Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jaja már november elejére igérték..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
mi az a pause?én maugy azt hallottam,hogy van benne /#cod.hu/

Dietrich
a régóta várt patch!!!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
valszeg láttam még régen..amúgy a Sas leszállt megvan a computerpanorama dvd mellékleteként 😊900 Ft-os

discoveryn a battlefield sorozat megy épp..

dr Kotász
LOL.
KM
^0^1Death^7Fellows CoD:UO ^1Dom^0ination ^7Server v.1.51|20ms|193.225.82.99:28960
Ez már megy...

Laciiiiiii
Hali!Feltettem az 1.5 ös pecset,és nem megnnek a szerverek,mert 1.4 esek! hogyan lehet leszedni az 1.5 öst ??? KÖSZ

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Malakai
Nem õ az egyetlen ilyenfajta játékos és sajnos az adminokról se lehet általánosságban kijelenteni, hogy igazságosak, és jó a rálátásuk minden helyzetre...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
Az fel se merült benne, hogy ne legyen olyan láma és védje meg magát. Arra a kérdésre pedig, hogy honnan kéne tudnom, hogy a sok orosz közül melyik az egyetlen béna gyökér, akit nem lõhetek le, nem tudott értelmes választ adni. Csak egyre azt szajkózta, hogy aki lelövi, az repül.

Nieleen

Yossarian
Ka COD TDM szerver 195.228.155.23, ha lelovod az admint (Szbuli), akkor kirug. Egymás után repülnek a playerek és nem is csinál belõle titkot, hogy ezért. Csak szerintem szánalmasan gyökér?

Nieleen

Yossarian
viszont ezzel, hogy alapból 25K a rate, nem fog egy rakás lusta ADSL-es szaladgálni 5000-es rate-tel.

Nieleen

Yossarian
nem mindenki játszik ADSL-lel, ez igaz, de sztem nem a modemesek vannak többségben. Ha valaki modemezik, az majd átállítja. 😊

Nieleen

Dichter
A rate beállítás azt mutatja meg, hogy mennyit engedsz a netednek a Call of Duty-hoz férni. Ez 512 és felett 25000 ratet jelent. Magasabb kapcsolatnál azért nem többet, mert az cheat-protected cvar. (cvar: maxpackets, snaps, rate stb.) De 56k-s nettel nem lehet 25000 a rate, mert mondjuk teljesne lveszi mástól a sávot (ventrilo, teamspeak). Az lenne a megoldás, hogy játékba belépve, mindenki megadja a játékon belül a pontos elérését. Multi optionson belül van, és beállítja a ratet is.

Yossarian
bassz, vak vagyok, nem láttam, hogy "nem", szal értem a dolgot...

Nieleen

Yossarian
ezt magyarázd el, mért baj?

Nieleen

Dichter
Alapból 25k-s rate, azért gáz, mert nem mindenki 512-es ADSL-lel játszik :C

KM
Végre!<#eljen>

Yossarian
az UO peccsben bindelhetõ lesz a voice chat is.

- Player bound “vsays” now work in all gametypes. To use this feature, bind any key to “vsay X Y”, where X and Y are the corresponding numbers on the Voicechat menu. For example: ind z “vsay 2 7” would bind the Z to “Smoke out.”

Nieleen

Yossarian
a másik legalább télleg 36 megás.

Nieleen

Yossarian
Le!
Ha lejön és a normálisabb szerverek át is állnak rá... addig fel se rakom, míg nincs 1.5-ös szerver😊

Nieleen

Yossarian
ja, akkor most mivaaaan?

Nieleen

Yossarian
Kösssz!

Mea culpa!
Úgy elékeztem, hogy az is reges, ezért nem is néztem!

Nieleen

KM
Este leteszteljük?<#vigyor2>

Hentes Bill
illetve majdnem, mert csak egy 2 megás vmi van fent az uo peccs helyett, aztán vmi 115 megás az igazi<#idiota><#zavart2>

Boldog Karácsonyt!

Majd jon a 1.6ban <#zavart1>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hentes Bill
gamershellrõl faszán le lehet tölteni

Boldog Karácsonyt!

