Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tenyleg van igeny hogy CTF -re tegyuk a maprotaciot?
-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--
Hány kiló c vitamint ettél meg eddig? Mostmár okés vagy vitálisan?
Azért ennyire ne kacsingass a DoD felé!;D
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
-Csoder: elvileg szerda-vasárnap késõ este kell, hogy megforduljunk rajta, de....
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
dF VPK BlC bihnet, másra nem nagyon járok
ja és a Qtyaolra, ha van fent valaki ,de már rég nme látok ott mozgást 😞
Thx.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
kellene egy direkt link ha lehetséges 😊
ez a GFM patch csak regelés után jön le?
TCM-n most megy Az Overlord hadmûvelet
"
Operation MarketGarden Demo (SP)
Kiadásra került egy közel ~30MB nagyságú játszható demo az (egyjátékos mód) Operation MarketGarden-bõl.
A demo az Oosterbeek Withdraw pályát tartalmazza, melyben Arnhem-bõl kell eljutnunk a Hartenstein Hotel-ba.
Egyébként maga a játék 8 küldetésre lesz felbontva, ahol többek közt harcolhatunk, mint 101ste, 82ste Airborn, illetve megfordulhatunk az 1st British Airborn Div-ként is.
Örömünkre szolgálhat, hogy a teljes brit fegyver arzenál rendelkezésünkre fog állni, sok-sok új fegyver, és jármû mellett.
Aki ezekután netán kedvet kapott a demo letöltéséhez, az innen hívhatja magához.
Kellemes idõtöltést mindenkinek! :]"
forrás...2005.05.06.
^4bih^3net ^7COD ^1Rifle only^7|66ms|195.222.32.56:28960
^7Bl^iC ^4UO German Front^7 1.51 ^7| Powered by OBInet.hu|58ms|195.228.156.230:28970
ez pedig korábban volt a kedvencem: ^1 ^2FUN^0tasztikus Custom Maps ^2szerver|24ms|212.92.23.127:29960
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
sajnos nincsenek jó szerverek 😞
sd nem az én világom a cod szerverekre ráuntam már rég..
Kinek melyik a kedvenc szervere,amin sokat szokott idõzgetni?
Többet is meglehet jelölni!😄DD
Nekem ezek:
CoD:
+WerWolf+ Clan szerver | Powered by OBiNet.hu 195.228.155.81:28962 S&D szerver
CoD UO:
<=(VOD)=>clan server | Powered by OBiNet.hu 195.228.155.36:28968 TDM szerver
COD FAQ/GYIK kezdõknek
-Sajnálom Serpa, de pempõs állagú volt jómultkorában az agyam, ilyenkor le szokta dobni a láncot, és ezért volt, hogy hülyeségeket kérdezek (meg mondok).
Mindenestre várom, hogy az Axelero visszaigazolja a rendelésem. ott csesztem el, hogy nem mentem bele a karácsonyi akcióba. Így marad a korlátos net, de nem baj, nem letöltésre kell nekem. Csak stabil, gyors legyen. Furamód, a mikronetesek nem kötöttek szerzõdést, úgyhogy csak szólnom kell, hogy vigyék....Amúgyis használhatatlan sajnos.
-Yan015: az is jó lenne, ha csinálnál képernyõfotót (F12, vagy valamilyen külsõ programmal).
Mindenesetre tanult kollégám (már ha megengedhetem ezt magamnak) javaslatait is érdemes követni.
-nah, akkor mehet tovább a málenykij robot...😞((
Olyan konkrétan probáltam ahogy lehet és még valami néha ha sokat várok egy idö után belép de nem mindig
„mikor betöltötte akkor lesz vmi hang” - kapcsold be az izét.
„nem tud betölteni vmiket a coduo” - rakd föl a legfrissebb hogyishívjákot.
Ezután már csak a miacsodát pipáld ki a valami engedélyezéséhez és mehet a játék...
Komolyra fordítva a szót: szívesen segítünk, de konkrét kérdést tegyél föl!
Töröld ki a config fájlokat a Main és pam könyvtárban (config.cfg, config_mp.cfg)
Ilyenkor minden beállítás viszaáll
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Plz segitsetek mert már nem tudom mit csináljak a call of duty-t elinditom multiban és elkezdi tölteni és mikor betöltötte akkor lesz vmi hang de nem lép be a console azt irja hogy nem tud betölteni vmiket a coduo is ugyan ezt irja már ujra telepitettem öket és semmi változás plz help aki tud!
"UPC: váratlan lépés volt
Amint azt Szûcs Lászlótól, a UPC sajtókapcsolati vezetõjétõl megtudtuk a piacot tulajdonképpen váratlanul érte a Matáv -- illetve T-Com -- újabb, nem egészséges termékfejlõdést bemutató, hanem fõként marketing célokból elkövetett sávszélességemelése. Elmondása szerint a UPC chello mindig is a legjobb ár/érték arányt képviselte és ha valakinek fel kellett zárkóznia sávszélesség szempontjából, az a T-Com és az ADSL kapcsolatok sebessége volt."
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
közben én meg Saxont fogok hallgatni..így még úgy se játszottam 😄
No akkor most te net ügyileg hogy is álsz? Van már másik neted mint a mikró?