Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
2-3 hete talán bár lehet 1 hónapja is, nem sûrûn játszok ott, HQ az elsõdleges inkább.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
ja akkor ez mostanában történhetett amíg nem volt netem.
akkor vissza az egész <#smile>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
wáhháá...
visszatettem a CoD-ot CoD UO-t,paccsolnám ki az UO-t erre megdob egy ilyen üzenettel...de ami a vicces benne,hogy megnyomom az OK-t,aztán meg kidobja azt,hogy már fennt van a paccs miközben az elõbb meg azt mondta,hogy nincs is fenn a játék!<#idiota> mi lehet a hiba...aki tudja help plíz!

Ferro
De be ám!!! 😄DD

Ferro
VPK BAS! Ott megtalálod! 😊 És használható is!

Csak szólj elõtte 😊

Punkerwork
tuti hogy mentem már mocival, a terepjárók vannak lecserélve, aszem BAS szerveren

Dietrich
nyugi megyek még ma oda 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Eh, BlC-n volt hat ember, mire betöltötte a gépem aa servert akkor lépett le az utolsó ember is 😞

Dietrich
a multin?? ott van néhány pályán de nem lehet használni

Punkerwork
pedig benne van

Dietrich

Dietrich
be

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jó indulás 😊))

Ferro
És ez még ki se jött... 😄DD

Nem is csoda, nagyon jó játék

Dietrich
miért csodálkozol? maga a COD is 3/4 évvel a megjelenése után is még TOP 5-ben volt a jenkiknél az eladási listákon.

Dietrich
én majd akkor váltok ha kijön a cod2 <#eplus2>

Ferro
Én sajna hétfõ reggelig nem vagyok még beszámítható! <#shakehead><#sir>

Na ja, ez ténneg nem nagy szám, ráér valaki igazi CoD-ra ?😊

Ferro
Lehet biza! 😊)) De sajna nem egy nagy szám! 😞

wow, nem is tudtam hogy lehet 😄

Ferro
Mobilon nyomta már valaki a CoD-ot? <#vigyor3>

Én sem 😊
De sztem már nem is fogok, max a coD 2-vel 😊

HD JOHNNIE
én már nagyon régen nem jáccottam single-ben sem az uo-t sem a simat 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

aha😄D...a hangfal bevan kapcsolva..LOL...csak miko a koscihozérek,leszednek,de má túl vagyok rajta,bekell vetõdni oda.azt leszedtem de nemnagyon vágtam.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

dr Kotász
Mellesleg hihetetlen, hogy a topic még mindig gyakran bekerül a 10 legnépszerûbb közé...
dr Kotász
A The All-Seeing Eye nevû progi segítségével szûrhetsz magyar szerverekre. Legalább 30 van.
alma2
Ha, jol emlekszem igy lassan ket ev tavlatabol 😊 o atfut es szol, vagy jelez amikor te is mehetsz utana, de kapcsold be hozza a hangot, sokkal egyszerubb lesz 😊

szerintem

Ferro
Jónapot Mester! 😊

Jónapot az SG-nek <#wave>
Megjöttem 😊

Ferro
<#vigyor3><#wave>

Ferro
Miért ütnék... Ha esetleg erre jársz a Logomûhelyben az újabb verzió! 😊 #35814

trident
Majdnem mindenkinek szép új logója van?<#eljen><#worship>
Tetszenek.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ferro
<#levele><#eplus2>

Emberek,a CoD-ban Sztálingrádnál amiko megtaláloma srácot,aki útba igazít és a felborult kocsi felé irányít,oda hogyan rohanjak át..mindig megdöglök,bezzeg a mögöttem jövõ csávó meg beér.Egyszer már sikerült régebbend,e most nem jön össze.Vmi segítség esetleg?Ja és a FAQ-t megint megnéztem,h megnyugodjatok😄D,de hiába...a multyplayer rész továbbra is baszakszik és néha-néha összejön,nem találok magyar szervert.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

KM
+n

trident
-Jó reggelt mindenkinek!

-Még sok spenótot kell ennem, hogy a Doki féle gránátos képeket ûbereljem! Grat!😊 Azért próbálkozom majd...😉
-Csoder: jobbról az elsõ, görögös arcélû lángszórós.
-Johnnie: privát ment.

Sajnálom, hogy nem tudtam csatlakozni. Kibillentem budha közeli mentális állapotomból rendesen.
Úgy néz ki, Yoss-hoz hasonlóan nekem is vérfürdõt kell rendezni a "szolgáltatónál"...Egyszerûen nem értem, miért baj egy cégnek, ha fizetni akarok neki? Miért kell könyörögni, hogy én adok pénzt, te adsz netelérést és mi mosolyog...

Caby
mekkora nagy game!!!!
Extra jó partykat nyomunk vele srácokkal LANba
<#email><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

HD JOHNNIE
<#vigyor3>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Csoder ha elmondod, hogy hogy tudok itt egy képet közzétenni akkor mutatnék elsõsorban Neked vmit!

HD JOHNNIE
Csoder válasz a listara a képre: én meg olyan jó vagyok hogy fel se fértem!!!<#nyes>

Visszatérve erre, a leghátsó a zászló mögött ak iegy MP40 et szorongat ?? eltaláltam ? Kapok valamit ?

Láttam én már sok pirkadatot 😊
Fotóztam is 😊

Ferro
Hát az igen sokmindentõl függ! Csak megnyugtatás képpen ez egy igazi pirkadat 😉

Ja szerintem is, egy igazi pirkadat vörösebbb 😊😊

Serpa
megteszi.
^-^
szebb mint a tied.

Ferro!
lehet, hogy megütsz, de lehetne egy kicsit vörösebb a háttér.
😊

Ferro
Hát itt voltam, de nagyon meglátszik, hogy egy hete nem játszottam! 😞 Úgy remegett a kezem mint egy 70évesnek! <#zavart2>

Csak kiváncsíság miatt, hogy tetszi kott az a galamb Serpa ?