Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alph4
Hát mivel hogy lõtt rám mint állat, gondolom igen<#vigyor>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Serpa
utolsó képen az egy "mûködõ" tigris?

Serpa
számíthatók rád máskor is?
^-^

Dietrich
ezt kipróbálom.

Thx a segítséget mindhármotoknak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ezt használtam de a wav formátumot egy külsõ a lame progival alakitotta át. Na az meg bûn rossz mínõségû lett. Torzit az egész.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

DJ Skyline
<#wave> 😊)
Már egy ideje fent vagyok, pedig olyan jó lett volna délig szunyókálni<#szomoru1>

KM
Csipkejózsikák! Ébresztõ!<#wave>

DJ Skyline
köszi szépen!!!

Yossarian
nem akarok flémet, de nézd meg a CDex-et is! Free és sztem nagyon jó kis ripper...

Nieleen

Yossarian
nemtom, de sok kábeles panaszkodik ilyesmirõl az ország minden részén.

Nieleen

alph4
Már az új Neroban is van ilyen funkció, és utánna már lehet egybõl kiírni az mp3-as lemezt! 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

dr Kotász
alph4
Megnéztem én is az Operation market garden Demot, ami szerntem inkább valami Béta kezdeményezés...
Kezdem a sok hibával, amibõl akad bõven. Volt olyan hogy 3x egymás után egy német mögöttem "élett újra", ez fõleg azért volt fura mert ráadásul a levegõben <#hehe>
Történt olyan hogy fut felém a csávó, belémlõ 1-et és mintha mi sem történt volna hátat fordít nekem!
Akkor volt olyan hogy 1 helyen a végtelenségig élett újra az ember.
Társaim meg olyan hülyék hogy el sem hiszem, össze vissza mennnek, és csak ritkán követnek.
Végig sem bírtam vinni a Demot, mert akkora zûr zavar lett már a végén.
Az jónak találtam a játékban hogy, csak nagyon ritkán találunk "életet" 😄

Itt van pár kép a küldetésrõl:
A kezdet 😊
Keresztül a mezõn
[url="http://alph4.uw.hu/omg/03.jpg"]Be a kisvárosba[url]
A képeket itt hívattam elõ 😄
Az egyetem 😊
Fedez a társam
Fuss az életedért!
Felmásztam az egyik ház tetejére 😄DD
Melyikkel mennyünk haza?! 😊
A kukkoló
A káosz pillanata, nem tudtam már mit kell csinálni!
Ideáig juttotam el, nem bírtam a tank miatt tovább menni, a társaim is gyorsan ott hagyták a fogukat! 😄

Ennyi, esetleg másnak van valamilyen tapasztalata vele??

(Ez elsõ pár képen az kevés az fps, mert egy DVD-t közen ki kellet írni!<#smile>)

HD JOHNNIE
És ez szted mitõl van?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
nekem is ugyanezt csinálja a kábel. kb 20 percenként 10-15 másodpercig szünet. Néha a gépet is fagyasztja ilyenkor...

Nieleen

KM
<#nyes>Hatalmas film! Tele kiváló színészekkel!

Dietrich

trident
Az Operation Market Gardent én is kipróbálom. Netem úgysem lesz a következõ napokban...😞

Ízlésficamos stricimobil: kép1kép2

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Neked nem is emelik majd, csak nekem. Úgy beszéltük meg a gyulai képviselettel, hogy a te emelés részedet is én kapom meg. Így tizenöt millió fifillió kilobájt per milisec lesz a letöltési sebességem, mert mondtam, hogy nekem kell ennyi, hogy tudjam jól használni az ícékút!
Aszonták:rendben...<#beka3>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
1., GFM SP modra a valasz ITT megtalalod.

2., Operation Market Garden - szerintem nezd meg a \main konyvtaradat, es egy pk3 managerrel minden nem hasznalt vackot szedjel ki. Nekem is igy indult el.

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

HD JOHNNIE
ahh... kábelnetem van

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dietrich
a sávszélt a matáv emeli nem a szolgáltatók, õk csak viszont eladók. És a matáv egységesen emel mindenhol már amennyiben ADSL-t használsz.

Dietrich
Off.

melyik a legjobb free mp3-as rippelõ? gyári lemezem kellene mp3-ba hogy holnap hallgassam meló közben. Már vagy 2 éve nem rippeltem zenét és most nem tudom melyik a legjobb progi erre.

