Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csoder has ben permantly banned from this games server via Punkbuster ... GLOBAL punkbuster guid ban e2730773 - ezt írja ki mikor a kedvenc szerveremhez akaro kcsatlakozni, segítsetek légyszí mi a baj áá pls

sok boldogságt 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Seth
Parancsikonon jobb klikk-->tulajdonságok-->itt célnál add meg:''C:\Program Files\Call of Duty\CoDSP.exe'' +set thereisacow 1337 +set developer 1 +set sv_cheats 1 +set monkeytoy 0 (persze a te elérési utadat hagyd meg)

PSN ID.: Beegabor

trident
A bátorság nem csak a HÁBORÚBAN fontos erény....<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

NEM TUDJA VALAKI HOGYAN KELL A CALL OF DUTY-T +set developer 1 +set sv_cheats 1 PARAMÉTERREL ELINDÍTANI????????
KM
Szombaton kemény küzdelem vár rám. Nagy veszéllyel kell szembe néznem. Elérkezett, már visszafordíthatatlan… Nem kertelek tovább, bevallom: holnap megházasodom.<#vigyor2>
Kéretik egy hétig nem lelõni! Nem szeretném, hogy az ifjú feleségem egybõl egy táviratot kapjon.<#nyes>
<#wave><#wink><#wave>

KM
Bajtársaim!

Yossarian
figy! Ha sehogy se sikerül, akkor csatlakozol egy szerverhez és onnan lejön automatikusan, ha engedélyezed a multi optionsben a letöltést. Vagy felmégy a szervergazda klán honlapjára és leszeded onnan. Legvégsõ esetben pedig ott van az okos emberek okos eszköze: a gugli...

Nieleen

Yossarian
ez a winter?

Nieleen

Dietrich
most mér mondod mikor ott van!

Bigger Brecourt - TDM

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

😛 ott nem találtam

Dietrich
jaja..gondolom nekik se lenne jó ha állandóan menne a reklamálás és õk nem nagy cég mint a chello, fatáv, axelero vagy datanet akiknek mindegy...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mit mondtam neked komisz kölke! klikkelj már vazzeg a bibliára és ott használd a keresõt...

http://dx.ampednews.com/

meg itt is vannak mapok, de az oldal most nem akar bejönni, ja igen, nem tudja valaki hoonnan lehet lekapni a brecourt wintr map-t? bocsi a kérdésésrt, tudom mára már sok <#szomoru1>

http://www.gaming4all.net/de/www614.html

mapok most találtam.

Yossarian
Ja! Normális világban így is kéne mennie. Le a kalappal az ilyen szolgáltató elõtt..

Nieleen

Dietrich
nem sajnálom...de legalább a srác korrekt volt nem hablatyolt.

😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Yossarian
egyelõre... Ezt "N" nélkül írják...

Nieleen

Yossarian
Ne sajnáld! Több elégedetlen micróst ismerek, mint elégedettet...

Nieleen

Dietrich
ezt vehetjük fenyegetésnek? <#ravasz1>

köszi emberek, egyenlõre nincs semmi kérdésem, köszi még1x a sok választ !!!

Dietrich
tessék ezt az oldalt olvasni, tanulmányozni a szükséges progit leszedni ecetera..és talán a kérdéseid is elapadnak 1x. 😊

ja és ha a fenti bannerra úgy tekints mint egy bibliára...általában ott mindent megtalálsz ami szükséges ahhoz hogy tudjál multin nyomulni.

ok, ma több kérdés nem lesz 😄

Dietrich
ebbõl újabb kérdés lesz 😊

dr Kotász
Helyes volt a doktor diagnózisa...
Dietrich
Hello Yos!

voltak ma bemérni nálam..szar a jel. Ebbõl se lesz mikronet...

Yossarian
a different version tutira amiatt van, amit Kotász doktor mondott.

