Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
idén már nem lesz meg a PIV ?

Dietrich
ez már sok volt neki is 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
a kicsike nem bírta a megterhelést.
<#vigyor3>

készítek vacsit.
nemsoká kezdõdik --> "Az elit alakulat"

Dietrich
ki is akadt a csoda masinám...😊)
elõször azt hittem egy trójai mert kiírta mentsen el minden munkáját mert a gép újra indul blablabla..
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

suxerû.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Serpa
johnny kicsit akadozott ...
<#vigyor2>

Dietrich
nem jelent meg valami olcsó dvd mostanában? 😊

Dichter
Jajj, de kis szakszerûen fogalmaztál <#vigyor3>

Dietrich
minden szerver fullon van...úgyis jön hamarosan az elit alakulat 2. része az m1-n 😊

Yossarian
látom ott is fent van az az idióta szélvédõ lukasztós cucc. Sztem olyan infantilis dolog...

Nieleen

rezsofiz
A játékban nincsen beépített voice communication.

sazl : c

urbijoe
ebben a játékban nem lehet azt megoldani hogy mindenkivel lehessen dumálni mint a CS-ben?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Dietrich
megyek kipróbálni ha nincs fullon

Dietrich
és vizipisztollyal? 😊

rezsofiz
^.^
Powa
Egyébként én PPSH Stg44 ownz

ja de kispisztollyal.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

én most puskáztam Rezsõkével és nekem már kurvajól megy 😊
csak sajna én semmi mással nem tok igazán.

Yossarian
mostanában én naon kaka vok. erõltetem a puskázást, hogy kicsit tanuljak már meg azzal is lõni. 😊)

Nieleen

zaki
lol

PResident Evil
<`lowskill>

ricsi1
õõõ te milyen néven nyomoD?

PResident Evil
húúú olyat játszottam... tisztapro vagyok <#vigyor3>

Kipróbáltam, nekem bejött ajánlom mindenki figyelmébe. Kicsit más mint az eddig megszokott, talán ezért is tetszett meg.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

M313R
Sziasztok!

Végetért a BoP mód teszt idõszaka a szerverünkön és most a MercilessUO módnak nyitottunk egy portot (193.225.82.99:28980).
Csak a kis pályák, kevés ember, nincsen jármû, artillery is csak 80 pontnál. Igazi oldschool ember-ember elleni harc megy rajta.
Csak megszálottaknak!
Katt a részletekért!

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

rezsofiz
Én azt néztem nagy jó volt

Malakai
Még a héten cod.hu... Holnap szilveszter, aztán hétvége... Vagy hétvégén is dolgoznának rajta?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
tudom mit írtam...szerinted az jó hogy felvan gyorsítva a sebesség játszhatatlanra?

kajálok majd utána kereslek.

Serpa

mi a baj abban ?
😊

én megyek harcolni ...
<#violent>

Dietrich
ott jártál? foy pályán szintén fénysebességgel kúsztál? 😊

Serpa
ezt már írtad 1x. 😊

én szeretem johnny -t.
<#idiota>

Dietrich
Iktatva: @ 2004.12.26. 09:20
Jelentést készítette: Zagash
---------------------------------------------------------------------
Testvéroldalunk, a Call of Duty Magyarország honlapja sajnálatos módon két napja nem elérhetõ. Ennek oka, hogy a kiszolgáló Cybersport.hu szervere (feltehetõleg) meghibásodott, így az anyaoldal sem él. Mivel a mailszerver szintén leállt, sajnos a kapcsolatot sem tudjuk tartani az anyaoldal legénységével, de reméljük, hogy a Cybersport.hu munkatársai már rajta vannak a témán és hamarosan visszaáll a régi rend.

Zagash

Dietrich
senkinek nem megy.

ricsi1
nekünk se

bricsi01
nekem nem megy a cod.hu,s nektek?

Dietrich
discoveryn most is II. vh megy 😉

Dietrich
az nincs meg nekem 😞
de láttam már én is.

Serpa
én a "Stalingrad" -ot néztem meg minap.

én azt is ajánlanám.
😊

Dietrich
de megvettem anno a pcworld egyik dvd-s számát is mert a melléklete Nyugaton a helyzet változatlan c. film volt. Az meg I. világháborús 😊

Dietrich
nézzük csak..
nekem vhs-ben:
Elit alakulat, Apokalipszis most, Ryan közlegény megmentése, Schindler listája. Navarone ágyúi,piszkos 12
cd-n:
Elit alakulat,Ryan közlegény megmentése,Katonák voltunk, a fegyverek szava

aztán javaslom még (már csak) a cod miatt is az Ellenség a kapuknál c. film beszerzését és megtekintését.

Továbbá:
Halál 50 órája, A híd túl messze van, Kelly hõsei, A híd,Remagen hídja, Neretvai csata,a leghosszabb nap, 2 nap az élet (Belmondo)Vaskereszt 1-2,Kémek a sasfészekben, A sas leszállt,

szóval van még mit begyûjtened 😊

lehet hiányos a listám csak most ezek jutottak eszembe..gyûjtöttem õket mint más a bélyeget 😊

Pano
jaja. Eszméletlenül bejött ez a film.

Eddig megvan ugye az Elit alakulat, Apokalipszis most, Ryan közlegény megmentése, Schindler listája. Navarone ágyúi, Katonák voltunk, a fegyverek szava, piszkos 12, A nagy menekülés.
Igyekszem minden lehetséges alap mûvet a gyûjteményemben tudni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Dietrich
15K? fanatikus vagy 😊

Dietrich
Én meg Ryant láttam elöbb és utána a mohaa-val játszottam.

Pano
Bizony, jó az e Elit alakulat, kedvencem! Meg is vettem DVD-n az összes részt, díszdobozban 😊)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

rezsofiz
: ))

Serpa
hááát, nem tudom.

én már hozzászoktam, hogy bárhonnan felbukkanhat egy fricc.

zaki
áááá, elõtte megnézem, hogy hova kezdek el rohanni <#ravasz1>

Serpa
hacsak nem kezd el vki mg42 -vel megszórni.
<#smile>

zaki
ááááá, nem nehéz, nyomsz pár füstgránátot, és mehet a rush 😊

rezsofiz
Ja oda már azért kell skill: ) Meg dawnville se túl könnyû ha a németek rendesen bevédik.

zaki
amcsi pályák kivétel nélkül mind jó, csak a brecourt nehéz egy kicsit <#fejvakaras>