Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
-benoce: nagyon rendben van a szerver, eddig is szivesen játunk.
A custom mapokban annyira nem vagyok otthon, de ha látok jót...😊
Konfig: nem gondoltatok a csipa még alaposabb korlátozására?
Hurtgen: nem csak a csipáknak kedvez?

-Johhnie: huh...Ezek vannak a kedvencekben: Cod: HQ: Chimera, TDM: Hungarian Fragfest Area.
UO: SD: Tudatlan, HQ: Torr, BAS: VPK, DOM: Deathfellows.
GFM: BIC.
Barbarossa: AHZ-s szerverek. (A honlapjukon az IP-k).
Össze-vissza megy a netem (illetve nem megy), mostanában a Barbarossa kötött le.
Na meg ha látok valakit az Sg-bõl, akkor mennék én oda is...
Egyszerûbb lesz, ha Warlock beindítaná a szerverünket......😞

-Csoder tizedes: maradjon csendben, hámozza tovább a kruplit!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csoder tizedes aktivitása átment inaktívba, nem szereti a Depot mapot <#shakehead>

Jelentés a feletteseknek:

Csoder tizedes aktívan mozog, éppen a ^4bih^3net ^7COD ^1Rifle only^7|38ms|195.222.32.56:28960 nevezetû szerveren

Eltévedt golyó mi ? hehe<#idiota>

Véletlenûl a bal gombra konfiguráltad a képlopást ? <#idiota>

HD JOHNNIE
Trident! Mlyen szervereken szoktál lenni? Mert a képeket nézve vagy egy pálya ami ismeretlennek tünik, bár lehet hogy csak elsõre.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Szoval a maprotacio most kovetkezo a szerveren 195.228.156.230:28970

gfm_amfreville
mp_uo_carentan
gfm_cauquigny
mp_uo_dawnville
map gfm_merderet
mp_neuville
gfm_saintlo
mp_uo_hurtgen

GFM -nek van egy iszonyatos hibaja jelenleg, es ez az, hogy bizonyos mappok, igy a After-Hourz mapok kozul azok amelyek az orosz oldalon jatszanak, csak script piszkalas utan indul. GFM sajna csak a nemet-amerikai ellentetre van kihegyezve

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Szia!
Jó a szerveretek, én a helyetekben még várnék, mert:
-a hivatalos oldalon van hír a következõ patchrõl, és új pályáról.
-idõ kell, hogy kitapasztaljátok, kitapasztaljuk, hogy melyik pálya illik a képbe.
.....

A kérdésedre válaszolva: a gfm-hez, a gfm-es pályákhoz, hangulatban, színvilágában talán az After hourz mapok illenek. De ez csak a saját véleményem.

Valahogy ezek a piszkos, mocskos, poros, ködös, szutykos pályákat érezném közel a GFM-hez. Játékélmény szerint pedig lehet, hogy az alap pályák bejönnek, pl. Brecourt, mp_uo_Harbor--az az igazság, hogy ezekkel még nem próbáltam ki.
...........

Próbálok(próbálunk) majd menni a szervetekre, hiszen ahogy a népi bölcsesség is mondja: a pudling próbája az evés!

HD JOHNNIE
Megnézem, hogy miket tettetek be és ha van vami ötletem szólok természetesen. 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nah jól van Csoder! Ott voltam a Merderet folyónál na! 😊 Véletlenül eltalátál oszt jó van.😊 Elõfordul az ilyesmi 😄

HD JOHNNIE
Trident! Ez egy nagyon jó szerver! Árnyékkal itt szoktunk nyomulni idõnként. Lehet hogy már ismered: ^4bih^3net ^7COD ^1Rifle only^7|86ms|195.222.32.56:28960

Na legyunk rugalmasak, latjuk hogy Bl^iC UO German Front szerverunk kezd nepszeru lenni. Most raktunk be par regebbi mapot is, ami hibatlanul megy alatta (Neuville kicsit fura pld), ezek HQ mod majd mindegyik.

Kerdes a kovetkezo, van igeny costum map-ra is? Ha igen melyikre? Szoval javasoljatok valami jatszhatot.

