Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Egyébként attól hogy 80 hzn megy a monitorod, lehet 125 fpsed ha ki van kapcsolva a vsync, de lehet hogy olyan helyet gondolsz 125FPSesnek ami egy egyszerû ugrás.
215 FPSes meg nincs
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
szóljál te 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
van egy új map, beach.
wolfenstein -hez hasonló.
csak néhány ötletemet elfogadta...mondtam valamikor 2-3 napja nem jó hogy ennyi gránát meg zsák van alig respwnolok már hulla is vagyok...csökkenteni kéne a számát 1-re..hát 1 se maradt 😄
az van/volt tegnap majd megnézem most.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Lehet már nincs is fen. Valamit bizgeréltak a szerveren mert tegnap rámentem épp pavlov volt 8utálom) és nem volt gránátom jó darabig...nem figyeltem mennyi frag kell hozzá hogy járjon a gránát.
szvsz jó döntésd volt..igaz meg is csappant a létszám 😊
😊
És ez nálam csak az uo szerveren jön elõ néha..
+ nekem nem írja ki az amit neked, és nem kell újraindítom a gépet.
admin nem tud semmi értékelhetõt mondani ?
Dietrich: a prohardveren nem ez a nickem, az valaki más lehet...
Másutt általában Lou, vagy Whynot vagyok.
Nieleen
Ellenben ezek a durva 215 meg 333fps-es helyek érdekelnének, bár public virításon kívül nemtom mire használnám, meg mire felszenvedem magam tuti leölnek😄D
Tud vki linket arról a Yoshidás ugribugriról?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Részvétem.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
100Hz-n meg csak 100FPS-t.
Ugyanakkor köztudott, hogy nagyobb FPS-el jobban lehet lõni.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
ezt próbáltad már?
/com_maxfps 125
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
német kezdõt tudom megmutatni,másik helyen nekem sincs 125 fpsem <😞
de sztem nem is a monitoron núlik<#fogmosas>#fogmosas>
de pl dawnville-n német kezdõn 215 fpssel tudsz felmenni,de ugyancsak dawnon amcsi kezdõhöz közeli tankról fel leeht ugrani a falra,s belesni a temetõbe,stabil 125 fpssel
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A readme szerint rossz konyvtarba raktam a progit, de uninstall utan hagytam defaulton es az sem segitett.
Tudja valaki, hogy mit lehetne tenni, esetleg honna szerezhetnem meg ezt a filet?
legalább az 1.4 kellene de az 1.5-el mennie kell.
szóval ami 3 dolog kell a multihoz:
1. 1.5 patch
2. The All Seeing Eye
3. PB Frisssítõ
ASE használatának a leírását itt találod és ott is van link leszedni a progit.
csak magyar szerverekre állísd be ha nem eredeti a játékod!
a pb frissítõ leírása hozzá hova kell másolni:
Be kell másolni a CoD/PB könyvtárba, és el kell indítani,
mikor onlinében vagy. Egy dos ablak fog elõjönni és eltart pár percig amíg végez.
Ha majd meglesz az UO is neked akkor további matatásokat kell eszközölnöd majd.
telepíted az uo-t azzal az 1 seriallal ami van hozzá.
na most az UO singlehez elég az 1 serial ami van hozzá, viszont a PB kivág ha más is azzal van fenn a szerveren. Átkell írni itt és akkor jó:
(startmenü) beírod, hogy regedit, majd az ablakban megkeresed a bal oldalon a HKEY_LOCAL_MACHINE "mappát" lenyitod és megkeresed a továbbiakat: SOFTWARE/ACTIVISION/CALL OF DUTY United Offensive bejegyzést, és a jobb oldalon van egy olyan kulcs, hogy key. rákkattintasz kétszer és ott megtalálod a cdkulcsodat amivel az UO-t raktad fel.
Ezt átkell írni egy másikra (COD-hoz kapott serial-ra vagy ha fénymásolt a game van egy key generator azzal gyártasz egy új serialt)
Lehet variálni.
Ugyanezt a serialt utána az UO multi optionsban is írd be ha neten akarsz játszani!
Én azzal nyomom amit már 1 éve generáltam a cod-hoz és a PB nem vág ki sehonnan.
A multi optionsban (mindkettõben a cod és uo-ban) állísd be a neted fajtáját mert alapból isdn-re telepûl! Az UO 1.51-ben már adsl-re de a codban nálam isdn továbbra is.
Engedélyezd a pb használatát (ha ezt nem teszed akkor amelyik szerveren be van kapcsolva kivág ezért is)
Engedélyezni kell a letõltést (mapokat, custom dolgokat szed le a szerverrõl) vagy külön leszedni a pk3 filéket. (ASE megmutatja az adott szerver infóit, honlapját stb)
De mivel az UO szervereken a lámák miatt a pb védelem ki van kapcsolva.
Már gondoltam arra is hogy az fps varázslat miatt van, de mikor rákérdeztem az ilyen lefagyásoknál azt mondta az admin hogy nála is ugyanez volt...jött az upmp.exe hiba jelzés és gép újra indítása.
sazl : c