Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Van már tört exe amivel tudok saját szervert indítani, úgy h a többiek be is tudnak connectelni?
Amúgy nagyon tetszik a gém, bár az ardennekbõl egyelõre sok volt!😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
hogy allnak az otlettel ????
az obin kivul van meg magyar szerver ? callofduty.hu-n ez az egy van irva ha jol lattam.
koszi.
szerintem
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ezzel a hibaüzenettel UO install elején kidob
nem tudom mi lehet a baja
Win Xp 1800+ radeon 8500 512ddr
Segítsetek!!
a slotokat nézzétek és az internetkapcsolatot
(én meg jól lelõttem ijedtemben pps-sel😊
Nieleen
d(º.º😉b
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
a gyereknél van egy telefon, aztán a kukker átváltott piros célkereszté és már bombázták is a tankot

Van 1 társad kövesd az emeletre, ott kinézel az ablakon és látsz 1 tankot, vedd elõ a távcsövet - használd a lövõ gombot és már meg is adtad a koordinátákat. Aztán BOOM tanknak annyi ! A többivel hasonlóképp.
Most szedem lefele a gammát a gaming invasion-ról, de ott az 1 CD-nak a MONEY, 2-es CD nek a clone-cd verziót rakták fel. Ez normálisan fog mûködni? A clone-cd-s másdoik CD-t ugye normál író progival is ki tudom írni?
Köszi
1. Bastogne - Belgium (1)
2. Bastogne - Belgium (2)
3. Foy - Belgium
4. Noville - Belgium
5. Bomber - Somwhere over the English Channel
6. Trainbridge - Somewhere in Holland
7. Sicily
8. Trenches - Frontline of Kursk, Near Botovo
9. Ponyri
10. Prokhorovka
11. Kursk
12. Khrakov
13. Khrakov Station
( Remélem jó írtam )
tankok mellett mentünk és az egyiket kilõtték
az ürge meg valami koordinátákra vár, és 3 anti-tank izét kell likvidálni
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
3 tank akadályt kell elhárítanom, és van egy kukkerem és egy rifles ember
itt mi a teendõ?
valami koordinátákat kér

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Vki más kérdezte gef4mx440-n is fog muzsikálni.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Az elõbb S&D ment rajta az új pályákon.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

attól, hgoy neked anyu-apu megveszi nem kéne elszállni