Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én csak azt nem szeretem,hogy pl kigránátozok valakit akkor elkezd k*rva anyázni,meg minden...vagy naponta valakit biztos lecsítereznek valahol,mert jól játszik,stb...magyar mentalitás!😄

KM
Igen!

Jelzem hogy a Bl^iC UO German Front 1.51 szerverre felkerult az uj hibajavitas. A honlapunkon megtalaljatok a patch reszletes leirasat, es letoltesi lehetoseget is.

Tenyleg van igeny hogy CTF -re tegyuk a maprotaciot?

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

trident
Sze!😊
Hány kiló c vitamint ettél meg eddig? Mostmár okés vagy vitálisan?
Azért ennyire ne kacsingass a DoD felé!;D

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
ooops, thx.

Nieleen

Dietrich
Hart háborúja a TV2-n most!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

arnyek1000
Tudatlan, qtyaol, Bihnet, 1-2 barbarosas hely, de sok helyen 1 re szarabb a dolog tele elmebeteg népekkel akik állandóan a csipa után üvöltöznek ha nem adod megsértõdik nem hagy jáccani, úgyhogy az utóbbi idõben kacsintgatok a DoD felé ott sok jó arcal találkozok akik nem visítoznak évek óta nyomják. <#eljen>

dr Kotász
VÉGYSZ, FGC, DF.

Elõtte meg egy éven át a Mohiklan HQ. Sajnos megszûnt...
DJ Skyline
Nm!

trident
A favorites közzé nekem is ezek vannak nagyjából, mint csoder kollégának. (+Chimera, After hourzos szerverek, Tudatlan)

-Csoder: elvileg szerda-vasárnap késõ este kell, hogy megforduljunk rajta, de....

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hogy én is hozzászóljak 😊 :
dF VPK BlC bihnet, másra nem nagyon járok

ja és a Qtyaolra, ha van fent valaki ,de már rég nme látok ott mozgást 😞

Dietrich
Jó.
Thx.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
tessék...remélem jó lesz!😊

Dietrich
na épp ez az, hogy rá is klikkeltem aztán elõjött hogy sms-t küldök vagy vezetékes telefon...
kellene egy direkt link ha lehetséges 😊

DJ Skyline
Csak a két alsó linknél kell regelni,a legfölsõnél (FileFront) nem kell...

Dietrich
nem volt de pont olvastam az oldalon 😊

ez a GFM patch csak regelés után jön le?

DJ Skyline
Még 1 hír aztán abba hagyom!
TCM-n most megy Az Overlord hadmûvelet

DJ Skyline
nem tudom volt-e már,de:
"
Operation MarketGarden Demo (SP)
Kiadásra került egy közel ~30MB nagyságú játszható demo az (egyjátékos mód) Operation MarketGarden-bõl.
A demo az Oosterbeek Withdraw pályát tartalmazza, melyben Arnhem-bõl kell eljutnunk a Hartenstein Hotel-ba.

Egyébként maga a játék 8 küldetésre lesz felbontva, ahol többek közt harcolhatunk, mint 101ste, 82ste Airborn, illetve megfordulhatunk az 1st British Airborn Div-ként is.
Örömünkre szolgálhat, hogy a teljes brit fegyver arzenál rendelkezésünkre fog állni, sok-sok új fegyver, és jármû mellett.

Aki ezekután netán kedvet kapott a demo letöltéséhez, az innen hívhatja magához.

Kellemes idõtöltést mindenkinek! :]"

forrás...2005.05.06.

DJ Skyline
DeathFellows az jó,csak kár,hogy az az 1db Magyar Dom. szerver van!😞

HD JOHNNIE
Nekem ezek:
^4bih^3net ^7COD ^1Rifle only^7|66ms|195.222.32.56:28960
^7Bl^iC ^4UO German Front^7 1.51 ^7| Powered by OBInet.hu|58ms|195.228.156.230:28970
ez pedig korábban volt a kedvencem: ^1 ^2FUN^0tasztikus Custom Maps ^2szerver|24ms|212.92.23.127:29960

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dietrich
nekem is.

sajnos nincsenek jó szerverek 😞
sd nem az én világom a cod szerverekre ráuntam már rég..

KM
VPK, DeathFellows

DJ Skyline
egy kis közvélemény kutatás!😄D
Kinek melyik a kedvenc szervere,amin sokat szokott idõzgetni?
Többet is meglehet jelölni!😄DD
Nekem ezek:

CoD:
+WerWolf+ Clan szerver | Powered by OBiNet.hu 195.228.155.81:28962 S&D szerver

CoD UO:
<=(VOD)=>clan server | Powered by OBiNet.hu 195.228.155.36:28968 TDM szerver

trident
Szerintem azt konfigbeállításban lehet szabályozni (százalékban lehet megadni hogy egy kasztot hányan választhatják). -Ha jól emlékszem.

