Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Hungs.hu-t nem találja, OBI meg tele...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Kandurex
Na, lejött végre. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én is bekapcsolva hagyom a gépet ma éjjel.
kár h egy kicsit hangos...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bodesz
haha

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

rezsofiz

sazl : c

"És nem fizetek semmit senkinek WAREZért."

Jol van,mostmár ezt is tudjuk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hentes Bill
nem is azt mondta, hogy legális, csak az, hogy nem fizetett érte

Boldog Karácsonyt!

rezsofiz
ha arra gondolsz hogy warez illegalis,akkor csak szolnek hogy torrent is illegalis...

akor szolj elore hogy ne ulyek be moged 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Na jó, hajnalra...
Én torrenten szedem. Délelõtt kezdtem, éjfélre kész lesz.
És nem fizetek semmit senkinek WAREZért.
rezsofiz
*szedjen

Kandurex
Eccer volt egy éjszaka amikor a faxtáv hibájából 1500-2500kbs jött a cucc (az olyan fél mega másdopercenként, nem rossz 😄), akkor meg az idegesített, hogy hallottam a winchester ciripelését() és nem tudtam aludni.

rezsofiz
allitsd at hogy egyszerre maximum egy fajlt szedjem(egy szál)

Kandurex
Mondjuk már du. 2 óta töltöm, nem rég érkeztem haza, de még mindig nem jött le...ejj ilyenkor nagyon kevés azaz 50k. Talán egyszer, ha nagy leszek és szép, nekem is lesz 768 kapcsolatom. Bár addigra meg már az lesz lassú, sehogy se jó ez.

sztem tölts ftp-rõl..vagy 1 szálon és 1 filet eccere 😊

balcooo
Errõl a wanadoo-rol töltök nagyban flashgettel, de valami miatt ilyen 5346.php meg iylen szarsagokat tölt le a file-ok helyett.. nem komalja a site a letöltésvezérlöket vagy csak valami flashget settingset kell atbuheralni?

hmm..
[ ezt a hszt elmenti ]
kösz..

bodesz
már sokaknak lentvan a game ahogy elnézem.
nincs olyan akinek nemkell a accja arra az oldalra ahonnan leszedte mert akkor nekem odaadhatna hogy leszedjem én is 😊

Hentes Bill
ja, mert az ase-ban át kell állítani, hogy a codoump.exevel induljon, ne a codmp-vel

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
megint levágott a netrõl..mi a pék fasza van már???

az itt beírt két szerverre ha ASE-val megyek 1.41-es szarságot jelez, de ha a játék multi részét indítva ott beírom akkor kapcsolódik simán.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
1. Minimum System Requirements

- Full version of Call of Duty™

- 3D Hardware Accelerator Card required – 100% DirectX® 9.0c compatible 32MB Hardware T&L-capable video card and the latest drivers*

- English version of Microsoft® Windows® 98/ME/2000/XP

- Pentium® III 800MHz or Athlon® 800MHz processor or higher

- 128MB of RAM (256MB or more recommended)

- 8x Speed CD-ROM drive (1200KB/sec sustained transfer rate) and latest drivers

- 1150 MB of uncompressed free hard disk space (plus 400MB for Windows® 98/ME swap file, 600MB for Windows® 2000/XP swap file)

- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers

- 100% Windows® 98/ME/2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers

DirectX® 9.0c (included)

MULTIPLAYER REQUIREMENTS:

- Internet (TCP/IP) and LAN (TCP/IP) play supported

- Internet play requires 56 Kbps (or faster) modem and latest drivers

- LAN play requires network interface card and latest drivers

IMPORTANT NOTE: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Call of Duty™ United Offensive™. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX 9.0c compatibility.

SUPPORTED CHIPSETS:

- All ATI® Radeon™ cards

- All nVidia® GeForce™ chipsets

- Matrox® Parhelia™

IMPORTANT NOTE: Users with 128MB of system RAM in their computers may experience long level load times between maps. For best performance on a system with 128MB of system RAM, it is recommended that you select as part of the installation the low-end performance option. This performance option installs lower resolution textures that may lessen the overall visual quality of the game. If for any reason, you wish to remove the low-end performance option, simply uninstall and reinstall the game.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY és CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat.
Lehet variálni.

bocsi a -nemvisszaolvas- hozzáállásomért , de magyarázd már el ezt a keycserét a regeditben.
kösz.

...

bazza
Remélem is...!
Csak minden játéknál bevágom az MX440-es kérdést, ugyanis kezd elöregedni a kártya😊 Szóval megy GefMX440 alatt?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

szerintem nem sokkal nagyobb mint az eredetié.

Melyik az a HUB? mert az egy dolog h megvan naki de slotja nincs :S

bazza
Ez most mit jelentsen? Nekem nem egyértelmû...😊

bazza
Valaiki beszúrná a gépigényét a játéknak? Vagy csak annyit, hogy megy MX440-es kártyán?

Dc-vel nincsenek vmi jó emlékeim 😊
De megnézem.

nincs, a családban mindenkinek mobilja van.

Kandurex
DC, annyi TLANosnak van meg, hogy összeszámolni is nehéz. Fizetni azok szoktak akik nem bírnak kivárni 1-2 napot.

Dietrich
vezetékes sincs?

Hát nekem nem tom mikor lesz meg, de kártyámon péz nincs, ftpt nem tom honnan szedek, eredetire meg még nincs zsé...

Dietrich
Pocsék hk sófõr vagyok mindennek neki mentem ami az utamba került de hát a tigrincsnek meg se kottyan 😊

Dietrich
Nagyon állat! És a német fegyverek is az újak..megis találtam a nekem valót ami a seregben is nálam volt 1,5 évig..a géppuska 😊

Rambo [OBI]
USZONYAT JÓ

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

The Garrett
single ben 1 uton lehet minden küldit egyféleképpen megcsinálni?

Mert akkor inkább nézek 1 filmet 😄 vagy 2-t 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dietrich
Na szóval.

Telepítetettem az UO-t azzal a serial-al ami van hozzá.
Aztán belementem a regedit-be ahogy korábban levolt írva és átírtam a key-t a régire.
Majd a multirészt elindítva ott is beírtam ezt a régi serialt és láss csodát...müxik a single és a multi is. 😊

Erre a legnyagyobb hentelés közepette lebaszott a netrõl a szolgáltató vagy a fatáv..erre toltam a single módot (még jó hogy említettem ezt pár órája)és nagyon állat!
Nem tudom a konkurencia ezt a játékot hogy fogja ûberelni de felköthetik a gatyájukat!!!!

tokeletesen igazad van

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

bazza
Wazzeg mikor jött ki? Most szedem! Írt már valaki élménybeszámolót? Milyen? Wazzeg tiszta lázba vagyok! Anyámmmm! Már holnap nyomom is!

Rambo [OBI]
Na itt az IP is: 152.66.93.30:28960

bodesz
ja tök kár 😞 megkéne nyitni

Rambo [OBI]
Na, gyertek már játszani!
Akkora mapok vannak, mint egy focipálya.
Kell rá vagy 40 ember.
Tankcsata, lángszóró, hordozható géppuskák, új játékmódok, stb.

Duddits
Kár. Akkor azt is felnyomom.

sry , csak ideges lettem..
mér zárják be ? zavarja a szemüket hogy CoD:uo ?

Hentes Bill
kell

Boldog Karácsonyt!