Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
ma a városban, egy osztrák buszon "Dietrich Touristik" feliratot láttam.

na kijutott eszembe ??
😊

tmk
Azért kérlek alásan, mert midnenki ugyanazzal a key-el játszik és ez nem tetszik a pb-nek tehát osztogatja a guid banokat. Megpróbáltuk pár napig bekapcsolni a pb-t és elmagyarázni mit kell csinálni ahhoz h ne vágjon ki (mellesleg Dietrich mondta itt is a fórumon) ennek ellenére mégis pangot a szerver.

aha...hát,persze...hihető volt

DJ Skyline
igen...néha idegesít mert filaudion az ellenségnek is volt egyszer és csak néztem hogy ki ez miez?kém vagy mi hogy német ruhában van...

Dietrich
4.
a bajtársak feje felet mindenféle bizgere van 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
tegnap a filaudion németként valaki lõtte a német bázist, német tankkal..mikor rászóltam akkor meg engem lõtt. Te voltál az?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
😊)))

DJ Skyline
Hy!
1. képernyõ bal alsó sarkában van iránytû amin látszanak a bajtársak
2. a két fél ruházata különbözõ
3. ahogy mondták ha ránézel egy cs.társra akkor kiírja a nevét...

dr Kotász
Ha igen, akkor nem, ha nem, akkor igen, na de mi van, ha nemigen?
dr Kotász
Én arcról megismerem õket 😄D
Ja, és mégvalami: vannak olyan szerverek, ahol nincs célkereszt. Ezt be lehet kapcsolni, vagy csak a szerveren lehet beállítani?

Tehát, ha célzáskor nevet ír ki, akkor ne lõjek, ha nem akkor igen? :-)

Hi!
Amikor ráviszed célkeresztet a társadra akkor kiírja a nevét. Az ellenfél nevét nem írja ki de azokat le kell lõni, szal mind1 hogy hívják😄

Hi!
Ti hogyan különböztetitek meg csapattagokat egy játék során? Mondjuk én bejelentkezek egy szerverre, ahol van már 20 ember(10-10). Senkit nem ismerek névrõl, így nem tudom, hogy barát vagy ellenség(csak ha megnyomom a TAB-ot, de addig lelõnek...). Mi a megoldás? Elõre bemagolom a csapattársak nevét?

Forrest Tomee
Azt lehet tudni, hogy magyar UO-s szervereken miért nincs pb?

DJ Skyline
ja mondjuk 3x több szerver van CoDban mint az UO-ban...

Dietrich
ott többen vannak de a szerver is több. Ha így nézzük ott is pangás van még.

DJ Skyline
többen vannak valamivel...
de ott is úgy hogy egy szerveren 1 ember...és ebbõl van három!😄D

Két dolog lehet:

1.) Nem ugyan arról beszélünk. Mert amire én emléxem az a szicília pálya volt. Lentrõl mentünk ketten angolként a parti úton, Te pedig fent álltál az egyik rom párkányán. Füstöt ha dobtam is (bár nem eléxem) akkor sem feléd.
2.) Nem én voltam az! 😊

Amúgy semmi probléma. Ha én tévedtem volna szíves elnézésed kérem mind a kick miatt mind hogy hülyeségeket írtam ide.
Dietrich
nem tudom..megnézem mi a helyzet a cod frontján

DJ Skyline
de mi ez az irdatlan pangás...ennyire megunták volna az UO-t az emberek...máskor hétköznaptól függetlenül csurig voltak a szerverek még ilyenkor is...

Dietrich
gondoltam miután visszajöttem a kocsmábúl 😄 én leszek az elsõ fecske...elsõ is voltam és lefotóznám mikor valaki szintén megjelent a mohis szerveren. Szóval már ketten voltunk. 😊

DJ Skyline
😄DDDDD

Dietrich
a lehetséges oko:

a; iskolában vannak
b; dolgoznak
c; most pihenik ki az éjjeli/hajnali hentelés fáradalmait
d; az sg fórumra irogatnak
e; most nyitnak ki a kocsmák

😊

DJ Skyline
jaja...tök üres az egész!😄DD egy ember sincs sehol...