Yossarian
Asszem az a szerver öles betûkkel írja ki magyarul, hogy Te hülye, nem látod, hogy veled van?
szal ez a nem vettem észre elég rossz duma 😊
Nézni kell az iránytût mielõtt elhajítasz egy gránátot, nem csak eldobálni láma módra!

Nieleen

Yossarian
ha tudtok olyan helyet, ahonnan gyorsan lejön a peccs és regisztrálni se kell, akkor írjátok már be plíííííz! 😊

Nieleen

Yossarian
például a pálya alá besétálás, alapból 25000-es rate, kisebb cpu terhelés a jármûves pályákon, stb...

Nieleen

Yossarian
van viszont egy rakás hibajavítás...

Nieleen

Hentes Bill
juhúúúúú <#wow2><#eljen><#worship>

Boldog Karácsonyt!

Dichter
Ja jó, közben felnéztem a callofduty.hu-ra. Ezért teljesen értelmetlen volt kiadni ezt a peccset. Se CoD TV, se új PAM, se Pause. <#szomoru1>

Yossarian
Hajnali 3 órakor futott be az Activision körlevele, miszerint kiadásra került két új patch, egy az alapjátékhoz, egy az United Offensive-hez, mindkettõ Windows rendszerhez.

A Call of Duty v1.5-ös patch új térképet tartamaz, melyet Tigertown névre kereszteltek a fejlesztõk, ez alapból S&D játékmódra lett kiélezve, mindemellett pedig megtalálható a javításban a HTTP átirányítás is, melynek a modletöltéses szervereken vehetjük hasznát.

A v1.5.1 United Offensive patch új térképet ugyan nem, de új mod és verseny-támogatásokat, valamint kisebb CPU terhelést ígér a jármûveket használó térképek irányában.

A patchek letöltési linkjei:

Call of Duty: http://www.callofduty.com/patch/
Call of Duty: United offensive: http://www.callofduty.com/uopatch/

Update: A kiadó a patchek linuxos verzióit ma, azaz december 17-én szándékozik kiadni. Figyeljétek a híreket!

forrás: callofduty.hu

Nieleen

Dichter
Na ez mi??

Serpa
arra nem emléxem, hogy adták volna.

Serpa
"Kémek a sasfészekben"
"A sas leszállt"

ezeket is szokták adni.
csak megemlítem.
😊

Dietrich
én azt hiszem azt is adták régebben.

Serpa
igaz.
jó lenne, ha néha mást is leadnának.
pl. "A halál 50 óráját" is megnézném angolul.

Serpa
most is késõn lesz majd.
23.55 -tõl a film, utána a kulisza.

Dietrich
de most komolyan..ez a TCM adó 2 filmet ad felváltva..Kelly hõsei és a Piszkos 12.
a filmek szuperek semmi baj velük, de mindig ezt adni...nincs nekik más? 😊

Dietrich
maradj is kelle a kék sarok a pirossal szemben <#boxer><#nyes>

ügyes.....roppant ügyes.. 😊

Dietrich
azt nem mert addigra mindig bealudtam rajta <#zavart1>

mindegy nálunk már rég levették ezt az adót..marad helyette szombatom az M1-n a ryan közlegény..remélem nem ezzel a szinkronnal amivel mutogatják.

Dietrich
lehet ha húzzák az idõt még pár napig 9600xt lesz belõle 😊

elvileg holnap kiderül a dolog...vagy nem 😊

Dichter
😄

Azért megmaradok kékecskének.

Semmit, magam csináltam <#vigyor3>

Serpa
kuliszát is láttad már ?
<#vigyor>

Dietrich
kékbõl kezdesz nagyon leadni. 😊

amúgy jól nézki. Mennyit csengettél érte? <#nyes>

Dichter
<#wave> köszi!

Dietrich
285x adják már <#eplus2>

Hentes Bill
szép lett

Boldog Karácsonyt!

Dietrich
<#taps><#puszi><#nyes>

Én is így szoktam reagálni a TK-zókra meg hiába írja be 20x hogy sry az akkor is direkt csinálja..