Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
egyébként de 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
macsman oldalán nincs leírva?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM

Yossarian
Akkor inkább írjál az evenbalance-nak, ne itt terjeszd egy fórumon!!!

Nieleen

clio1616v
Utóbbi.
Én elvbõl nem próbálom ki a csiteket. Ezeket az adminok figyelmébe ajánlom, akik engem azért dobálnak ki a magyar szerverekrõl, mert nem bírják elhinni, hogy van csít a UO-hoz. És lámáznak meg papolnak hogy a killcam a szar és nem hisznek nekem.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Yossarian
máig sem tudom eldönteni, hogy a csíteket belinkelõ fickók alapból ilyen hülyék, vagy mi?
Ha csítel, akkor minek osztja meg másokkal? Titokban kéne tartania, mert a tudás, ugye... hatalom. Már csak azért se hirdetném, hogy minél késõbb ismerje fel a PB...
Ha nem csítel, akkor szánom a legjobban. Nem létezik, hogy ne fogná fel, hogy úgyis lesz aki most odakattint és kipróbálja...

Nieleen

dr Kotász
Töröljétek gyorsan...
akyyy
maga a kártya rossz! Tipoikus nvidia hiba, fúúj

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dr Kotász
Srácok!

Egyik haveromnak van elképesztõ grafikai problémája a CoD-dal.
DirectX reinstall, CoD reinstall, driverfrissítés megvolt. A kártya nincs húzva. Abit GeForce FX 5600. Van vakakinek ötlete? Vagy maga a kártya rossz? Itt egy shot, teljesen véletlenszerûen ilyen hibák villannak be.

Punker
divx-bõl hogy vágom ki a hangot? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
csak a két film összehasonlítása (usa-japcsi háború)végett említettem meg és nekem jobban tetszett.

Dietrich
mondtam, hogy nem nagy durranás.

Dietrich

Köszi!

Ha John Woo rendezte akkor biztos látványos lesz...😊
KM
Hentes Bill
én láttam, nekem egy kicsit uncsi volt

Boldog Karácsonyt!

Dietrich említetted a Fegyverek szava c. filmet.
Meg tudnád mondani, hogy mikor és kik csinálták?
Még nem hallottam róla, de meg akarom szerezni😊

A Vaskeresztet meg végre a héten sikerült megiratni, csak még nem volt idõm megnézni.

Dietrich
jó majd holnap mert úgyis itthon leszek. 😊 de csak ezt a részt.

Dietrich
az fasza lenne.

dr Kotász
Ja... Remélem az UO-s szerverüket véglegesítik majd HQ módban, tankokkal együtt...
akyyy
😞

DJ Skyline
vedd föl gépre mint hang fájl és tedd fel a netre!😄D

Serpa
mert jóóó.

Dietrich
fejbõl nyomtam de ha kell beteszem a kazit az eredeti szinkronnal és megnézem. 😊

Dietrich
kb 58x 😊)

Punker
qrvára nem így van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dietrich
BJ:mit csinálsz itt?
CsB:Sugárzást gyûjtök magamba
sajtot eszem bort iszom..
a sherman lerohadt most javítják.
BJ:és miért nem segítesz?
CsB:én csak vezetem, hogy mitõl megy??...
BJ: nem igaz...
CsB: nem társasági ember..
vau..vau...ilyen kutyát is tudok utánozni.

😊

Serpa
ma lesz a "Kelly hõsei".
TCM -en.

DJ Skyline
ja meg a negatív kisugárzások!😄

Punker
sugárzást gyüjtök 😊

DJ Skyline
😄DD jó mondjuk Kelly az rulz..."Sajtot eszem,bort iszom" vagy hogyis van!😊

Dietrich
persze de tartom hogy ebbõl a filmbõl többet kihozhattak volna. Anno a Ryan közlegény után nyomták a mozik és szerintem bukták az alkotók.

Kelly az egy teljesen más kategória az nálam továbbra is a #1 film 😊

Dietrich
a régi mohison is volt hogy a fal túloldalán szedtem le a rádiót többször is.

Akkor kezd el kioktatni õket a game lényegére 😊

DJ Skyline
megnézted tegnap a filmet az M1-en? én végignéztem...elég jó film szerintem...kicsit komolyabb mint egy Kelly hõsei!😄D

DJ Skyline
de ott teljesen más a sniper rifle viselkedése mint az UO-ban...pedig az egér érzékenysége szinte ugyan arra a szintre van beáálítva mind2 játékban...de viszont az UO-ban szebb a sniper célkeresztje...😊

Punker
mióta nincs mohi HQ nem játszottam 😞

Serpa
jaja.
ezt meg is írtam.

Hát nagy kár hogy a Mohi nem vitte tovább a HQ szervert a UO-ban.Mert ez a FGC szerver ugyan nem rossz,de egyrészt több ember beférhetne,másrészt az új szerver új játékosokat hozott.Akik bizony helyenként érdekessen reagálják le a szitukat.
Tegnap éjjel pl. a HQ egyik érdekes hibája jelentkezett,ha a fal elég közel van a rádióhoz,akkor a falon túlról is le lehet szedni a recsegõdobozt.Védjük a házon belül.Egyszer csak megy le a vörös csik,bent persze nincs senki.Elõször én is meglepõdtem,de aztán rohannék ki a házból lelõni a támadót,csak egy csodálkozó csapattársam épp az ajtóban forgolódik,hogy nem lehet tõle kimenni.Mire maradz egy miliméter a csikból,addigra felfogta hogy ki akarnék menni,akkor persze kirohan,ahol azonnal szitává lõtték,a rádiót meg persze leszedték.
Na ez még csak egy dolog,na de utánna elkezdõdött a "hõbörgés" ,hogy rohadt csiter,hogy szedte le a falon túlról,szemét csaló rohadjon meg...
Hol van már a régi jó kis HQ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
az alap cod-ban a sztálingrád bevezetõ intró és ahogy rohannak a házak felé 1 puskával vagy 5 db skulóval az a filmbõl van.

Serpa
már az is tervben van.

ricsi1
és alap codban nincs multi?:S

akyyy

DJ Skyline
nem csak abban...multiban sokkal jobban "lötyög" a kezedben mint az alap CoDban...nehezebb vele célozni...

kicsit konkrétabban ha lehetne.. milyen hibaüzi , mikor dob ki , ecetera ecetera...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Cyrus88
Hi.
Lenne egy olyan broblémám, hogy szoktan a neten zúzni, de már vagy 2 napja mindíg kidob a szerver.Nem tudom miért, mert vann fent punkbuster is.Ha valaki segítene annak nagyon örülnék.

akyyy
ara rájötem hogy a *.bik -es (Binkes) videokat nem játsza le rendesen a játékban( kinról igen )

akyyy
na szerintetek mit csiáljak? továbbra is ugyanaz, akad a hang

ricsi1
célkeresztben

bigapó
Most ugyan, csak az UO-val játszottam, de miben más a sniper?

The Matrix has you...

Dietrich
nem fair dolog 2 km-rõl leszedni valakit..inkább így a levegõben 😊)))

a másik kedvencem a 88 mm-el valakit fejbe 😄