Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buci
Az <#vigyor3> De így: 1 lövés = 1 frag

carpe diem

Km, bizonyára elkerülte a figyelmed, de feltettem egy kérdést amire szeretnék választ kapni. A listán nem láttam worms fórumot, így máshol kell érdeklõdnöm- itt (ide írnak a legtöbbet). Tehát kérlek, mégha nem is tudsz segíteni, reagálj, hogy ne érezzeem magam olyan egyedül.
helo, valaki tud nekem segíteni a worms 3d telepítésénél a kód ügyében? Sza tudja vki?? Vagy valami linket legyszi.
KM
Mellesleg nem örülök ennek a lépésnek. Sajnos, ezt a szervert is kivehetem a kedvencekbõl...

KM
Ezt inkább ide:

A Deathfellows UO CTF serveren Bekapcsoltuk a Punkbuster-t. Így a másolt játékok mellé kapott cd kulcsok, automaikus Global Guid ban miatt hasznalhatatlanok lesznek. Ezen az oldalon van egy leírás hogyan tudsz cd-kulcsot cserelni.

http://dc.sote.hu/uoserver/

Kérek mindenkit, hogy a hasznos információt jutassa el játékos társaihoz.

ricsi1
itt is szokott menni
195.228.155.81:28970

KM
Ihol ni:
VPK_TDM/HQ(AWEUO HLCRCON VENTRI 2.4) http://vpktdm.ini.hu|32ms|152.66.236.9:28962

dr Kotász
Hol találjuk?
KM
Most találkoztam a Caracasson nevezetû pályával. Nagyon kedvemre való, jól megtervezett map. HQ-ra, TDM-re ideális!<#eljen>

dr Kotász
Nem. A magasabb fps terheli.
Dietrich
hajnali 3-kor?? vazzeg nem csodálom...aludt már a sofõr <#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Jó játék volt! Különösen, amikor ki akartak vasalni egy tankkal.<#nyes>

Hedgehog
Köszönöm a biztatást (mármint, hogy nem fognak kiutálni sehonnan), akkor nekifexek a callofduty.hu-nak. 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Serpa
a magasabb hz jobban megterheli a vid karit ?

Dietrich
szeretem a profi boxot..most tehetek róla? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Szóval ezzel ütötted el az idõt...<#idiota>

Dietrich
bunyót nézek a retken de gondolom ez már kiderûlt rég, hogy eddig nem voltam 😊
majd most körbenézek.

Dietrich
kezdõként a dm szerver aztán a tdm és utána jöhetnek a komolyabb mint a HQ, CTF, SD...

clan codot ajánlok ha komolyan gonodolod a codot.
mármint az SD miatt.

62.112.194.88:28963
217.27.212.135:28962
217.27.212.136:28960

Tessék, most már végképp nem köthetek belém <#vigyor3>

csak idegesítek valakit.<#vigyor1>

Ha végig olvasta a cod.hu cikkeit akkor bizonyára leszedte a The all seeing eye progit, ami látja a magyar szervereket, oda pedig bárhova mehet 😊

Serpa
mondjuk ide.
hq van.

^4VE'GYSZ ^1 :: ^7COD UO -HQ&RE-^1 :: ^4 gs.yanoo.hu^7|54ms|193.6.49.215:28960

Serpa
ja.

KM
Már elnézést, de hova menjen? A mennyországba?<#ravasz1>

Én amikor totálkezdõ voltam (két héttel ezelõtt, na még most is nagy lama vagyok néha 😛) semelyik szerverrõl nem dobtak ki és nem is nagyon lamaztak le, szal menny fel nyugodtan valamyelyik magyar szerverre.

KM
Mehet a menet?

Hedgehog
Izé... magyarul se tudok... az elsõ mondatban nem kell a "nak" 😊

FPSek: p3d3str1an, h3dg3h0g Retired: WoW: Numlock lvl 67 human warlock @ EU-Dragonblight

Hedgehog
Sziasztok!
Mivel kezdjen egy frissen netrekapcsolt CoDrajongónak? Mivel kezdjek? (már a callofduty.hu cikkei után 😊 )? Van valahol olyan szerver, ahol nem nézik ki a totálkezdõket? Nem vagyok egy ászjátékos, csak mûkedvelõ, a játékot mindenesetre sikerült végigvinnem már 1-2szer.
Minden tippet elõre is köszönök!

Serpa
kész vagyok egy újabb hepajra.

Yossarian
Heppi börszdéj Garrett! 😊

Nieleen

Yossarian
Akkor nem sajnálom, hogy nem fértem be 😊 Be akartam nézni hozzátok, de teli volt a szerver.

Nieleen

Yossarian
Iggen, nekem is az a megfelelõ, de ma és holnap éjszakás vok, a fene essen bele. Mindjárt indulok melóba.

Nieleen

dr Kotász
Nem jöttök inkább estefelé? 7 után ráérek. Asszem Yossariannak is az a megfelelõbb napszak...
Dietrich
van ez így...most kora délután sok a fiatal gyerkõc..jobb ilyenkor hagyni a fenébe a multit.

Serpa
hogy mennyi idióta gyûlt ott össze most.
<#gonosz2>
az egyik elkezdett lõni, mert elindultam a dzsippel.
a másik össze-vissza dobálta a csomagokat.

Dietrich
CTF? 😊

Serpa
megyünk vhova ?

Dietrich
mikor régebben rámentem tört külföldi szerverre, megkérdezték honnan mentem (kinyírtam mindet az ellent közül) 😄 mondom honnan. erre banoltak.

Szóval nálunk is lehetne ezt nyugodtan alkalmazni ha a magyarok nem tudnak bejutni a szerverekrte. Menjenek haza és játszanak ott.

Serpa
lehet majd kicsikét hanyagolni fogom a COD -ot.

Yossarian
na az télleg jó lesz, láttam shotokat.

Nieleen

Serpa
Brothers in Arms

Yossarian
asszem a TudatLan le is jelszavazta a public szerverét. (sztem tök helyesen)

Nieleen

Yossarian
BIA?

Nieleen

Yossarian
ja, spanyolok. A DF szerverén is mindig volt néhány és folyton a szar pingjükrõl karattyoltak. Gondolom otthon sokkal jobb lett volna nekik...

Nieleen

Serpa
BIA és a Republic Commando nemsoká érkezik.

Yossarian
jah, az UO-s CTF-ben elõbb haza kell küldeni, szal télleg jobb, ha a zászlós nem bolyong. Friendly fire? <#nyes>

Nieleen

Yossarian
nem akar mostanában semmi jó játék kijönni. :-( pedig amikor kaki a netem, elütném valami érdekessel az idõt...

Nieleen

Dietrich
volt mikor spanyolok volt mikor portugálok leptek el minket..most meg lengyelek..

Dietrich
igaz 4:2-re asszem...
mert mikor megszereztük a ruszki zászlót nemhogy elbújt volna a tag vele hátul és mi addig elõkerítjük a sajátunkat, hanem ment vele elõre persze hogy lelõtték a zászlójuk visszakerült és ezután a mi zászlónkkal hazagyalogoltak...