Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kell

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

0ppika
Az meg mi? Amúgy sztem nem kell (csak a super mario 1.4).

http://epica.nl

Dietrich
Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy az uo telepítéséhez kell a cod is? 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

<#mf3>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Yossarian
jaja. meg is enne a fene, ha valami gondom lenne és arra kéne várnom 2 napig, hogy valaki mexánjon és válaszoljon, mikor különbözõ keresõkkel, kis olvasgatás árán töredék idõ alatt megtudhatom amit szeretnék... a legdühítõbb, amikor ezek a "nem olvasok csak kérdezek" fickók a "mongyad rögtön, vagy kiverem a szemed" stílusban kérdeznek...

Nieleen

0ppika
<#mf2>

http://epica.nl

DrBigSlingShot
Hali mindenkinek

Élni vagy égni???!

CoolStuff
nyomjatok egy fákkjút, mer most akarom elkezdeni a gammát, de elsõ kiindulásnak elolvasok itt mindent!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

PResident Evil
hát igen 😄

KM
Lehet, kellene írnunk egy FAQ-t! Bár, a HL2 topik a legjobb példa arra, hogy az sem sokat érne...<#smile>

Yossarian
lehet neten jatszani, de csak tört szervereken. Egyébként meg olvass vissza, mert már 100-szor megválaszolták az ilyen ostoba kérdéseket és a lusta, write only embereknek már unják 101-edszer is leírni... pl a lap alján van egy jó keresõ is...

Nieleen

Suny
haha...tuod hogy értem

Törpe-Rogue 60

Yossarian
mindkettõvel tojjuk

Nieleen

Yossarian
boltból loptad? nem szép dolog...

Nieleen

Suny
Hlai!
Lehet tolni lopott verziót neten? Ti a kieggel, vagy a régivel toljjátok?

Törpe-Rogue 60

gpm
Mar 2 olyan szerver van ,ami az unofficialt hasznalja, mert veleltlenul en is azt toltottem fel.<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

KM
Megtartod mindkettõt, ha játszani akarsz azon, akkor átnevezed.<#vigyor2>

Yossarian
hát pont ez a gondom, nekem a hivatalos van fent...

Nieleen

Martonvásárhely mellet, Tordason COD LAN party A Petöfi müvházban, ma 12h vasárnap 08h ig.Aki a közelben van azt várjuk a helyek végesek már,siessen aki tud jönni.T:06202184523.

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

dr Kotász
Rakd fel a hivatalosat, utána tiltsd le a letöltést. Különben folyton szívni fogsz, mert 1 szerver miatt (ami nem a hivatalos mappackot használja) állandóan cserélgetni kéne a pályákat.
Yossarian
na kiváncsi leszek, 40 perc mulva kiderül.

Nieleen

Dietrich
nem tudom de nálam müxik a dolog rendesen.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
nah, azert ez furcsa! Mert ha ezt most letoltöm, akkor felulírja a régit és másik szerver meg majd a régit kezdi el letölteni? vagy mi?

Nieleen

Wukifi
Kösz szépen a segítséget<#worship>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

gpm
2 fele uomappack van es ua. a fajlnevuk.<#alien2>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

rezsofiz
😊))

sazl : c

Yossarian
sztem megbolondítja a rendszert a sok visszavont üzenet 😊

Nieleen

Yossarian
amíg jáccani szeretnék, addig sajnálom rá az idõt.

Nieleen

Dietrich
lusta vagy engedni a letõltést? 😊
én csak ajánlottam ahol eddig nem találkoztam se csíterrel se barom TK-zókkal.

Dietrich
dehogy nem..oda mennek a reagálások ahova nem szánják a topicolók 😊

Yossarian
ték 😊

Nieleen

Yossarian
na még egy hozzászólás (spam😊 és

Nieleen

Yossarian
jajj, emléxek már. mindenáron le akarja szedni az uomappackot, de azt én már letöltöttem és telpítettem is.

Nieleen

KM
Csak a letöltést kell engedélyezned! Ha gondolod, átnyomom azokat a mapeket, amik már lejöttek nekem.

Yossarian
jaaa, az öngyújtóra gondolsz? talaltam az úton és még idõm se volt eltenni, valakit megpirítottam vele, de az illetõ azonnal le is lõtt. Te voltál? 😊

Nieleen

Yossarian
flame?

Nieleen

Yossarian
nekem ez a szerver mindig sír a pk3-ak miatt. ehhez én lusta vok 😊

Nieleen

Serpa
én nem veszek észre semmit.
😊

Dietrich
mióta van ez a VIP dolog érdekesek lettek a hsz-k 😊

Serpa
flame -et nem sajnáltad rám !
😊

ricsi1
the alll seeing eye(#26956 )

Dietrich
klikkelj a felsõ bannerra és akkor ott sok minden elérhetõ lesz ami a multihoz kell...
köztük az ASE nevû progi

Dietrich
gyere utánam valamelyik szerverre és megmutatom 😊

Wukifi
Van valami kis progi amivel a cod szervereket lehet keresni Mely az?

Yossarian
Cod + 1.5 (1.51) feltelepít. PB engedélyez, CD kulcs átír. Ase letölt, feltelepít, keres magyar szerver. Kettõt kettyint és a vízbül kivonnya a zoxigént...
Ha nem megy, elmesél hol akadt el, kicsi lámázás után vki úgyis válaszol. Asszem ennyi...

Nieleen

Yossarian
Rémlik még vmi HQ. Abban a modban kell a frodóval vinni valami ánuszgyûrû izét, nem? 😊))

Még mindig szoktam HQ-zni. 😊 Ha nem férek be a kedvenc helyeimre, akkor megyek a VT HQ szerverére.

Nieleen

Wukifi
Tud valaki segíteni hogy hogy lehet multizni neten?

Dietrich
Serpa és KM-nek is tetszik amit ajánlottam szervert, próbáld ki ha emlékszel még arra mit kell csinálni a HQ mod-nál 😊))

Dietrich

Yossarian
én azt az egy mapot végigtoltam amin beleptem a játékba, aztán ott is hagytam a 3,14csába. TK-znak, sebeznek ész nélkül. pl 1-1-ben küzdök egy némettel a zaszlo mellett, erre a barom csapattársam odalõ közénk a t-34-gyel...

Nieleen