Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
attól függ hogy a nagykernél épp ki van szolgálatban.. :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de ha vége a kézinek 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
3. szintén abit csak alaplap...szintén a venti hibásodott meg kicserélték

amúgy marhára nem értem miért mondják hogy az nem garis...szereljenek rá kilóméterórát és akkor egy bizonyos fordulatszámhoz köthetik.
Ha ez nincs és a garin csak az szerepel, hogy 1 év semmilyen kikötés a ventire..csókolom.
1 év alatt én bekapcsolhatom 1 napig meg 365-ig folyamatosan...tök mindegy mikor döglik be. Kifizettem az alaplapot és ami azon van az a tartozéka.

Az más tészta ha rendellenes használat miatt döglik be valami.

Yossarian
De nem puskázol, jó? 😊 Meg KM se! 😊 Nektek csak pisztoly meg bash, ok? 😊))

Nieleen

dr Kotász
Hát én benézek esetleg.
Dietrich
gáz?? nem a villany? és nõ a vízszámlám mert ha kigyullad a lakás a vga miatt... 😊)

dr Kotász
Hát én benézek esetleg.
Yossarian
Ez komoly, hogy nincs garancia ventire? Az nem a kártya vagy alaplap része?

Nieleen

Yossarian
kb 9 után megyek DF-re, ki jön? 😊

Nieleen

Yossarian
kb 9 utn megyek DF-re, ki jön? 😊

Nieleen

0ppika
1. Teljesen mind1 hogy milyen márka, a ventinek semmi köze hozzá...
2. Semmilyen ventilátorra sincs garancia sehol!!!
3. Sokkal olcsóbban is kapsz rá (vagy 8-9ért van zalman passzív...)

Amúgy ahány féle ventit eltudsz képzelni (proci, vga, northbridge, rack), az már tönkrement nálam ...

http://epica.nl

Yossarian
legalább csökken a gázszámlád 😊

Nieleen

Dietrich
😊) 3-al már kevés lett volna a hûtés 😊

Dietrich
mert 6500 píz...ha visszaadják úgyis az lesz.

Yossarian
mondtam, hogy törj ki még 2 lapátot, akkor megmarad a balance is! 😊))))

Nieleen

Yossarian
Kösz, már értem!
De ha jól vettem ki, Mózesapó waros pbshotokról beszélt, szal nehezen tom elképzelni, hogy war közben épp más ablak volt a pléjernél aktív, azért volt sötét a kép. Nem ezt a csítet nevezik PB hacknek?

Nieleen

KM
Miért nem vettél rá egy ventit?

Dietrich
abit tegyük hozzá. 😊
a ventijének egyik lapátja kifelé szakadt a forgástól! és mivel 11 db van belõle nem lehet azzal gyógyítani hogy párosával kitöri az ember mert lõttek a kiegyensúlyozottságnak.
Ha garis akkor csere ha a nagyker visszadja hogy nem akkor nem lesz csere..csak fogyasztóvédelem...bár valszeg sokra nem megyek vele.
Viszont 5 hónap gari van még rajta.

Malakai
Úgyhogy, hogy épp nem az-az ablak aktív, attól a játék még megy tovább... Persze, ha épp mozog, lõ, stb, akkor nem lehet másik ablak aktív.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
ezt mondom én is bár annak nem jártam utána melyik a leguccsó PB..november végi? hmmm nem kapkodják el a frissítését.. 😊 😞

Yossarian
amikor vettem a zafíromat, az asus ugyanilyen kártyája 8K-val került többe (20%). Nem éreztem, hogy ennyivel többet érne _nekem_. (Szoftvert nem adtak egyikhez se, csak a driver lemezt. Sajna a sapphire már leállt a HL2 kuponnal mire összejött a pénzem rá)

Nieleen

0ppika
Hát én egy fx 5700-et nem cserélnék le egy sima 9600-ra!!! <#wow2>
Amúgy mi bajod volt vele?

http://epica.nl

Yossarian
ajjaj, nem akartam én flémet, megkérdezték, hogy milyen kártyám van és válaszoltam, hozzátéve, hogy miért pont ez. No offense! 😊
(Nekem meg a zafírral nincs bajom 😊

Nieleen

Pano
Nekem Abiti ATI Radeon 9600 Prom van, és semmi gondom vele, egyáltalán

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Yossarian
ATI ebben az évben 12 drivert adott ki, szal végre rájöttek, hogy nem elég jó chipet gyártani, kell hozzá support is. Oké, még mindig van faragni való a driverein, de már bíztató. 😊

Nieleen

Nekem Asus van, igaz NVidia, és tényleg kellett már hûtést cserélnem, de ettõl függetlenül nagyon jó, és az Asus pl az Abittal ellentétben saját NVidia drivereket is terjeszt (az Abit is, de már egy éve nem frissítették kb). Gondolom az Atinál is hasonló a helyzet.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Yossarian
ooops, ezt nem vágom. ha jáccol, akkor, hogy lehet egy másik ablak aktív?

