott jó lesz multiban!!!!!

Yossarian
a wanadoo csak 160Ft, vagy russzul emléxem? 😊

Nieleen

Yossarian
inkább mesélje már el valaki, hogy milyen, mert holnap estig nemtom megnézni! 😞

Nieleen

Yossarian
drága anyám...

Nieleen

nagykispeter
Úgy csináld ahogy a #20501 írta megnéztem én is és úgy kell

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Xian sikerült !!!
Örök hála !!!
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGEDET !!!
Örök hálával tartozom !!!

Money

Winrar elindit
a .001 vegut kijelolni (NEM BELELEPNI!)
majd kicsomagolas.
Ugyanez a 2 es cdvel
Daeamon Tools al mount
telepites
rezsofiz
kéri az alapjátékot

sazl : c

Sheltem
Télleg 9 multi map van? Vki próbálta már a multiját? Mesélhetne

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Dietrich
mit?
most regeltem...nincs 200 Ft-od?

rezsofiz
na latom kijott kiralyos meek suliba addig meg itthon hagyom gepet azt letolti

sazl : c

latom nekem nem dobtal 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Akkor úgy kérdezem...
Aki a Money verziót letöltötte és müxik neki, mit kell csinálni a kapott fájlokkal ?
- kicsomagolni ?
- fájlegyesítés-t csinálni ? --> után kapok 1 out fájlt ezzel mit kell tenni ?