Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
Hogy mi lenne? álszentek lennénk...
Neked megvan eredetiben, örülünk neki😊 De mivel ez nem egy hivatalos fórum, illetve más topicokban sem látom, hogy az ilyen jellegû hozzászólásokat hanyagolnák, engedelmeddel itt sem fogjuk 😊

Nieleen

Punkerwork
"A single crackje mindkét játék esetében ott van a lemezen."

érdekes nekem nincs, mi lenne ha nem mennénk át warez topic-ba?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Yossarian
tudtommal nem, de azért érdeklõdd meg valami linux fórumon is! 😊

Nieleen

Yossarian
A single crackje mindkét játék esetében ott van a lemezen. Azzal felülírod a régi exét és kenheted, még peccsel sem kell vergõdnöd, mert a COD elmegy anélkül is, az UO pedig a település elõtt önállóan felrakja a szükséges javításokat.
Ha multiban akarod tolni, akkor a COD-hoz kell az 1.5-ös patch, az UO-hoz az 1.51-es, de semmilyen crack nincs, de nem is kell a multizáshoz.

Nieleen

trident
-dr. Kotász, Dietric, Yoss: thx! Külön köszönet hogy nem néztek hülyének...nagyon...
OFF/Sajnos engem is "lecsalóztak", nem füst-bug volt, az egészben az zavar, hogy hiába áltam a fejemre, akkor sem értette meg az illetõ, hogy nem használtam semmit sem...Ráadásul hajnalban történt, túl fáradt voltam, hogy screenshotot, demot csináljak, bebizanyítandóan ártatlanságomat.../ON

-Dave: a crack csak single játékhoz kell. A válaszodra igen: 1-1 exe fájlról van szó (cod&uo), de ha nem eredetid van, akkor ez rendelkezésedre áll.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
minek?

Nieleen

sabodave
jó de annak külön exe fájla van?

Dietrich
csak a singlet kell crackelni a multit nem

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sabodave
és kell valami nocd crack hozzá vagy nem kell?vagy elég a cd-n lévõ crack

COD-ot lehet linux alatt nyomni?

sabodave
és kell valami nocd crack hozzá vagy nem kell?vagy elég a cd-n lévõ crack

sabodave
thx

Dietrich
annak 1.51 kell

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
2 napja az emberem egy szalmabábura lövöldözik és nem tudom rávenni, hogy hagyja már abba és menjünk továb..Asszem lerúgom a monitort 😉

sabodave
ha az 1.5 patch-et felteszem akkor a united offensive is mûködik neten vagy annak más patch kell

Punkerwork
én meg se nézztem 😊
single játék már jó ideje nem érdekel, multiban meg ott a WWIIOnline & CoD ha már egyszer fizettem értük 😊

Yossarian
jah, aszittem csak én vok olyan bunkó, hogy nem jön be egy ilyen egekig magasztalt játék és csak kussoltam a véleményemmel. Dühít, hogy egy szekér mögül kilátszó fejet csak a 12. lövésbõl tudtam kar98-cal leszedni, pedig 2-3-szor el is találtam a fickót. Azért a COD-ban ilyen elõ sem fordulhat...

Nieleen

Na ezt megjegyeztem 😊

LSL
codhoz képest csak idegbeteg rángatózás. Fél tárat kilövöm akkor talán eltalálom. Messzire nem is reménykedhetek. cod pixelvadászatához képest szar.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Yossarian
fura, mi? Én se értettem 😊) Mitagadás, nagy volt a kisértés, hogy valami jó szaftosat írjak, jól mutatott volna egy 3. felkiáltójel a neved mellett. 😊))

Nieleen

<#wow2>

KM
Na ja! Ilyenkor a sulinyetesek azonnal anyáznak...<#nyes>

KM
A célzás nagyon jó a BIA-ban! Multiban viszont COD a nyerõ...

Yossarian
a 6.-ra:
Mert a füst sajnos bugos. :-( A killcamben nem azt a füstöt látod, ami a lelövésed pillanatában volt, hanem a visszajátszáskor éppen aktuális füstöt. Magyarán pár másodperccel elcsúszik (késik) a füst a killcamben.

Próbáld ki egy haverral, hogy eldobsz egy füstöt és a haverod pár másodperc múlva kinyír. A killcamben viszont azt fogod látni, hogy egy sûrû gomolygó füstön keresztül lõ le.
Ez az elcsúszás az oka annak is, hogy valaki egy mák sorozattal kinyír a füstön keresztül, aztán mire a killcamben a halálodhoz érsz, akkorra már nem látsz füstöt, mert a valóságban is feloszlott. Ekkor jön a felháborodás, hogy ez egy szemét csíter, mert nincs neki füst...