HD JOHNNIE
az lehet viszont azt rebesgetik hogy Gyulán ahol lakom nem lesz ilyen. Vagy igen??

Dietrich
ez sajna mindennapos sávszélbõvítéskor és ez a matáv sara..május közepéig ez lesz 😞

HD JOHNNIE
vmi gáz van a netemmel! 😞 egyáltalán nem tudok játszani mivel interrupted van, igaz nagyon rövid ideig, de nagyon soxor😞 holnap kiosztom az axelero fejét mostmá

Dietrich
akkor pasz

Dietrich
tudom, de ezt hajlamosak elfelejteni mikor írnak róla.

én láttam olyan dok. filmet ami elszigetelt maradék náci (pár száz fõs)csapatokról szólt és 1946 tavaszán lengyelországban lövöldöztek még.

DJ Skyline
http://www.callofduty.hu-n 2005.05.06. 14:45-es hír...nem írnak semmit...

valaki leszedné és megnézné,hogy nála mûködik-e???

thx...

most megyek,bye all!<#wave>

Nem kell hozzá még egy külön soundpackot leszedni ?

DJ Skyline
nem nyert...hang beállítást is állítottam a játékon belül...valami zûr van valamivel...

de csak európában, az oceánon tovább tartott a háború..

Dietrich
próba cseresznye hátha megjavul.

Dietrich

DJ Skyline
thx!
ezt a kikapcs/bekapcs megoldást még nem próbáltam...majd kipróbázom!

Dietrich
na azért nem vagy te olyan gyenge mint hirdeted itt.. 😊

Dietrich
1. ilyen hiba nekem volt korábban..gépet kikapcsoltam majd bekapcsoltam és megjavult (tehát nem újraindítottam, hadd ürüljön ki a memo)

2. nem raktam fel mert csak demo van/volt.

😊)
Olyan kis embernek mint nekem ,az még nagy kaland volt😉)

DJ Skyline
hát...hmm...nos...
lenne 1-2 kérdésem!

1.
Próbálta már valaki az Operation Market Garden Módot?
Én feltettem,elindítja és visszadob a menübe ezzel a hibával!
Mi lehet ez?Azt értem,hogy 2 hang fájlal van valami,de hogy ez az alap CoD hibája,vagy a Móddal van valami...<#nemtudom>

2.
Próbálta már valaki a German Front Mod Single Módját?
Elindítom az exe-t és nem csinál semmi,hanem elsötétül a képernyõ és lefagy...
Mi lehet a problem?

Thx,

Dietrich
nagy kaland..😄D

én 3 lövéssel 3 jenki tankot küldtem az örök mezõkre nem olyan rég 😊)
mákom volt, hogy mindhárom mögé tudtam menni és közben nem vettek észre.
2 tiszta ügy volt a 3. már sebzet volt és elég volt oldalról telibe találnom. De ez tényleg mák volt...3 db munició 3 db jenki tank pusztult tõle...
mondjuk azon jókat vigyorogtam, hogy kerestek hol vagyok õk meg védték a maradék bázisukat miközben én ott hasaltam. persze rögtön csíternek lettem kikiáltva 😉

alph4
Mindjárt megyek gamelni, mert még ma nem is játszottam! <#gun>

trident
Meg én is, ha bekötik a kábelt..^^
A viccet félretéve privát ment.

dr Kotász
Sajnos igaz...
Trident mi nagyon szivesen bekapcsoljuk a szerveren a PB-t, na de akkor rajtunk (Bl·iC) kivul kijatszik? Minimalis magyar, max kulfoldiek 😞

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Azelõbbfergeteges élményben volt részem, DOM módban a rhinwvalleyon, mentem elfoglalni az amcsik fõbázisát, gyalog, mikro a tank jött velem szemben. Elbújtam a ház mögött, de ott meglátott 3-4 játékos, akiket gyors lekaptam kar98-al, mire a tan kmegtalált arra szépen bekészítettem a panzerschreck-em, és hátba kaptam, ja nem, azt flakal kaptam hátba, a panzeral csak megsebeztem 😊))
Nagyon jó volt

trident
Thx!😉
A a link alapján csinálgattam, persze a pb ki, bááár...(elférne már kis hazánkban pb-s szerver)

ja és a játék else indult!!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

nem értem mikor le uninstaloztam és újból feltettem már nem írta ki a menûben a szavaktPL: new game, load game stb.

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

hy