Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem ez a fránya Sherman harckocsi nem vesz észre

Pedig csak a semmibe lõttem 😄

És a végeredmény

Tetszett ez a map nagyon, különössen az mikor a tûzérségemmel 7 vagy 8 ellenséget tettem el a láb alól 😊))

trident
/off
Eh...😞 Nem igaz..😞 Sajnálom!
Itt nem tudom mióta megy a kábel, de az ismerõsök nem panaszkodnak.
Mindenesetre megérett az elhatározás, hogy megrendeljem a kábelt.
Nálatok menni idõ alatt kötötték be?
/on

-Johhnie: annyit fényképezel, amennyit nem szégyelsz (a main/screenshot mappában találod a COD-ost, a UO-sat ott, illetve a módoknál a mód mappában, ez érvényes az AWE-ra is!😊

/off vasárnapra igérte a zerozone az Uo-s szervert, mint a mellékelt ábra is mutatja.../on

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

HD JOHNNIE
Megtaláltam a VPK-t Csoder, ott kuksoltál 😊 Milyen volt a lövészet? Én sajna nemtok felmenni rája a net miatt😞 Jah! És a rifleonly szerveren 3-ik voltam, le is fényképeztem, csak elveszett vhol a lista közben<#falbav>
Ezzel kapcs kérdés: lehet egyszerre több képet is menteni játék közben és ha igen akkor hogyan?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
mérések szerint átlagban 900/140. A gondom viszont az, hogy egy játék alatt 2-3-szor is megszakad egy 5-10 másodpercre. (tood nálunk még most indult a kábelnet és kicsit döcög még az elején)

Nieleen

HD JOHNNIE
Hi All! Csoder meg tudnád adni a VPK ipcímét? megnézném magamnak 😊Nem tudok ma jáccani mert ugyanazt mûveli a gépem, mint Tridentnek😞(

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

DJ Skyline
aha...most voltam rajta...nagyon durvák a fegyver hangok!😄DDD
vagy ki melyik szerverre megy?vagy melyikre mentek?😄

-VPK-án láttam, azt hiszem meglátogatom, csak még le kell szednem a gun assault mappot

- Semmi gond 😊

trident
-Na és hol lesz az ebéd utáni ütközet?😊

-Bocs Csoder, ezért kellett köszönés nékül lelépnem...😞((

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
aztán lejött késöbb nekem is de nem nagyon jött senki...

no teli hassal kész vagyok az ütközetekre 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Igaz msot üres, de feljösz rá ?😊

nm

DJ Skyline
köszi!

Persze

^7Bl^iC ^4UO German Front^7 1.51 ^7| Powered by OBInet.hu|23ms|195.228.156.230:28970

DJ Skyline
van magyar german front mod szerver?

dr Kotász
Nekem pénteken lejött onnan.
Hol lõdöztök bajtársak ?

Dietrich
Thx!
MacLeod szerverrõl akartam leszedni a barbarossát de hiába jön le gyorsan mindig újra kezdi a felétõl..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hopsz, akkor a BETA-2 õt leveszem <#vigyor3>

Serpa
kizárt!

trident
Barbarossa: azt olvastam a readme-ban, hogy ne legyen fenn mind a kettõ egyszerre.
A VPK-n a beta 1 fut, innen is letölthetõ.
Natyon jóóó!

-Serpa: Szia!😊 Ugye nem játszottál tegnap Sherpa néven?

Jáccunkmár, jáccunkmár!😊))) (pófriftsák mónyika)
--------
A Samo-wart én részemrõl hagynám. Jó az, csak nem nekem...😊

Legokosabb mind a kettõt letötleni és felrakni 😊

Barbarossa BETA 2

Nemtudom, mikor legutoljára voltam ott beta 1 ment

Serpa
nem álltak még át?

de ha jól tudom a VPK-n beta 1 fut

Serpa
attól függ mi megy a serveren.
már van beta2.

Dietrich
kipróbálnám a barbarossát..mit is kell letõlteni hozzá és honnan? 😊

Dietrich
ez baj mert ha más stat jönne be akkor elõrébb lennék 😊))))

Nagy az emberek közötti pontkülönbség 😊

Dietrich
nálam az van hogy végre van netem, de most hirtelen sok meló lett. Még tegnap is mennem kellett aztán este tévéztem. Fáradtan nem lehet harcolni. 😊

nézd a rekordom 7 óra egyhuzamban és 2 üveg ásványvíz 😄

Dietrich
mert ez a pontok alapján rangsorol..-76 pontom van..nem tudom hogy jött ki biztos többször voltam gyenge csapatban mint jóban 😄D

trident
Jónapot kedves kollégák!😊

Az elmúlt napokban keresgéltelek titeket a megadott koordinátákon, Csoderen kívül nem találkoztam mással.
Ezen szükséges változtatni!
Már csak azért is, mert ha így folytatjátok büntetés van kilátásban számotokra, ilyen:

-Yoss: milyen a net? (Mennyi a le-feltöltési sebességed? Asszem nekem is váltani kell....)

-Dietrich: dehogynem! lehet tekerni a sebességen. Neked valamilyen szintetikus neurotranszmitter szabályzóra van szükséged, amit a szabadpiacon "ekszként" árulnak!😊)) Ne felejts el sok ásványvizet felhalmozni a gép körül, +1 ziziszemüveget!😊))

-Csoder: bocs te tegnap nem én léptem ki, hanem a netem köszönés nélkül...😞(( (fak)

-benoce: találtatok már esélyes mapot?

Dietrich
én is de aztán megtaláltam 😊

közben arra is rájöttem így a motogp után 😄 hogy a ha zöldekre klikkelek akkor már több statban is benne vagyok a top 100-ban 😄DD

Serpa
hogy lehetek a 43.?

alig voltam azon a serveren.

Nagyon jó stat, Piormániásoknál - akik a gránátot legjobban kezelik 4. lettem 😊)) valóban, kicsit pirós vagyok 😊))

Serpa
jól el van rejtve a userek adatai.

kb 10 perce keresem magam a sötétben.

Dietrich
http://serverstat.blic.hu/16slot_uo/stat_score.html

Dietrich
jó ez a stat! <#eljen>

Dietrich
hello.
GFM

Csak jelzem a kovetkezo statisztika a szervereinkrol majd majus 16.-an fog keszulni. GL, HF, TK

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Serpa
üdv!

melyik server statja?

Dietrich
392. vagyok a 408-ból..nem olyan rossz az <#vigyor1>

😊)))

kis türelmetlen

Dietrich
LOL 2x annyiszor haltam meg mint amennyit öltem. 😊
na de ez volt a múlt mától tiszta lappal indulok 😊))

szerintem az a baj velem, hogy ez a mód közelebb áll az sd-hez mint bármi máshoz én meg azt nem szeressem annyira.Nem lehet kicsit tekerni a sebességen? 😄

11. vagoyk, nem volt nehéz megtalálni magam 😊))

kösz neked is 😊)
Azt az ajándékot visszautasítom, sry hogy ekkora szemét vok 😄

Dietrich
mi a módja mert én nem tudom.
csak nem vagyok uccsó 😊))

http://serverstat.blic.hu/16slot_uo/player_dietrich.html szoval igy mert ez az oldal nem kezzeli normalisan a linket

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Dietrich
ERROR A keresett file nem található

Megtaláltam magam a nagy rengetegben 😊)))