Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Szerintem az antenna túlélte, egy mûanyagdobozban volt, a jég olyan mogyorónyi volt, de nem túl kemény. Utánna meg tudtam még netezni. Remélem...Nemsoká kipróbálom.
Mail ment/menni fog.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Bug: Már két éve fejlesztik, biztosan sokan rugdalták már õket, hogy adjanak ki valamit! 😄
GFM: Tegnap délelõt én is írtam nagy nehezen egy GFM konfigot de azért csak küld el mert mindig jól jön egy kis vérfrisstés! privben a címem
Vasárnap: Ha én csinálom a szervert akkor konfigoljátok be mert nem vagyok igazából egy nagy szkember! 😊
Van itt minden kábelnet, ADSL. Kell a melóhoz... <#buck>#buck>
Az antennád túlélte a jeget?
-szvsz jó így célkereszt nélkül minden, a HoB is ilyen, fíííling.😊
-Bug, Mg42, Mp40: még csak 0,9-es a verzió, biztos javítanak rajta.
-Vihar: kõkemény volt...😄DD Pro: kiálltam a jégre, imádom amikor szakad az ég.😊 Kontra: sejtheted milyen jótt tett a mikrós netemnek a gyakorlatilag "víz/jégfüggöny..😞
-GFM: egy txt-ben összemásoltam a full config fájlt (van módosított is), +a dedikált szerverhez a plussz parancs, ha pl. ikonnal akarod indítani. Ha kell...😊))
-Vasárnap: igény részünkrõl lenne!😉
-Kábelnetes vagy?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Én sok féle hibaüzenetet láttam ezért ki is vettem a CTF-et a végére. pld.: Amerikaikánt a zászlót felvéve kétszer is kidobott...
-Az MP40 télleg nagyon pontos. Bár ez nagyban függ attól is, hogy ki használja! 😊
-Az MG42 kérdés megvizsgáltuk me and a monkey-vel és elég suttyó módon kell vele lõni, ha nincs bekapcsolva a célkereszt. Kb 3cm (17"on) balra a cél alá és akkor pontos(~)
-Szerver témában most úgy néz ki, hogy ráérek vasárnap. De a munkámnál ezt nem lehet naon megjósolni.
Jó kis vihar volt tennap mifelénk?!<#vigyor3>#vigyor3>
-Egy másik szerveren vettem fel a földrõl egy fg42-est és....nem volt rajta optika. Na ez már haladás. Nem szeretni csõlátó, kockafejû csipa....DDD
-Elég késõn kezdtünk el HoB-ozni, nem volt még fenn mindenkinek a GFM, így nem néztünk "át". Viszont azt beszéltük, hogyha jó nektek, lehetne egy vasárnapi fíling partit tartani.😊
Többen lennénk ahhoz, hogy egyszerre mind beférjünk, de ez azt is jelenti, ha például délutántól lenne szerver, akkor folyamatsoan lenne valaki fenn, így mindenki tudna játszani, nem lenne gond, hogy például én csak ekkor érek rá, de ép üres a szerver.
Mit szólsz/szóltok hozzá?
(Pl. 14slot, 0=jármû, ágyú, csipa, páncéltörõ, láng, hogy ne legyen terhelve a szerver.)
Most itt, de ha kapacitálhatóak megyünk az SG-re😊))

-Hatamoto: Megyek.
3/b: szelektálj: mi zavarhatja: awe, mercilless, pam?
Ezek max tippek. Nem próbáltam.
1;nekem nem volt ilyen baj.
2; pk3 manager?
-Jtb: mi volt a gixer?
-Hatamoto: legyünk sokan? (vagy ne?)