Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
há bassza meg az sg... 😄

na mindjárt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ahhoz visszakéne menni az idõben..de hopsz akkor még nemhogy sulinet de a jelenlegi PC sem létezett..ami volt az is cocom listán szerepelt akkor 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Punkerwork
szép ikonok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dietrich
szökevény..megfutamodsz egy kis hótól! <#hehe>
bár nekem sem jön be ez a két új map mégis ezen ma úgy végeztem mint tegnap..
win
aztán vannak ám érdekességek is...
sniper csali
hidon nem csak középen lehet átmenni..hanem balról..
aztán jobbról is...
az a lényeg, hogy véletlen sem középen 😊)

VPK megint beadta a vitebsk mapot, le is léptem

trident
Jól emlékszem, hogy sulinetes gépet kapsz ajándékba a sikeres éretségi után?<#vigyor2><#beka3>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
Munkakerülõk!<#bee1>

DJ Skyline
mert elkezdte letölteni a 40 MB-s zzz_ahz_vehicle_pack1_beta2.pk3-at,ami már megvan,csak nem volt betéve az UO mappába...de már konnektelek...

skyline miért kapcsoltá le a VPK-ról? És te Dietrich hadvezér ho lmaradsz?

Ja, így könnyû, én meg húzom az igát a melóhelyen. És tudjátok mi a legidegesítõbb?
Az, hogy itt van egy min.2megás bérelt vonal, DE NEM MEGY a CoD... Nem engedi a tûzfal. <#falbav>

Én mek dokinál voltam

DJ Skyline
Okéj...Akkor ott re...

ok

DJ Skyline
Nincs szünet...Nem mentem ma be...Unalmas a mapi nap,kedvem se volt,meg esik az esõ is!😄DDD

Dietrich
menjünk.

Ti most tudok játszani? Otthon vagytok? Ja, persze, érettségi szünet a suliban...

VPK_BAS ?? Épp gun assault megy

Menjünk menjünk menjünk Dietrich <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

DJ Skyline
Hova mennyünk'?😊))
Szervert mondjál plíz!

Dietrich
felejsd el..

ez hülye...mármint a klavim..

Dietrich
falajsd el...

Dietrich
elég a dumákból..menjünk hentelni! Ruszki vért akarok inni <#hehe>

Nem. Magyarázd meg légyszíves!

Dietrich
ez már mindennapos a COD óta de barbarossa map nem olyan régóta van 😊

Dietrich
"Amúgy az aknák ellen milyen orvosságot kell beszedni? Mondjuk ki lehet lõni, vagy fel lehet robbantani?"
...vagy az egyszerûbb,hogy odabosz egy gránátot,amitõl felrobban!😄"
"Erre gondoltam. Kösz!"

"aztán te is repülsz...most is megköszönöd? 😊)"

kapische?

Mi van?

DJ Skyline
Nálam ez az ajtónál jelentkezik...Megyünk 4en aztán az elöl haladó ember megáll az ajtóba...Persze,hogy akkor dobnak be egy gránátot...<#idiota>...

Dietrich
aztán te is repülsz...most is megköszönöd? 😊)

Dietrich
😊)
ezt brahiból csinálhatták...

Dietrich
Barbarossán néha elfogadják amit mondok támadással kapcsolatban..olyankor általában be is jön a blitzkrieg 😊

csak egy dolgot kell még a fejükbe vernem....a hidnál ne álljon meg az elsõ tank mert hiába vagyunk 4-5 tankkal az álló célpontokat könnyen kilövik ráadásul mivel egymás mögött vagyunk nem tudunk egyszerre löni. Nehezebb egymás mellett álló 5 tankot kinyirni mintha libasorba beállunk..

DJ Skyline
Én már az ajtóknál is jól körül nézek...Nem lehet tudni...Na jó nem állok meg minden ajtónál,csak a "publikusabb lerakóhelyeken"😄DD
Pl Foy: Templom,Akkor a templomtól nem messze lévõ ház ami a #33198-as képen is van...Azt bírom amikor leteszik a havas út közepére a zöld aknát...Nem feltûnõ kicsit sem...Pl itt!...Ez se feltûnõ,meg gránát pazarló...😊)))

Dietrich
ez jó dolog ha a bázis vagy bomba védelmét hivatott ellátni, de a respawnkillerkedésnél nem fair...

megvan az ellenszere egy agyon aknázott bázisnak is de nem irom le 😉

spawnkill szemét dolog, és nincs semmi értelme csak pontgyüjtés...

sztem az akna kiváló saját bázis védelemre

És igen, oda kell figyleni hova lépsz 😊) Én minden bázis lejáratánál sasolom hol van akna, fõleg a gun assaulton abban a kis barlang rendszerben kell nagyon figyelni

Erre gondoltam. Kösz!

