Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked megvan eredetiben, örülünk neki😊 De mivel ez nem egy hivatalos fórum, illetve más topicokban sem látom, hogy az ilyen jellegû hozzászólásokat hanyagolnák, engedelmeddel itt sem fogjuk 😊
Nieleen
érdekes nekem nincs, mi lenne ha nem mennénk át warez topic-ba?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha multiban akarod tolni, akkor a COD-hoz kell az 1.5-ös patch, az UO-hoz az 1.51-es, de semmilyen crack nincs, de nem is kell a multizáshoz.
Nieleen
OFF/Sajnos engem is "lecsalóztak", nem füst-bug volt, az egészben az zavar, hogy hiába áltam a fejemre, akkor sem értette meg az illetõ, hogy nem használtam semmit sem...Ráadásul hajnalban történt, túl fáradt voltam, hogy screenshotot, demot csináljak, bebizanyítandóan ártatlanságomat.../ON
-Dave: a crack csak single játékhoz kell. A válaszodra igen: 1-1 exe fájlról van szó (cod&uo), de ha nem eredetid van, akkor ez rendelkezésedre áll.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
single játék már jó ideje nem érdekel, multiban meg ott a WWIIOnline & CoD ha már egyszer fizettem értük 😊
Nieleen
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nieleen
Mert a füst sajnos bugos. :-( A killcamben nem azt a füstöt látod, ami a lelövésed pillanatában volt, hanem a visszajátszáskor éppen aktuális füstöt. Magyarán pár másodperccel elcsúszik (késik) a füst a killcamben.
Próbáld ki egy haverral, hogy eldobsz egy füstöt és a haverod pár másodperc múlva kinyír. A killcamben viszont azt fogod látni, hogy egy sûrû gomolygó füstön keresztül lõ le.
Ez az elcsúszás az oka annak is, hogy valaki egy mák sorozattal kinyír a füstön keresztül, aztán mire a killcamben a halálodhoz érsz, akkorra már nem látsz füstöt, mert a valóságban is feloszlott. Ekkor jön a felháborodás, hogy ez egy szemét csíter, mert nincs neki füst...
Nieleen
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Na és a 2. kérdés? Az szerintem annyira nem láma kérdés. Én a wallhacket tudom elképzelni válaszként...
én mindig a players-re nyomok telepítéskor és úgy hagyom.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Félig OFF
Az ASE-m, nem pingek alapján rangsorolja a szervereket, hanem össze-vissza. Nem számít a név, játékosok száma, etc....
Már vagy négyszer néztem át a beállításokat, hogy mi a fax van....
Még nem telepítettem újra (kedvencek, haverok listája).
Van valami ötletetek?
THX!
Félig ON.
Furcsa. Nemtom, hogy ez hogy lehet, de most éppen Csoder üzijét szerkesztem.
Yoss
- Miért van az, hogy engem mindig lelõnek, én meg nem találok el soha senkit?
😄
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
néhány szerveren állandóan azt hajtogatják hogy MSN így meg úgy, mi az az MSN? na ez a 10. 😊
1. hogyan tudok CoDal multizni,
2. miért van az hogy füstön keresztül lelõnek,
3. miért dob ki a szerver az a guid banos üzenettel.
4. miért van az hogy van még egy férõhely a szerveren de mégsem enged fel
5. hogy lehet nevet színezni?
6 mi az a CB war?
7. ha megnyomom az f12-t akkor hova menti le a képet?
9. hogyan tudom átírni a regeditben a keyt?
10. most nem jut eszembe több 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350