Nieleen

Yossarian
ehhe, ezt le se mertem írni, nehogy Trident megsértõdjön, hogy hülyének nézzük 😊

Nieleen

alph4
Tényleg iszonyú szar lett a BiA, kicsit azért jobbra számítottam! 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

LSL
Kipróbáltam ezt a Bia-t, hát nem fogja letaszítani a Codot a kedvencek közül... Bár az biztos h a single izgalmasabb, mint a codban. De az a borzalmas célzás...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Dietrich
de ott jó nagy. tegnap többször is így jártam.

KM
Na ja, meg van egy kis bug a replay-nél is...

Punkerwork
nem lehet eldönteni, én is szoktam rögtön lõni a füstbe már csak megszokásból, mondjuk mikor füstön keresztül 1 lövés jön fejbe az dühítõ és elgondolkoztató.

Aha.
Na és a 2. kérdés? Az szerintem annyira nem láma kérdés. Én a wallhacket tudom elképzelni válaszként...

Punkerwork
6. -ra #29529

A 2. és a 6. kérdésre én teljesen komolyan várom a választ!!!

Dietrich
amit Kotász mond...azt csináld.

én mindig a players-re nyomok telepítéskor és úgy hagyom.

dr Kotász
Klikkelj a fejlécen a players, vagy a ping szóra.
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Sziasztok!
Félig OFF
Az ASE-m, nem pingek alapján rangsorolja a szervereket, hanem össze-vissza. Nem számít a név, játékosok száma, etc....
Már vagy négyszer néztem át a beállításokat, hogy mi a fax van....
Még nem telepítettem újra (kedvencek, haverok listája).
Van valami ötletetek?
THX!
Félig ON.

dr Kotász
<#confused>
Nézd meg az opcióknál be van-e kapcsolva a célkereszt 😊)))) aztán lõdd le Csodert mint allat. 😊)))) Bár az én aimbotom ellen esélyed sincs 😊

Furcsa. Nemtom, hogy ez hogy lehet, de most éppen Csoder üzijét szerkesztem.
Yoss

JustIce
na jo en is😊
- Miért van az, hogy engem mindig lelõnek, én meg nem találok el soha senkit?

😄

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Ezért is soroltam a láma kérdésekhez 😊))

Yossarian
lol a 4-es kérdést éppen ma tetted fel😊)))

Nieleen

na még egy eszembe jutott😊
néhány szerveren állandóan azt hajtogatják hogy MSN így meg úgy, mi az az MSN? na ez a 10. 😊

Hát jólvan 😊
1. hogyan tudok CoDal multizni,
2. miért van az hogy füstön keresztül lelõnek,
3. miért dob ki a szerver az a guid banos üzenettel.
4. miért van az hogy van még egy férõhely a szerveren de mégsem enged fel
5. hogy lehet nevet színezni?
6 mi az a CB war?
7. ha megnyomom az f12-t akkor hova menti le a képet?
9. hogyan tudom átírni a regeditben a keyt?
10. most nem jut eszembe több 😊

Yossarian
Láma COD-os kérdéseket gyûjtök, légyszi bombázzatok! Ez most tök komoly, szal rajta!

Nieleen

alph4
<#hehe>LOL! Hogy lehet valaki ilyen hülye! (már elnézést, de ennyire nem lehet felfogni?! :<#confused><#eplus2>)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KM
Az alap COD-ot!

Nem igazán értettem a választ de azért kösszi.Dehát ez egy 2 cd-s.Az elsöt amit berakok,azt szeretné telepiteni,és utána irja ki azt amit mondtam.Mostmár csak azt nem értettem hogy mit rakjak fel elöször???Ja hogy akkor ez nem az alapjáték?Ez csak kiegészités? és 2 cd-s??Akkor töltsem le az alapjátékot? Kössz a választ!
Yossarian
Az UO-hoz kell az alapjáték is. Elõször tedd fel a COD-ot és utána a kieget!

Nieleen

Sziasztok.Tudna valaki segiteni?Telepiteni szeretném a Call of Duty-t el is indul a telepités és kb 10mp. és megáll és ezt irja ki:Setup could not locate a valid innstallation of Call of Duty. Call of Duty must be installed before installing Call of Duty United Offensive.Ha tudna valaki segiteni megköszönném,már szeretnék vele játszani.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>Elöre is köszönöm.