Minnél jobb, annál jobb, gondolom ez javítja azt a hibát is, hogy egyszerre ugyanabból a fegyverbõl nem lehet nálunk kettõ 😊

DJ Skyline
már jön is!😄
elég hamar kiadták az elsõ peccst'...

trident

Dietrich
ott van a FAQ..olvastad már? Most kérded az meg hol van...a csúszkát jobb oldalt addig húzzad mig szembe eltudod olvasni:
COD FAQ/GYIK kezdõknek

Yossarian
<#eplus2><#eljen>

Nieleen

dr Kotász
Írd be a hibaüzenetet szó szerint.
😊))

trident
Üdv az uraknak!😊

-Sajnálom Serpa, de pempõs állagú volt jómultkorában az agyam, ilyenkor le szokta dobni a láncot, és ezért volt, hogy hülyeségeket kérdezek (meg mondok).
Mindenestre várom, hogy az Axelero visszaigazolja a rendelésem. ott csesztem el, hogy nem mentem bele a karácsonyi akcióba. Így marad a korlátos net, de nem baj, nem letöltésre kell nekem. Csak stabil, gyors legyen. Furamód, a mikronetesek nem kötöttek szerzõdést, úgyhogy csak szólnom kell, hogy vigyék....Amúgyis használhatatlan sajnos.

-Yan015: az is jó lenne, ha csinálnál képernyõfotót (F12, vagy valamilyen külsõ programmal).
Mindenesetre tanult kollégám (már ha megengedhetem ezt magamnak) javaslatait is érdemes követni.

-nah, akkor mehet tovább a málenykij robot...😞((

RE
Olyan konkrétan probáltam ahogy lehet és még valami néha ha sokat várok egy idö után belép de nem mindig
dr Kotász
Megoldások:

„mikor betöltötte akkor lesz vmi hang” - kapcsold be az izét.
„nem tud betölteni vmiket a coduo” - rakd föl a legfrissebb hogyishívjákot.

Ezután már csak a miacsodát pipáld ki a valami engedélyezéséhez és mehet a játék...

Komolyra fordítva a szót: szívesen segítünk, de konkrét kérdést tegyél föl!
alph4
Lehet hogy valamit rosszul állítottál be vagy valami, erre a köv. megoldás van:_
Töröld ki a config fájlokat a Main és pam könyvtárban (config.cfg, config_mp.cfg)
Ilyenkor minden beállítás viszaáll

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Herold
Be van állítva, hogy letöltse a szerverrõl a cuccokat?

Hi all!
Plz segitsetek mert már nem tudom mit csináljak a call of duty-t elinditom multiban és elkezdi tölteni és mikor betöltötte akkor lesz vmi hang de nem lép be a console azt irja hogy nem tud betölteni vmiket a coduo is ugyan ezt irja már ujra telepitettem öket és semmi változás plz help aki tud!
KM
Ezen olyan jót mosolyogtam:

"UPC: váratlan lépés volt

Amint azt Szûcs Lászlótól, a UPC sajtókapcsolati vezetõjétõl megtudtuk a piacot tulajdonképpen váratlanul érte a Matáv -- illetve T-Com -- újabb, nem egészséges termékfejlõdést bemutató, hanem fõként marketing célokból elkövetett sávszélességemelése. Elmondása szerint a UPC chello mindig is a legjobb ár/érték arányt képviselte és ha valakinek fel kellett zárkóznia sávszélesség szempontjából, az a T-Com és az ADSL kapcsolatok sebessége volt."

KM
A korlátról bõvebben.

KM
Hála az égnek!<#worship>

alph4
Lehet nagyobb gépigénye lesz mint a Doom3-nak <#wilting>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

dr Kotász
Ház az k****isten.
Remélem minimum grafikai beállításon, a gépemen is futni fog, ha nem, maradok az UO és annak modjainál 😊))

Dietrich
😊 van az is de most a The Eagle has landed PartII koncert album lesz a háttérzaj. bas módban nem kell nagyon hallgatózni hogy jönne valaki a házban 😊

dr Kotász
Denim and leather!
Dietrich
igen de ez már nem is kvék3 motorra épül és valszeg izmosabb gép is kell hozzá mint az UO-hoz.

Dietrich
menjünk hentelni azt mondom 😊

közben én meg Saxont fogok hallgatni..így még úgy se játszottam 😄

Egy jó kis CoD 2 kép , nagyon jól néz ki a német katona, szép grafika

dr Kotász
A Matáv eddig is DT-leány volt. Tehát a háttér tõkeerejében nincs változás. Csak márkaváltás történik.
Dietrich
jaja..innen már több mint 1 éve viszi ki a hasznot ideje, hogy vissza is áramoltasson belõle.

No akkor most te net ügyileg hogy is álsz? Van már másik neted mint a mikró?