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

VGA driver!

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

Punker
VGA driver?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szevasztok!

Lenne egy kérdésem. Megvan a COD, de nem indul el, valami ilyesmit ír ki:
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site.

Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj?

trident
Hola ombres!
Tessék dokumentálni az ép aktuális szervert! Nem szeretnék semmi jóról lemaradni!

BKV-s satyek?LOL.....z a BKV busz akar lenni?😄Amúgy nézegetem a képeket és a nevek mellett rangjelzések is vannak,na má most,ezek má az UO szerverén vannak?me a CoD-ba nincs rangjelzés.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Jóccakát Serpa

Serpa
én is elteszem magam holnapra.

pá!

Ááá johnnie nee 😄
hagyjuk, nem tudom miért ez a felhajtás

Az a rifle only szerver nagyon állat volt, tetszet nagyon . Be is teszem a kedvencek közé

Ferro
Csak akkor ha sulinetes géped van! <#hehe>

fika, hun scene gyöngyszemei (ha még létezik)

<#integet2><#violent><#integet2><#violent><#banplz><#mf2>
Kerek egy Jo clant 😄 aki tud nekem mondani az írjon e-mai cimet plz
[email protected]
😄 Írjatok
Serpa
SAMO-WAR!
😊

<#fogmosas>

DJ Skyline
byez<#wave>

HD JOHNNIE
Nah jól van. Megyek aludni. Kész vok! Jóéjt all!
Ma a BIC-en nem láttam senkit 😞

HD JOHNNIE
nah szóval érted... 😊

HD JOHNNIE
Mit valljak be Csoder?? Hogy jobb vagyok vagy mit, he? 😄D

HD JOHNNIE
OK 😊

DJ Skyline
ip mentve,holnap kipróba!😄

Jajj, lol
Vald már be 😄

HD JOHNNIE
Nah gyerekek! Aki ezen a szerveren eléri az elsõ helyet annak emelem a kalapom! Ez egy bosnyák szerver rifle only az angoloknál és az amcsiknál is csak KAR98 és Mosin van!!!
^4bih^3net ^7COD ^1Rifle only^7|86ms|195.222.32.56:28960

HD JOHNNIE
Csoder: cö cö, paintba bármit odafirkanthatsz!! 😄😄

Egyszer fel mentem a SAMO-warra, azt sem tudtam abban a káoszban hogy fiú vagy lány vagyok-e

Serpa
vérengzés folyit a SAMO-WAR -on!
😊)

1 perc alatt leszedi az aktuális mapot.

Dehogy is nem voltál ott 😊)))

Bizonyíték 😊)

Dietrich
jaja a néhai filaudio utódja 😊)

tele vana tököm a custom dolgaikkal amit nem szed le a progi most 😉 megyek máshova..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

HD JOHNNIE
Ismerem a Samo Wart😄 Egy csöppet a GFM ellentéte, már ami a sebességét illeti 😄D

Dietrich
mehetünk

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
nem jöttök ide?
^1 ^2FUN^0tasztikus Custom Maps ^2szerver|181ms|212.92.23.127:29960

barooo hely!
<#idiota>

Dietrich
most már úgy érzem vissza kell raknom az aláírást amíg van még sulinet 😊

Dietrich
Tudom de nekem még az se vált be snípernél sem 😄D

viszont a BKV-s sapka ott van a szeren 😊)

Serpa
kéne egy felmérést készíteni.
aki ide belép, el kéne mennie egy oldalra, ahol egy szavazógép van.
pl a FAQ oldalon lehetne.

Ferro
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

dr Kotász
Neked sulinetes géped van?
Serpa
<#vigyor>

Dietrich!
jobb gomb a megoldás a GFM -ben.
amíg nem jöttem rá aprítotak rendesen, most már vissza tudok vágni!
^-^

Ferro
Hát ha a Cod nincs fönt, akkor nem is fog! <#hehe>

na,leszedtem a CoD-t,mivel végig vittem ismét,de UO nem mûködik.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler