Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
akko' én körbenézek ...
df.

KM
Ja-ja! Nem rossz játék ám a BIA!<#idiota>
Egyébként nem kötelezõ használni a madártávlatot.<#bee1>

hatamoto
Sajnálom, nem értem. Lehet fáradt vagyok már egy kicsit de nem értem mi az összefüggés. Mindenesetre a játékban nem páncélos hadosztályok szerepelnek hanem néhány stug. Amik nem kizárt elõferdültek a gépesített lövész egységeknél! <#awink>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

hatamoto
Sokat Sokat!!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Dietrich
no akkor már megérted azt is miért bibis nekem a BIA <#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
Amúgy szoktál CoD-ozni?
hatamoto
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mindenesetre köszönöm a jótanácsot de a történelmi ismereteimben e téren nincs ehhez képest nagy hiány. Én a szöveget nem tudtam értelmezni! Azért THX! <#awink>

Dietrich
"sajna a többit nem értettem a tankokkal meg a lefekvéssel"

szerezzél be olyan II. VH-s dokumentum anyagokat amiben ezt leírják (akár valamelyik ilyen csatornán futó dokumentum film megtakintése is sokat segíthet ebben)

Történetesen azt, hogy a páncélosokat visszavonták innen mert nem hitték hogy normandiában lesz a partraszállás (bár volt aki ez ellen hevesen tiltakozott) hanem kicsit feljebb 😊 és a führer parancsba adta hogy nem kelthetik fel addig míg magától nem ébred fel mert az esti tárgyalása a tábornokokkal kicsit lezsibbasztotta..

tömören ennyi. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hatamoto
Az idõmegállítás, ahogy ez a programban is megvan említve azért lehetséges, mert az ejtõernyõsök bevetés elõtt sokáig és alaposan tanulmányozták azt a területet ahová ugrottak. A katonai térképek (gondolom ez nem újság) sokkal részletesebbek mint azok amiket a benzinkúton lehet kapni. <#vigyor3>

... sajna a többit nem értettem a tankokkal meg a lefekvéssel! <#szomoru1>

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kuckuc, hát ez meg milyen logo 😄 Mér nem tetted be amit én csináltam.

Dietrich
szerintem több rákfenéje van 😊
példul ez az egyik..meg az sem tetszik, hogy a csata közben megállítom a gamet...'44 június 6-án ha a németek is bemutatják a szokásos jelet mint például egy kosár meccsen T kérek!...és átpakolják a páncélosaikat normandiába meg Dolfit nem engedik lefeküdni az este..lehet nem szállnak partra a szövetségesek akkor, max. késöbb 😊

ranGer2
háháá 😄Dddd perverz%!5!!%

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hatamoto
Én botor mag aszittem, meredése van... <#eplus2>

hatamoto
Persze hogy Persze! <#vigyor3>

ranGer2
persze,alap... kell a 125 fps 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Minden LOWon van?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dr Kotász
Szerintem hjkhjkhjk.
ranGer2
intröszting*

ranGer2
hmm decc intrösztünk üvegfaszu rássön!

dr Kotász
Gratulálok, szédületes lett!
hatamoto
Nagyon karajság!!! <#vigyor3> Sokáig gondolkoztál rajta? <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

hatamoto

Bocs, hogy belepofázok, de a Brothers in Arms játékmenete/stílusa nem egy a Call of Duty játékmenetével/stílusával. Ezáltal a célzás sem. Mivel a BiA a realitás felé tendál nem lehet összehasonlítani (lehet, csak nem lesz az eredmény a fentiek miatt értelmezhetõ) a CoD-al. Ez olyan lenne mintha a GTA-t hasonlítanánk mondjuk a GP4-hez. (nem tudtam finomabb hasonlatot sorry de remélem érthetõ, mire godoltam)
<#nevetes1>

Risu Führer
sfdsdfsdf

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
szevasztok srácok ez az új és a legelsõ logóm😊)))

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Serpa
szted is a célzás a rákfenéje?!
^-^

Dietrich
én meg lehet akkor már nem 😊 no majd itt jelentkezzél a szolgálat felvétele elött 😄

láttam a másik topicban aktívan tevénykedsz...nekem meg nem jön be ez a bia. Sajna asszem a procim teljesen átállt a cod-ra <#zavart1>

Serpa
kb 16.30 kor készen állok.

de a BiA -t is kiprobálnám mááár ..
😊

Dietrich
de nekem az nem kifizetõdõ ha napközben itt irogatok <#falbav>

trident
Mindenki mindekit leoszt a TFT-rõl?!<#nyes>
De legalább többünk munkahelyrõl netezik. Így könyebb elviselni a munkaidõt.
....Nem baj. Munkaidõ után keresek valami jó kis sulinetes szervert.<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Hergelsz?<#nyes> Most a munkához való jogomat kell gyakorolnom...<#hehe>

Dietrich
ja..kényszer..

