Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jöhetne már egy paccs,mert baromira idegesítõ hogy a füstön keresztül lehet látni a mozgó embert,sõt van akinek a kill camban nincs is füst...

Yossarian
értem

Nieleen

Yossarian
ha meg az a gond, hogy csak számol és számol, de nem hajlandó csatlakozni, akkor nem árt megnézni a tûzfalat, hogy ki tud-e menni a gém.

Nem árt engedélyezni PunkBustert is...

Nieleen

bricsi01
kösz

bricsi01
semmit se kellett sehova se írni. beléptem, belõttem a netes gamét, frissítés, aztán ugye jött egy valag szerver.

Yossarian
kattints a bannerre, majd onnan töltsd le az all seeing eye címû progit. szûrj magyar szerverekre (azok mind törtek), duplakatt az egyikre. ha van hely, már bent is vagy...

Nieleen

Yossarian
ahova akkor írtad be, amikor a CD-keyt kérte...

Nieleen

bricsi01
és ezt ugyan hova írjam be?

dr Kotász
Addig kell várni, amíg nem csatlakozol.
dr Kotász
Yeah. Copyright rulez.
Yossarian
nem érteni kérdés, csak beszélni kicsi madzsar... 😊))

Nieleen

bricsi01
és hol van ijen és meddig kel várni a csatlakozásig?

KM
Pl.:
195.228.156.200:28961
82.141.128.100:28960
193.6.49.215:28960
193.202.89.94:28960
193.225.82.99:28960
82.141.128.110:28961
195.70.36.37:28960

dr. Kotász tollából

bricsi01
ja és meddig kel várni a töltésnél?

bricsi01
az hogy néz ki és hol.bocs ha nem értlek.

Yossarian
olyankor az van, hogy legális szerverre akarsz belépni...
Keress töröttet!

Nieleen

bricsi01
figy helppppp:az uoban mivan ha eredeti cd kell hogy csatlakozzak?

KM
Ja-ja! Nekem is pont ez a bajom vele.
A Filaudio-n a futás még most sincs rendesen beállítva?

Dietrich
lehet a hûtés/szellõzés nem jó. Nálam is volt gond vele mikor elötte volt a hangkártya. Felcseréltem a hangkártyát a háló kártyával és lás csodát nincs baja.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

M313R
Szerintem ez hardwear hiba, valószínûleg túlmelegszik kártya olyankor produkál ilyeneket, vagy csere vagy nagyobb/jobb hûtés segít rajta.

►►^._.^◄◄

Dietrich
az is vicc egy kicsit, hogy az nvidia július óta nem adott ki újabb drivert. Számtechben ez már elég hosszú idõ ráadásul egyre másra adják ki az új gameket, hardvereket.
Nem kapkodják el a korábbi hetenkéntihez képest. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
pasz.
nekem FX5700 van és nem csinál ilyet.
Ez csak a cod-nál van? mi van bedugva a legközelebbi pci foglalatba? lehet azt kéne eggyel tovább berakni.

Dietrich
az lesz az. Tudom te odajársz az obi szerveren mert láttalak az ASE-ban 😊

Dietrich
ott kezdõdik, hogy én ki se ugranék egy repcsibõl 😄

dr Kotász
23336#-ra senkinek sincs ötlete?
dr Kotász
Cassino. Nekem is ott jött össze. Egy földszinti szoba ablakából hajítottam ki...
DJ Skyline
tudom,hogy azt mondtad,de nekem egyátalán nem tetszik az ejtõrnyõsdi!😄DD

Dietrich
azt mondtam, hogy jópofa dolog de nem mindegy melyik pályán. Történetesen ott nem ahol fenn akadtunk a fákon.

Dietrich
jaja de az legtöbbször nekem a nem tudom milyen pályán jött be ahol szûk utcák vannak leginkább sd módban fut az a map.
Na ezt jól megmondtam 😊))

DJ Skyline
valaki azt mondta rá egyszer játék alatt,hogy "csecsen iskolatáska"...

DJ Skyline
nekem ez az ejtõernyõzés egyátalán nem jön be,mert a csapat fele ejtõernyõzik,addig a másik fele meg elviszi a jeepeket üresen,a tankokat,meg mindent...

jóhogy nem uzsonástáskaával 😊

Deikath

dr Kotász
Ma este a DF dom szerveren kellett rájönnöm, hogy a játékban a legjobb érzés amikor egy tankot kivégzel a szatyorral...
Haller! tud vki segíteni rcon parancs ügyileg? Gránátot és pisztolyt szeretném kikapcsolni de nem mééééén

Yossarian
nem hiszem, hogy könyörgött az ellenségnek, hogy szedjék már le, mert respawn után hentelne egy jóízût :c)

Nieleen

Dietrich
van egy jelenet a Leghosszabb nap c. filmben mikor az ejtõernyõs fenn akad a templon tornyán....kb ezt érezhette õ is. 😊

Dietrich
a 4. kép az 😊

Hentes Bill
lol 😄DD

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
mikor elõször írta valaki hogy "help fenn akadtam valamelyik fán" (kép van róla) mondom neki hol? Bementem az elefántba akkor lõtte..kimentem de nem láttam majd visszamentem..erre megint lõtt a behemótra és akkor jobban körülnéztem. Dobtam egy hátast ahogy lógott a semmin mert ernyõ az nem volt és tehetetlenûl forgolódott csak. 😄D

Yossarian
Jó erõsen szoríts magadhoz egy bárisnyát ;-)

Nieleen

Dietrich
megyek ugrok egy tandemet 😊)

Hentes Bill
lol ez nagyon jól hangzik 😄DDDD

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
máris össze-vissza írkálok és még hátra van a mûszak java... 😞

Nieleen

Dietrich
😄

Yossarian
én egyszer ejtõernyõztem csak rajta. Rögtön a pálya kezdetekor. Utána már rendes respawn volt. De hogy mi volt tegnapelõtt, az abból abszolút nem lehet a jövõre vonatkozó következtetéseket levonni a filaudió esetében😊

Nieleen

Dietrich
nem a bázisban vagy házban éledsz hanem egyszer csak ejtõernyõn jössz le. Legelõször a tetõn landoltam majd ezen a mappon a fán akadtam/akadtunk fenn amíg nem jöttek a ruszkik és ki nem nyírtak 😊

Yossarian
A lilához sem volt szerencsém, pedig én szeretem ha van az a kis pötty 😊

Nieleen

Hentes Bill
de mi, hol spawnolunk? kib*sznak a repcsibõl?

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
lila volt aztán az ute-ftc mecs 1-1 után semmi ma már zöld színû 😊))

Yossarian
a filaudio. állandó BAS szerver. Kicsit lagos és néha kimondottan elkúrják. már-már fogadnék is rá, hogy szándékosan 😊)))

Nieleen