Nieleen

Yossarian
Megnéztem, az 1.111 még szeptember végi Punkbuster. az a szerver felejtõs...

Nieleen

Yossarian
mi a "tiedé" 1.5???
a legújab PB 1.124-es. (2004.11.30)
H a szerver 1.111-et kér, akkor azt a szervert szarjad le, mert pont náluk van a baj. Nem frissítik a Pb-t...

Nieleen

Dietrich
nvidiás abittal szívtam de gondolom az atis kártyájuk hûtése is ugyan olyan szar...

Dietrich
így van..az abit hûtését szívtam be én is..

Yossarian
azokban a kártyákban csak a gpu ATI-s, szal ha egy kártya kaki, akkor legkevésbé az ati tehet róla...

Nieleen

Malakai
De akkor is ezt írja ki, ha az egyénnek épp nem a CoD ablak volt aktív, vagyis. Pl én window modban játszok és nem is annyira ritka, hogy másik ablak lenne az aktív nálam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rezsofiz
Hát én sajnos a pro-kat nem nagyon ismerem, viszont a Sapphire név az garancia a minõségre.

sazl : c

Yossarian
amikor én vettem (nyár közepén) sok fórmot nyaltam végig és mindenhol panaszkodtak az Asus és Abit kártyák rossz hûtésére, ebbõl eredõ fagyásaira. A márka biztosan jelent valamit, de sajnos egyre kevesebbet. Nekem ez a Sapphire nagyon bevált. A fireblade pedig egy jól húzható darab, bár nálam ez nem szempont. A lényeg, hogy csendes, semmi nem akadt eddig vele és nagyon szép képe van, ill. jóval gyorsabb az elõtte használt gef3ti200-hoz viszonyítva.

Nieleen

Dietrich
ami neked van az most nekem drága...de ez nem Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage
vagy ezt ne?

rezsofiz
Sapphi rulz: )

Dietrich
no akkor...
club3d 9600
vagy
Sapphire 9600

😊

Dietrich
no ez azt jelenti hogy neked frisebb van mint ami a szerveren. Vagyis a szerver adminjának kellene frissítenie.

rezsofiz
Inkább Sapphire

KM
Gigabyte. Nem is kérdés.<#idiota>

Pano
sztem beilleszthetnéd ide a képet. Satírozd ki a nevet és tedd be

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
"Az alkalmazás nem aktív. Kép készítése nem sikerült", magyarra fordítva

Amúgy létezik pb hack, ami a pb shotot buzerálja meg (de sztem ez nem az). Vagyis, ha kérsz valakirõl pb shotot, azt az õ gépén lévõ pb megtagadja, így:

1.- nem érkezik meg a szerverre, vagyis nem küldi el
2.- Elküldi a pb shotot, de csak egy nagy feketeség látszik (maga az a kis kép középen nem érkezik meg). Iylen esetbe nem árt többet is kérni, mert lehet, hogy a falat nézte amikor lekpatad. Ahogy hallodtam olyan is van, hogy mindig ugyan azt a képet küldi el amit a csíter beállított, de többszörös lekérdezésel ez is feltünõ.

mozesapo
Hi Cod tudorok!

Ez a hibaüzenet mitõl jelenhet meg, pb shoton? - "Application not active. Screen capture failed." És csak pár játékosnál jelentkezett ez a probléma. Eddig soha nem láttam ilyen pb shotot, amin ez lett volna.
Netán használtak valami nem warra valót?

Képet majd késõbb mellékelek, v. küldök mailben ha valaki kéri.

Malakai
A Sapphire talán a legjobb alacsonyabb árkategóriás kártyákat (is) készítõ gyártó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

The Garrett
rt? #rt.cod

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

De már fent van és az egyik szerverrõl állandóan kivág! Azt Írja hogy 1.111 kell, az enyimé 1.5

Punkerwork
Abit hulladék, ASUS pedig drága ahoz képest amit az ATI kártyái tudnak, ATI-nál a Sapphire talán a legjobb (szerintem)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
jó de abittal szívtam most igaz nem atis volt.

Pano
HZa rám hallgatsz, Asus vagy Abit által legyárott ATI kártyákat veszel