Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AZ össze server?? Akkor az már biztos hogy nálad nincs beállitva jol valami 😄 néz meg mindent a cod multiplayer beállitásnál is!!

Olyan harcosnka kell lenni, aki nem vesziti el a lélekjelenlété a harcba!

[oLe]
Mindegyik? 😊
Dietrich
Serpa!
Most jöttem innen 152.66.236.9:28962 de ez meg laggzik mint állat.
keress már valami normális szervert <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

VAG YDE!! szar a server ENYI!! 😄

AZ jo kérdés!! <#vigyor>

OO köszi!! De tényleg nem tudsz?? <#confused>

[oLe]
Azt nem irja, mar bejutottam az autodownload segitett, viszont valami shader-t nem tud olvasni es most egyaltalan nincsenek texturak 😊 Ez mitol lehet?
ÉS nem írja ki hogy belepiszkáltál a pakkokba mert egyszer én is szorakoztam ezzel! <#eplus2> Aztán arra servere soha nem enegd föl peddig vissza álltitotam mindent!!

PResident Evil
jóhogy nincs olyan oldal 😄

Ezt mirre írod? <#wow1><#vigyor1>

[oLe]
De maga a map megvan. Vagy az nem szamit most?
Megvan, fentvan. Gaz lehet?
PResident Evil
lol <#banplz>

Hy, nem ad ki rá oldalt biztos hogy ez a címe??

Azért mert lehet nincs bekapcsolva a serveren az auto map letöltés vagy ezért vagy azért mert nálad nincs bekapcsolva! Nekem is szokta ezt, neked megvan a magyarositás??<#gonosz1>

VampireLord
jah félreolvastam <#guluszem1><#nyes>

azt hittem szerver keresõ kell...

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

PResident Evil
most léptem ki... piU* 😄

www.multiszerverkeszito.hu

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

VampireLord
The All-Seeing Eye<#papakacsint>

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

[oLe]
Sracok, mivan akkor, ha probalok csatlakozni 1 szerverhez, de kidob egy ilyen uzetennel, hogy nem tudja betolteni a mapot. 1.51-ota van igy.
sziasztok, nem tom hogy van it valaki most, de nem tud valaki egy multi server készítõ progit vagy valammik ilyesmit??
E_mail címem: [email protected]

Ui:nekem egy oldal is jo vagy valami.

Spenser
Te mijjen néven futsz ?

rezsofiz
Jah szoktalak látni : )

sazl : c

PResident Evil
valaki nem jön a HST-re rifle-zni ? 😊

Dietrich
azért van..."OM szerveren 5 mp az élet" nem azért mint egy sd vagy hq szerver. <#ravasz1>
és ahogy Serpa mondja nincs csapatsebzés...ezért ha valaki szemétkedni akar megáll az ajtóban és a többieknek bakfitty..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
mé ?
társat nem lehet ölni.

LSL
Ez az ordo kész mészárszék. Már csak annyit kéne hozzátenni, hogy a TDM elejérõl eltünjön a T...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dietrich
akkor nem kéne arra menni 😊)

Serpa
má megint kivágott.
<#falbav>

Dietrich
ilyen eseteket átéltem már mindkét oldalon, de leginkább támadóként 😊

Herold
Egyébként hova lettek a magyar DEM szerverek? Egyet se találok.

Herold
Asszem stanjel lehetett.

Dietrich
nuenen map?
de stanjel-en is van ilyen bug.

dr Kotász
A fal túloldalán volt a rádiószeõ. Bug.
Herold
A minap HQ módban ott gubbasztok a rádió mellett egy pajtaszerûségben vmelyik custom mapon, mikor megjelenik alul a piros csík és elkezd fogyni, hogy az ellenség meg akarja semmisíteni a rádiónkat. Elfogy a csík és a tõlem 1 méterre levõ rádió megsemmisül. Ez hogy lehet? A közelben nem láttam ellenséges katonát.

PResident Evil
há'biztos 😄

PResident Evil
piU*

<#idiota>

Dietrich
speciel engem tegnap nem, de ez nem jelenti azt hogy nem. 😊
most épp 9999 a pingje 😉

Dietrich
pl. harbor

Serpa
még mindig megvan a jó szokása: kivág ?

Dietrich
mit mondjak..roppant élvezetes így egy városi mapon fõleg ha az ráadásul módosított mint eredetileg kijött.

Serpa
biztos panaszkodtak ...
😄

Dietrich
pff...😊)
tegnap az ordon nyomattam..hurtgenen tankkal 😊
de ezt a tûzérségi támogatást megint minek kellett visszarakni....

Dietrich
nem elég megnézni a frag listánál?

Spenser
Miért ki az ?

0ppika
/cg_lagometer 1

http://epica.nl

Azért majd ha vki tud segíteni szóljon.
Kösz.

Punker
lagg mérõt hogy is kell bekapcsolni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
és én voltam az áldozat.
😊

Serpa
nincs kifogás.
<#buck>

Csak nem <.:HST:.>Spenser vagy? O_o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"