DJ Skyline
Fel lehet õket venni...Ugyanúgy ahogy leteszed...Lehasalsz,és fimoman oda kúszol,majd amikor megjelenik a pick up duma,akkor kiírja melyik billentyûvel tudod felszedni...vagy az egyszerûbb,hogy odabosz egy gránátot,amitõl felrobban!😄

Még valami: ha jól tudom, fel lehet venni a menetet aviba. A felvétel indítását és leállítását lehet bindelni két gombra?

trident
A spawnkillt sokan nem szeretik. Én sem. Megkockáztatom senki sem. A spawnkiller a fragekre utazik, nem csapatmunnkában vesz részt, nem õ szerzi meg a zászlót, nem õ rakja a bombát.
(szerencsére az awe módban több beállítást is lehet eszközölni ez ellen, de kevés szerveren használják.)
Az egyik AHZ BAS szerveren konzol üzenetként írják, hogy minden tipusú ölés engedélyezett. Egyszer szóvá tetem, hogy ami legális, az nem biztos hogy korrekt is. Akkor lehurrogtak.
Ettõl függetlenül mindig látom, hogy szólnak, ha van egy két masszív kemper. (nem arra, aki németként, csipaként felügyel egy ágyút, hanem az a ki a látótávolságon kívûlrõl, ágyúval belövi az éledési pontot, vagy egy átjárót.)

Kooperáció: nekem nincs ilyen rossz tapasztalatom, sokszor csapódtam valakihez, vagy ép fordítva. például a Barbarossa mapon, ha próbálsz másokkal haladni, esetleg jelzed az eseményeket elõbb utóbb figyelni fognak rád.😊

-Mentol: elvileg lehet hatástalanítani. ugyan úgy, ahogy lerakták, nagyon közelrõl tudod csak megtenni, én oldalvást szoktam odakúszni. Biztos, ami biztos. Meg ugye figyelni, mert ha jó szemed van látod: pl. bunkerlépcsõ...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Amúgy az aknák ellen milyen orvosságot kell beszedni? Mondjuk ki lehet lõni, vagy fel lehet robbantani?

DJ Skyline
Egy ideig jópofa,de amikor már 30x-ra mész át ugyanannak az embernek az aknáin,az már idegesítõ...Azon a szerveren ahol én játszom ott 6 gránáttal indulsz,és 3 aknát tudsz letenni...(TDM szevrer)...De bakker mikor már 10x írja ki az xy játékos nevét,az már engem is fel tud b*szni!😄D
Komplett házakat is képesek körbe aknázni...Minden réshez,ajtóhoz egy akna...Nem is lõn csak aknázik mindenhova,aztán röhög a markába,hogy megszivatott...😄DDD

Ez az aknarakás milyen undorító dolog már... Tegnap nem egyszer, nem kétszer pusztultam bele ilyen kis otthagyott szeretetcsomagba.

DJ Skyline
De az is jó,hogy német kezdõn a jobb oldalo flaknál(nem a híd felöli hanem a másik😄😊 van egy ház aminek fellehet menni a tetejére...Na oda föl,és lehet írtani a respawnereket!😄DDDDDD
<#vigyor1><#eplus2><#vigyor1><#eplus2><#vigyor1><#eplus2>

Dietrich
ezt tegnap is csinálta valaki...szerintem nagy geciség...egyenlõ a spawnkillerkedéssel. Ez játék nem igazi haború 😄

Dietrich
fõleg azért szarok különösen ez az Ardeneki mert emlékeim szerint a németeknek rengeteg tankja volt ott '44 karácsonyán 😄...a játékban meg mire találtam egyet addig a jenkik leromboltak már 2 bázisunkat is... nincs egyensúlyban ez a két map...németként szinte esély sincs rajta.

LSL
Coddal csak 1 bajom van, nincs olyan szintû összefogás, mint cs-ben. Mondjuk 10ed annyit sem játszottam cs-vel, de még mikor haverokkal össze is beszélünk, akkor is csak fragvadászátról szól az egész. Ezért nem is szeretek TDM-en kívül bármit is játszani. Fõleg mikor körökre osztva van és várhatom, mire mindenki meghal, mert valami kis kemper kiszed az elején...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Jaja, én is ott szoktam átszambázni hozzájuk, aztán panzerschreck-el meg lövöm azt a bázist ami ott a közelben 😊

DJ Skyline
Tudom melyik...Én ott szoktam átmenni a Németekhez!😄D...Azon a mappon még nem játszottam úgy,hogy aknát is lelehessen rakni...

gun assault mapon van egy bunkernek jó nagy föld alatti járata, oda szoktam állandóan pakolni aknákat, nehogy átjöjjenek a németek

DJ Skyline
...
Én még a flakot is aláaknázom néha!😄DD
Foyon pl...Vagy ha nagyon g*ci vagyok akkor a kezdõ épületek(amcsi/német kezdõn) kijáratát is leaknázom!<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>...Lehet ám aratni mikor 3an jönnének ki!<#eplus2><#eplus2>...

Akkor csak az MG-42-eseknél az aláaknázás maradt, ahgoy mondtad😊

Kevesebbet igyál <#idiota>