Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
farrcy=farcry

Nieleen

Yossarian
A doom3 nekem se teccik. És megkövezhettek érte, de a farrcy sem. Egyszerûen nem tudtam megszokni, hogy nem folyamatosan fordul a fickóm, hanem olyan furán utánalöttyen a kép. De azért játszottam vele egy darabig, de nem jött be. (mielõtt valaki flémbe kezdene: nem rossz, csak nekem nem teccik)

Nieleen

Dietrich
paintkiller is jó borzongás terén 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
dettó,de azért legyen is valami külalak...CoD az úgy jó ahogy van...nincs benne semmi túlzás,mégis überjó hangulata van...

Dietrich
1x csak kijön a patch hozzá ha az egyáltalán tud javítani a dolgokon.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
hmmm... nekem is mindig 100 körüli a pingem. Aztán valamelyik este az alap játékkal multiztam és szinte már szokatlan volt a 30-50-es ping.
Télleg, neked mindenhova magas, vagy csak az UO-ban?

Más, ha az ASE pingeli nekem a filaudiot, akkor 30-40-es pinget kapok. Ha bemegyek, akkor már 120. Fura...

Nieleen

Dietrich
de ez csak az én véleményem mert biztos van olyan aki azt mondja a doom3 az über fasza game míg a cod elavult szar...engem a játszhatóság jobban vonz mint a csilivili dolgok.

DJ Skyline
hát ja ezért DOOM3 a DOOM3...de ha para kell akkor inkább a Silent Hill sorozat...az nem ilyen hentelõs,plazmafegyver,atombomba indítós,stb...😊

DJ Skyline
meg szerver is...nézegettem a TAB-bal a dolgokat és mindenkinek 100 fölött volt...100-180...kevés ember volt akinek 100 alatt lett volna,annak is 80-90...nekem CoDban átlag 0-50 között van a pingem,CoD UO-ba meg 40-100 között(de inkább 40-hez közelebb)!😄DD úgylátszik a CoD UO egy kicsit leterheli a netet...

Dietrich
azt aláírom grafikailag és hang terén ott van a szeren (ezért kell atomerõmû)olyan lépés ez a játékok piacán mint anno volt a Q3-as motor..de maga a játék nem nagy szám. Bár éjjel játszva azért vannak benne libabõrt kiváltó effektek. 😊

Dietrich
ez a ping a héten került elõ..eddig nem volt. Átnéztem már mindennel a vinyót hátha egy tetû trójai csinálja de nem talált semmit a nod32,ad-aware,spybot..

40-50 volt mindig a ping nálam most meg 120 alá nem nagyon akar menni. Bár lehet ez szolgáltató hiba is.

DJ Skyline
én se igaz megsincs,de nem szeretem az ilyen hentelõs,mumusos játékokat...igaz majd meglesz valamikor próbára,de akkor is!😄D

DJ Skyline
én ott untam meg a dolgot,hogy elmentél,aztán mentem a bunkerhez(ellenséges) és tolat ki egy önjárólöveg,nem csapattárs volt benne,mert ugye ha a célkereszttel ránézel akkor kiírja mi van...na mind1...tolat ki belelövök,és kiírja hogy csapattárs lemészárlása nem tolerálandó...akkor mondtam hogy elég...
te is sokat szenvedtél a pingeddel!😄DD

Dietrich
doom3-t nem nevezném jó játéknak :p

Dietrich
jaja érdekes..sose tudod aznap mit buzeráltak rajta 😊

DJ Skyline
rosszul írtam a kivételes esetet...bocs...mert vannak olyanok akiknek még az én gépemnél is jobb van...ja én is 400Mhz-es Celeron procival kezdtem anno amin még GTA3-ztam is!😄DD megvolt jó sokáig és úgy 1-1/2 éve fellett újítva a gép...dehát sajnos haladi kell a korral,mert jobbnál jobb játékok,programok jönnek ki amik igénylik az atomerõmûveket..álá DOOM3,vagy Far Cry...na mind1 nem akarok OFFba meni!😄

Yossarian
Nem hinném, hogy kivétel vagy, de sokan jáccanak még gyenge gépeken 😊

Nieleen

DJ Skyline
hát nem tudom...én akkor kivételes eset vagyok a bika gépemmel...nekem nem akad be soha kivéve ha a netem nem zavar közbe...

Yossarian
iggggen, kivették, mert megkértük õket 😊
Egyrészt szarvolt, mert ha melléd esett le, akkor sebzett is, másrész így is elég erõforrás igényes a játék és nem mindenki jáccik erõmûvön. Az egyik havernak már a füst is gondot okoz. Az ilyeneknek más se hiányzik, mint a csicsának betett repcsik... 😞

Nieleen

DJ Skyline
jobban díjjaznám a fölöttünk elrepülõ stukákat...sokkal jobb...