Nieleen

Yossarian
Csoder, töltsd le a The all seeing eye nevû progit! Az látja a szervereket, mutaja, hogy melyik pálya megy és kik játszanak rajta. Még kedvenceket is tudsz benne elmenteni. Egy duplaklikkel lehet belõle csatlakozni a kiszemelt szerverhez.

Nieleen

dr Kotász
Server is different version : 1.5 - ilyen problémád akkor lehet, hogyha nincs fenn a patch, vagy pedig sima CoD-dal UO szerverre (vagy UO-val sima CoD szerverre) próbáltál csatlakozni.

Kedvencek - Join game/New Favorite/ide begépeled a nevet és az IP-t. Amikor csatlakozni akarsz, a szerverlisták közül a Favoritest választod (nem pedig a LAN/Internetet).

Ping - a géped és a szerver közti kommunikáció sebességét mutatja ezredmásodpercben. Ekkora késéssel veszel részt tulajdonképpen a játékban. 50 körüli a király érték, 200 fölött gyakorlatilag játszhatatlan.

Többet nem kérdezhetsz ma.
Dietrich
2005. február 11. péntek, Bertold, Marietta, Adolf napja
<#violent><#gun><#guluszem1>

Punkerwork
<#mf1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sziasztok.Nem tudja valaki hogyan kell a call of duty-t +set developer 1 +set sv_cheats 1 paraméterrel elindítani???
Punkerwork
az alap map 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ja és még valami: a harbor pályát honnan tudnám leszedni?

Hello!
Ismét néhány idegesítõ kérdés Csoder-tõl: :o)
A multi módban mi az a neveknél a "Ping" felirat?
Felraktam az 1.5-ös patchet de van olyan server az UO-ban ahol még is kiírja: Server is different version : 1.5
Nem értem, mi lehet a baj?
Utolsó hülye kérdésem: Hogyan lehet a dr kotásztól kapott IP címeket berakni az UO-ban a kedvencekhez, hogy mindig lássam hányan vannak ép a serveren meg iylenek.

KM
Imádom a CS vitát...<#wink>

Dietrich
ja meg a számlán is átírhatnám 😊

Call of Duty 2 közeleg?

trident
<#bohoc>-kodtam.
Viszont beszélhetnél vele, õ úgysem használná ki.
Más: COD2 cikk áprilisban? <#finom>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
idõsebb hölgy...az unoka miatt raktam jobb vga-t neki amihez kell a gép a 9200-as is megfelelt volna vagy max. a 9550.
mivel az átlag userhez képest is átlagabb...ezért választottam egy nem tuning deszkát, de atomstabilt..intelt.
ennek még az integrált hangja is jobb klasszisokkal az abit meg asus hulladékoknál.
a biosa kicsit fura volt számomra az abithoz képest, viszont pontosan annyit enged amennyit egy átlag usernek tudnia kell.

trident
Ha nem Codozik...NEM is érdemli meg a 9600pro-t, sem a TFT-t!<#nyes>

már értem, kösz a választ

dr Kotász
1.5 - CoD
1.51 - CoD UO

Érthetõ?
ha felteszem az 1.5-s patchet akkor az 1.51-es törlõdik??

Dietrich
az enyém max. 75-öt tud

Dietrich
igen..club3d 9600 pro 128MB
akinek a gépe lesz úgyse codozik csak én raktam fel próbából szombaton már le is törlöm 😊

monitor régi szar tehát 60 hertz viszont ahova kerül a gép ott vadiúj LG TFT monitor van 19"-ban..lehet a codot mégse törlöm le amíg nem próbáltam ki azon 😊

Yossarian
Én meg minden próba után visszatérek a jó öreg omega driverhez...

Nieleen

trident
OFF
-Dietrich: 9600-os ugye? A monitorod hány Hertz-en üzemel?
Lesz valami bibi. Ennyire nem lenne szabad leesnie.
Már többen, több drivert ajánlottak. Nekem a 4.8 jött be minõségre, e mellett javasolhatom az 5.12-t és az omegadriverek közül az 5.12-re alapulót.
ON

ricsi1
Try joinging Amerikai xD