Dietrich
Ritka pillanatok egyike...az összes magyar UO szerver pár perce tök üres volt nem volt egyetlen egy user sem fenn. Nem is értem az okát... 😊)

DJ Skyline
nagyon sok esetben nem látok füstöt kill camban az ellenfélnél...vagy ha van akkor meg látom magamat a füstben...tehát hiába van füst a testem kirajzolódik...és nem csak az hanem a bokrok meg ilyenek is...tehát szerintem ez egy irdatlan nagy bug...

de hát most volt a napokban hogy az arnhemi pályán bugolt a gyerek és felmászott a tetõre,majd be a vízbe és a pálya alatt mászkált, és lõtte a népet...kép is van róla:

Dietrich

Dietrich
a torkolattûz az ok (bas mod lenn bomba telepítés után mikor rohannak le kinyírni engem és lõnek mindenfelé akkor az alapján lövök vissza) de volt olyan a sziciliai map-nál másik mod-ban, hogy legalább 5 fûst gránát robbant az épületek közt semmit nem láttam, nem lõttem behúzódtam a fal mögé és vártam....erre valamelyik tudatosan odarohant és közelrõl lelött. Killcam-ból semmit nem lehetett látni õ tudta hol vagyok. Biztos nem wh-t használt... 😊

Yossarian
Még az is vót? 😊

Nieleen

Yossarian
Amúgy a viták elkerülésére nagyon kéne, hogy mindenütt legyen killcam!
Ott mindjárt kiderülne, hogy látszottunk vagy se...

Nieleen

Hentes Bill
de ígérem, többet egy büdös szót nem írok a csetbe, nem idegesítem fel magam ilyenen. és sry az anyázásért ha volt (asszem igen), én a killcamban úgy láttam, hogy nem látszottam a füst mögül, ezért kaptam fel a vizet

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
te vótá az?

má megbocsáss, de én killacamban azt láttam, hgoy jöttél, akkor még nem láttál, nyomtál egy füstgránátot, és mikor én elmozdultam a helyemrõl nem látszottam a füst mögül, és kaptam egy célzott lövést. és én nem kamázok, én a visszajátszásban ezt láttam

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Jah, a lövöldözés akkor kezdõdött, amikor kezdett oszlani a füst és kezdett mindkettõnknek leesni a tantusz.

Nieleen

Yossarian
A múltkor meg mekkora szívás volt. Letettem a bombát, aki fedezett benyomott 3 füstölõt. Nem is láttam amikor kiment. Marhára nézem a feljárót, még a szemem sarkában láttam is egy csizmát. Meg is nyugodtam tõle 😊 Egyszer csak hallom, hogy "leszedtem a bombát arról a kibaszott ágyúról". Basszus, észre se vettem abban a füstben, hogy lejött egy német és szedi. De õ se látott meg. Én a földön fekve lõttem vaktában körbe-körbe, õ meg ugrálva pörögve tüzelt, de nem találtuk el egymást. Sajna nekem kellett hamarabb tárazni😊

Nieleen

Yossarian
Szerintem elég sok indokolatlan csíterezés megy. A múltkor lagmatyinak meg haxornak neveztek, pedig csak sprinteltem. Sztem életében nem próbálta még 😊

De a múltkor épp Serpa kérdezte, hogy hogyan szedtem le füstön keresztül? Pedig tökk eccerû, a torkolattûz átlátzik a füstön, csak arra kell lõni a pps-sel. 70 golyóból egy csak eltalálja.

Ha bent vagy a bunkerben és a feljáróba füstölsz, akkor a belépõ ellenfélnek hamarabb meglátod a sziluettjét, mint az meglátna téged. Pici elõny, de ez is számít.

Épp ezért, ha a bunkerben füst van, akkor már eleve úgy megyek le, hogy lövök ész nélkül körbe. 5-bõl 3 esetben sikerül legalább egy fickót eltrafálni.

Nieleen

1.) Nem füstön kerszetül volt! Szicilia pályán kimásztál párkány szélére miközben már a fa levelei között látszott mozgásod (már onnan kezdve folyamatosan löttelek és persze nem is találtalak el). Mikor kijöttél fa levelei mögül teljesen tiszta cél voltál nem volt semmi füst. Ekkor löttelek én fejbe. Utánna jött az anyázás. Legalább igazat mondanád!
2.) Aki lelött az mindenki WH zott szerinted. Attól függetlenül hogy volt füst vagy sem (Lásd: Hurtyou estét!).
3.) Engem is löttek már le füstön kerszetül. Vagy a bugot használták ki vagy makkerjuk volt.
4.) Részemrõl téma lezárva, csak kérlek legközelebb úgy add elõ dolgokat ahogy azok történtek.
Hentes Bill
de lol basszameg, lelõnek füstön keresztül, elküdöm a faszba a gyereket, erre engem rúgnak ki, az meg bent marad 😄DD

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
😊

Tényleg?
Én azt hittem Dietrich...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
"mióta van sulinet, minden kis k*cs*gnek lehet számitógépe..."

Dietrich

dr Kotász
Köszönöm,már játszom is!
dr Kotász
dr Kotász
HÉ 1et Kihagytál

62.112.194.55:28968

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

DJ Skyline

bye

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
olyan biztonsági másolat nincs hogy lopott...fénymásolt. 😊

poX3ll
Dietrich neked mi a aocdban a neved!,

Practice makes perfect.