DJ Skyline
hát vagy 4x voltunk most Italy(vagy mi...stuka potyogós😄D) mappon de nem láttam...lehet kivették!😞(

Yossarian
nem odatették a repcsiket, hanem folyamatosan potyogtak a fejünkre 😊
Még szerencse, hogy átjárhatóak voltak, mert elsõre igen meglepõdtem, amikor a bunker lejáratába is beleesett egy stuka. Csak néztem, hogy most hogyan megyek le felhúzni az órát a gyurmán...

Nieleen

DJ Skyline
érdekes egy szerver...laggzik,kevés a map,meg az ember a végére azt se tudja már ki-kivel van...

Dietrich
megyek a a szerverükre hentelni ott megtalálsz.

Dietrich
😊)

Dietrich
oda nem de a Foy pályán véttem a bázisunkat a jenkikkel szemben erre a bázisunkra zuhant egy. Rögtön akkor mikor telerakták a modot ezekkel a stukákkal. 😊

KM
Kár! Milyen poén lenne...

Dietrich
tudom és utána még a bal oldalamra is lepottyant egy 😊

DJ Skyline
neeem...ezek így vannak betéve...

DJ Skyline
ja itt teljesen más...jeep az olyan mintha a kerekei defektesek lennének...faltól falig,fától fáig megy mindenki...

KM
Baromi jó! Nem is láttam még ilyet! A fejedre is eshet?

DJ Skyline
vágom vágom csak télleg nem jó ilyen sûrûn,mert nézd meg milyen szlalom pálya van ott a képen...😄

Dietrich
úgy értem az alapra állítsák vissza. Õk rakták tele repülõkkel.

Dietrich
viszont az hogy a tankok, dzsippek vezethetõbbek legyenek az a szerver konfigon lehet állítani. A mohis szerveren simán tudtam vezetni õket...

DJ Skyline
nem kell kivenni csak ne ilyen sûrûn legyen betéve...kapásból 3 van ezen a képen...bõven elég ez a 3 az egész mappon...szerintem azért jó egy két ilyen kilõtt,lezuhant cucc,mert hangulatosabb lesz a játék...

DJ Skyline
lehetetlen tankkal befékezni...ez nem F1 fékekkel van felszerelve!😄DD meg az is jó hogy Ponyrin orosz kezdõn ketyeg a bomba nálunk, a nép meg elmegy máshová és nem a bombát hatástalanítják...tisztelet a kivételnek!😄D

Dietrich
szóltunk nekik hogy ezt a sok buzi repcsit vegyék már ki mert ezek akasztják ki mások gépeit..

Dietrich
és plusz ha lehülyézik az embert mert a marhája elfut a tank elött keresztbe és elütöm, logikus szerinte hogy én vagyok a fasz...nincs ezen a szaron se kontra se patkó fék hogy a pöcsbe álljak meg hirtelen?? 😊

Dietrich
de van mikor fejbe lõnek és van egy golyó ütötte luk...mintha plexi vagy üveg fal mögött lennél. 😊
De a legszarabb mikor kilövik a kezembõl a csúzlit és idétlen módon majom járásban megyek és a döbbenettõl elfelejtem elõvenni a stukkert..de addigra már késõ. Tudom mikor az elsõ cod szerverek megjelentek ez volt már de le is vették.

Dietrich
persze, hogy zöld mert az ute nem nyert a fradi ellen vasárnap, így hétfõn már ez a szín váltotta 😊

Dietrich
ja..mindig azt hiszem csíter vagyok..

KM
Nem erre gondoltam, hanem arra, amikor a kályhacsõvel is ugyanolyan gyorsan trappolsz, mint egy csúzlival.

Yossarian
nem a homokzsáknál tüzelõ mg-re akart célozni? Mintha senki nem látszana az mg mögött. Vagy rossz a szemem?

Nieleen

Yossarian
a zöld pont: így legalább nem csak a csítereknek van ilyen. Egy kis esélykiegyenlítés... Toom, hogy van ellenérv is, de én speciel szeretek így játszani...

futás: általában csapatonként 3 ember van, aki nem szarja le ha lerakták a bombát a bunkerjában. Lassabb tempóban ezeknek esélyük sem lenne odaérni ekkora bazi nagy pályán. Fõleg ha a túloldalon spawnol... A nagyobb sebesség kedvez a rusholóknak is a kemperekkel szemben. De nem kell aggódni, ügyes lövészek megoldják. SPRINTELVE is kapom a fejeseket. 😊))

Nieleen

Dichter
Sztem Bug. Azt is el tudom képzelni, hogy valaki a tankból lõ az mg-vel.

DJ Skyline
dzsippet tényleg olyan vezetni mintha jegen mennél...csúszkál...tank is kissé érdekes de a jeep az szörnyû!😄

DJ Skyline
kilõnek és tök piros lesz a monitor...de szar!😄DD

DJ Skyline
nem tudom én most vagyok fenn...eddig tankban voltam!😄D

KM
Már zöld lett? Egyre viccesebb! A futás is olyan kaka még?

DJ Skyline
hát ez a zöld pont filaudion a célkereszt közepén...