Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
bazz 999 volt a pigem..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
^1-==- ^7COD UO -ONLY HQ-^2 vt.yanoo.hu^7|37ms|
193.6.49.215:28960

HQ

?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Oksa, próbálgassuk... Mi vagyunk a felesleges 2.

Dietrich
22/20 😞

Dietrich
😄
ok megyek.

KM
Ja, ezen volt egy klános Dietrich is!

KM
^0^1Death^7Fellows CoD:UO ^1Dom^0ination ^7Server
v.1.41|14ms|193.225.82.99:28960

Dietrich
melyikre? 😊

KM
Mehetünk!

Dietrich
megyünk dzsippezni? 😊

KM
Van egy másik okostojás is! Folyton elviszi a járgányt, nem vár meg senkit, és még fel is van háborodva, ha jelezzük...

Yossarian
jóvan, hülye vok 😊 nem, én mindig Yoszi vok 😊

Nieleen

DJ Skyline
Válasz 'Yossarian' üzenetére (#23530)...na mind1 majd holnap megbeszéljük...

bye all...

Yossarian
ezt kitõl kérded?

Nieleen

DJ Skyline
te voltál ma TS-en...Hunplanet?😄

Yossarian
Én nem is értem õket... Én ha beállok egy tök ismeretlen csapatba, onnantól megdöglök értük, ha éppen arra van szükség. De komolyan. Én gondolkodás nélkül rárusholok a csipaházra is, hogy magamra vonjam a figyelmet, hátha a kuksoló 3 társamból csak egy közelébe jutna a cuccosnak... (amúgy is futóbarom vok😊

Nieleen

DJ Skyline
😄DD...

Dietrich
ezt most látta mert átengedem a gépet neki. 😊

DJ Skyline
na bye akkor majd holnap...

DJ Skyline
üdvözlöm lányod!😄

Dietrich
ok. itt leszek én is ha a gyerekemet már elzavartam az iskolába 😊

Dietrich
és ilyenkor nincs egy admin aki kivágja a francba pont..lehet õ volt az admin? 😊)

DJ Skyline
én reggel fél8kor már itt vagyok!😄

DJ Skyline
tudom láttam...belép is ütögetett rendesen...

Dietrich
mikor legyek? 😊

Dietrich
velem rögtön a spawn-nál csinálta hogy lelõtt vagy leütött.

DJ Skyline
mikor leszel?mer valszínû a héten már nem vagyok suliba😄DD

Dietrich
ok.

DJ Skyline
ill. Hess volt!

DJ Skyline
dede...Hess volt?valamikor game?holnap?

Dietrich
Nem véletlenûl a TK-zót Hess-nek hívták? Velem is eljátszotta addig amíg nem lõttem le és küldtem el melegebb éghajlatra.

csíterek meg azért csináljál mertt élvezik és röhögnek a monitor elött hogy mások kiakadnak rajtuk.
Vagy egyszerûen annyira idióták hogy fel sem tûnik nekik.

igen de én az aimbotra írtam, hogy miért fordult és lõtt arra ami nem volt a képen, azért lõtt mert a normál képen nem volt, de a srác gépén biztos látszott, erre lehet hogy elég egy mezei wh, én nem tudom, de hogy console parancs van rá az biztos.

DJ Skyline
ehez elég egy sima mezei wh...

azt úgy látta hogy megnövelte a látóterét, szóval nem 180 fokban látott hanem 200-ban 230-ban stb.

Forrest Tomee
Megvettem a kieget a hétvégén és megszûntek ezek a gondjaim.
Tudom, hogy jobb lenne hazai emberkékkel játszani, de amíg kinn jobb a morál valamivel, addig sajnos nem éri meg. (egyébként kinn is vannak csíterek, de jóval kevesebben + nagy kedvencem a DOM és oda megyek ahol jó DOM szervert találok)

DJ Skyline
én csak azt nem értem az ilyen emberekben(csíterek) hogyha már az egész szerver tudja hogy õ nyomatja a csitet akkor mér' nem megy el..mindenki elküldte már oda ahova szokás,de még mindíg fenn van és idegeli a többieket...meg a tegnapi eset...TK-s gyerekeket kidobták a szerverrõl és visszajön és megkérdezi miért dobtatok ki...meg elmennek üres dzsippel,meg van amikor dzsippezek és jön velem szembe a csapattárs tankkal és belémlõ...nem véletlenül mert már a map végébõl látja hogy jövök,tehát tudja hogy nem ellenség...meg amikor a zászlót szedem akkor leütnek mert magáénak akarja tudni a zászlót...

Serpa
nem semmi ez az exterminate ...
😄D

másodpercek alatt 5-6 embert leszedett.
és úgy forog, mint a szélkakas viharban.
😊))

NEM.

Dietrich
bebasztál vagy mi van? 😊)

Serpa
ne is probáld ...
😊

kicsit elszálltam ...

Yossarian
ezt értem, csak a többit nem 😊)))

Nieleen

Serpa
vedd úgy, hogy nem írtan semmit.

ezt érted ?
😊

dr Kotász
record
stoprecord
demo demoname
Yossarian
nejóó, ezt én már nem értem... de télleg!

Nieleen

Serpa

úgy tûnik sok voltam ...
#23500 -ban

NO PROBLEMO

Yossarian
mosmiva? beszóltam? bocs 😞

Nieleen

Serpa
nem is tudom mit keresek itt ...

el kellene gondolkodnom ...

Yossarian
merméééér? 😊))

Nieleen

Serpa
porba tiportál !!!

Yossarian
figyusz, én eddig aszittem, hogy az aimbot csak arra lõ, amit látsz a képen. De ez valami tök fura volt. Figyeltétek azt a részt, ahol feküdt a hangár ajtajában és kempelt befelé? Egyszercsak áugrott a fegyver csöve jobbra fel, a pallósorhoz, pedig az nem volt a képen...
Meg azt se tom, hogy ez a szar már lõ is a csíter bácsi helyett? Mert akkor tényleg naon izgi lehet így hentelni 😊))

Amúgy én letojom az aimbotost. Az aimes legtöbbször kipróbálja, egy 20 perc után lelép és mehet a játék. Persze rendesen hazavágja az ember játékát, de csak átmenetileg. Engem a wallhack idegesít igazán. Mert abból is elég sok futkározik a public szervereken és a büdös életben se tudod rábizonyítani. De õk folyamatosan tönkreteszik a játékot...

Nieleen

Yossarian
bazz, ne az uo-ba akarjátok már lejáccani a sima COD demót! 😊))

Nieleen