Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha egy kicsit jobban értenétek a játékhoz és tudnátok mi /disvonnect akkor röhögnétek , nem szánalmasoznátok.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

bricsi01
szerintem is.

DONGUBA
lol godmode fuj szanalmas

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DJ Skyline
van ilyen hogy godmode?

Dichter

Pano
én el nem küldök 3 megát e-mailbe. Most meddig tart letölteni bazz? Katt, mentés aztén kész.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
Gyerek a viva meg mtv adót nézte aztán ment a szobájába, mert belázasodott.
Asszony pajti meg valami boszorkányokat vagy mit néz a tv2-n asszem meg a többi gagyi mûsort. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

inkább küld el léci

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Yossarian
a család hol volt addig?

Nekem már félóra játék is nagy szó nap közben, mert mindig kitalál valamit az asszony, ami miatt gyorsan meg kéne fogni a kicsit...
Most is itt ül az ölembe😊

Nieleen

KM
Gratulálok! Én ilyet nem mernék megtenni!

elküldené valai a singleplayer exéjét mert a tesóm azzal akar jáccani/1.4 es peccs/

[email protected]

Dietrich
egyéni csúcsom a mohis HQ szerveren 7 óra hentelés 10-tõl 17 óráig...tegnap 6,5 óra után elfáradtam igaz 23:30 óra volt már...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Ja-ja! Igazi élmény volt, amikor megindultunk a tankokkal!

Dietrich
ezen a bas szerveren jó társaság jött össze tegnap leszámítva a 2 TK-zót..megnézem mi az ábra most.

Dietrich
Továbbra sem értem minek csalni...mi az élvezet abban ha az aimbot dolgozik az user helyett vagy átlát a falon.
Ez olyan mint a szimulátor esetében az automata váltó és fék. Csak nyomni kell egy bizonyos gombot folyamatosan...

Dietrich
team killer

Dietrich
melyik....melyik...hát amelyikrõl írtam tegnap ahol szimulátort nyomtam 😊

spam?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Dietrich
😊)))

csak itt is megjelennek a vadbarmok...qpa! meg a kanna..

Dietrich
Hello.
Hurrá!

Nálam és valszeg nálad is egy esetleges fagyás okozta op.rendszer reset válthat ki ilyen elállítódást.

Dietrich
én nem beszélgaetek hanem segítek...de nem fogok ezután senkinek....még neked sem kékecske. 😄

Dietrich
már azóta csinálja mióta ez az új formula van.

Dietrich
Thx.

december óta (cod multi) játszom a neten és annyi új számomra addig ismeretlen szót kellett megtanulnom amirõl addig nem nagyon hallottam.

hm

jaja , az sok ammót ad.

Hentes Bill
"Innen senki sem csalás párti , de örülhetsz , mert én is szoktam néha"

ehh no comment SZÁNALMAS

Boldog Karácsonyt!

bodesz
és utána ha megy a csít kell nyomni egy ctrl+alt+f4 kombinációt akkor a legjobb

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Innen senki sem csalás párti , de örülhetsz , mert én is szoktam néha..
van benne egy kis trükk , az hogy az elején le kell csatlakozni a csalás-védõ szerverreõl , egy konzolba beírt /disconnect paranccsal.
(Van amikor ilyenkor ledob a szerver , ha ez történik , próbálkozz újra!)
Aztán :
/set_godmode 1 -örökélet
/set_autoaim 1 -magától céloz
/set_clip 1 -falon árjárás

Szívesen

dr Kotász
Hentes Bill
pffff, remélem csak vicc volt

Boldog Karácsonyt!

KM
Nem is fogod megtudni...

doncarlos
sziasztok! szeretném kipróbálni a játékot csalás módban de nemtom hogy kell... Help me... thanx...

KM
Ihol ni: ^9.:HDF ^1Test Server ^7| Powered by gamearena.hu|456ms|62.112.194.55:28966

Yossarian
melyik szerver ez? Holnap este már otthon leszek végre 😊)

Nieleen

KM
Kellemes játék volt ma! Jó ez az új szerver, csak hiányolom a hangtompítós géppityut!

Serpa
ezen a néven futsz ?

LittleL
Helló Dietrich.

Sikerült ám tegnap megcsinálni a Cod -it.
azért ugrált a játék, mert a kapcsolatok beállításban,
ISDN volt beállítva, mikor Kábelünk van,
nemtudom hogyan állítódott el, de
mi nem nyúltunk hozzá. kösz a tippet.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

hehe nem azokat cheatereknek nevezik!
De vannak jo playerek akik cheat nelkul is JOL jatszanak nah azok SKILLES emberek szvsz.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

bricsi01
azok voltak a legjobb pályák.

bricsi01
tényleg lesz uj BAS server?az jó mert a multkoriba néha bejutottam és állat volt.

Yossarian
ehhe 😊
Egyesek a "gyanúsan" jól játszókat nevezik Skillesnek 😊))

Nieleen

Serpa
jóó vot.

Yossarian
Én abban (is) látom a problémát, hogy látszólag tök normális már 12 éves korban, hogy gátlás és gondolkodás nélkül mindenkit elküldenek az édesanyjába. És ez lassan át fog szivárogni a virtuális világból a való világba is. Most még van aki összetöri az ilyen kis szemtelent, mint a ropit és talán elgondolkodik. De nem biztos, hogy meg szeretném élni, amikor az ilyen kis hülyék gyermekei felnõve birtokba veszik a világot. 😞( (Rám néztél tata? Láttam, ne is tagadd vén fszrágó! Kitaposom a beled, gecó csíter!)

Nieleen

Kérlek szepen
Akik jol jatszanak ismerik a palyakat,JOL JATSZANAK... stb....

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Punker
írtam SGshop-nak kiváncsi vagyok mit reagál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pano
Az igazság az, hogy ha lesz gyerekem akkor elöször etikai és erkölcsi leckéket fogok neki adni a nettel kapcsolatban, mielött ráengedem. A probléma az, hogy a mostani kiskölykök szülei még nincsenek tisztába nagyon a nettel és nem tudják a gyereket felkészíteni rá, mert maguk sem ismerik. Az ilyesfajta feladat az én -inkább mi- korosztályunkra vár. Azokra, akik végülis ebbe "nõttek" fel.

Yossarian
Sztem a kiskölykök egy részét tönkreteszi a net. Totál téves elképzeléseik vannak az emberek közötti kapcsolatokról...

Nieleen

Serpa
"... ha megjelennek az elsõ szõrszálak ..."

Yossarian
A hozzászólót azzonnal lenyomozzuk? Milyen KGB-s reflex ez kérem?! 😊)))

Nieleen