Serpa
neked is tavaszi szünet van?
^-^

Dietrich
jól van na..... 😊

egyelõre úgyis a lóvé összeterelése zajlik mire összejön lehet már 21"-t adnak annyiért mint most a 19-t 😄

megyünk hentelni?

KM
Így már korrektebb. Isten ments egy pixelhibás, lassú kioltási idõvel rendelkezõ, alacsony fényerejû, digitális bemenettel nem rendelkezõ, kicsi felbontású, nem forgatható, gagyi kinézetû TFT-tõl.<#vigyor2>

Dietrich
én egy ilyet majdnem megvettem ócsón 😊

áfa mentesen...

Dietrich
közben jön le 132kb/s-el az underground film 😊

Dietrich
óvatos leszek...tudom a pixel hiba és társai.

múltkor itt Acer monitort adtak egész tûrhetõ áron és amit írt adatokat róla nem voltak rosszak...asszem +2%-ért 30 napos pixel garit vagy mit adtak.
most más van a nyitó ooldalon:
http://www.mikland.hu/index.php

KM
No, azért TöFTöf vásárlásánál nagyon gondosan kell eljárni!

dr Kotász
Abszolút így van. Mi LAN-party után el szoktuk osztani az egyéni eredményeket a képátlóval, és úgy állapítjuk meg a végsõ sorrendet.
Serpa
nekem 795MB, és teljesen elégedett vagyok vele.
szemem sem folyik ki több óra COD után.

Punkerwork
LG között nem találtam csak 25 MS-eseket, és játszani 16 alatt jó csak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
lehet az volt nem tudom..nem néztem a pontos tipust csak azt, hogy LG 😊

Dietrich
a TFT monitorokat nem azért veszik mert jó rajta codozni 😊
aki sokat ûl a gép elött nem akar megvakulni, nem foglal sok helyet, meg haladni kell a korral és jó vele felvágni 😊)

szóval ha már monitort cserélek akkor nem 1-2 évben gondolkodok ezért lesz TFT.
Különben már rég vettem volna egy 17"-os crt monitort.

trident

Punkerwork
913N-et nézegetm én is most, 8 MS és sulinetben 127k

trident
/OFF
Érthetõ. Sajnos a TFT vásárlásnál már ez is fõ szempont. Sok topicot néztem át, mire döntöttem. Nem volt olyan TFT, ahol 100%-os megelégedettségrõl nyilatkoztak.
Mindenesetre csökken a TFT-k ára, jó alternatíva lehet a CRT-kel szemben.
Meg könnyebb LAN-ra cipelni!<#nyes>
/ON
A "négy égtáj divízió" merre szokott játszani? Még nem nagyon találkoztunk, pedig az ASE-ben is megpróbáltalak keresni titeket. Most szegény ASE megbuggyant: asszonygya nem talál senkit "friends name" keresésekor.

-Dietrich: te, télleg teli vannak a szerverek...😄

Dietrich
tudom mit jelent a MB és a samsung márkanév (jelenlegi õsrégi 15"-os is ami van, az samsung)
ezt írják a mostani MB-rõl:

MB-t ne!!! Semmiképpen. Olyan összevisszageomatriás, hogy elhányod magad. Vagy ha alapban nem, akkor majd lesz. Sosem értem meg, hogy sikerült így elkúrni egy Samsung monitort.

amúgy én egy 19"-os TFT monitorra gyúrok ahhoz meg némi pénzmagra van még szükségem. Játszottam pár hete egy 19"-os LG TFT monitoron (asszem 135K volt sulinetben decemberben)a cod-ot ill. a mohpa-t próbaképp...ekkor döbbentem rá igazán, hogy akiknek ilyen monitoruk van mennyire esélytelen vagyok ellenük. Már mint a 19" ellen lehet az CRT monitor is...

Punkerwork
mivel ha sz@rt adok el akkor magammal is kibaszok én kicsit máshogy nézem a dolgokat, tehát ha azt látom hogy a nagyker szervíz X termékkel van tele akkor azt nem ajánlom akkor se ha nekem több hasznom van rajta mert ha vihetem vissza utána akkor az szívás.

LOL<#vigyor2><#nevetes1>