Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem a Fallout Tactics vitt el jelenleg <#hehe>

awak3n
Engem mára elvitt 😊

Yossarian
kiváncsi vok, hogy a san andreas mennyit visz el a cod táborából? 😊

Nieleen

Yossarian
jaaa, akkó jóvan

Nieleen

Dietrich
ne vedd lelkedre..grat.

nekem gránattal max. 4 volt eddig..

táskával már több 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az 1. kép az király! beszartam a röhögéstõl akkor 😄
gondoltam arra is kéne egy közös kép hogy minden beszáll arra a páncélosra.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
<#levele>
Dietrich
van már gránátra is csít? <#hehe>

A "relytéj"-re gondolsz? Az igen...

Yossarian
Te, akartam már kérdezni, neked direkt hibás az aláírásod?

Nieleen

Yossarian
ja, cassino 😊

Nieleen

Asszem még a HoB módból való....

Serpa
ez vmi desszantos skin?

KM
Ezen kiakadtam:
"Szellemi harcot fegyvertelen ellen nem vívok!"
<#nyes><#vigyor><#nyes>

dr Kotász
Cassino, igaz? Tripla találat volt <#hehe>
Yossarian
Ezt én is megörökítettem. Powcamp, a tehrautó mellett, rifle only. Ott voltam én is Kotász mester mellett, kiléptem a sarkon, mikor látom, hogy rohan vagy 180 német a rádióra. Mondom puskával semmi esélyünk Yosi, váltsunk gránátra. Éppen odavágnám a teherautó mellé, de még el se tudtam dobni, már vagy öten fejbelõttek. Asszem az egyetlen élõ Dr Kotász volt, mert rögtön õt specteltem. Neki hálistennek sikerült odbaszni azt a kurva gránátot. Nagyon nagy voltál 😄DDD
Jelzem, a dupla tripla gránátos killjei már mindennaposak 😊

Volt egy, amit különösen útáltam. Szedjük az amcsi rádiót, már sehol egy ellenfél, mikor pont a szemközti ablak mellett spawnol Kotász és már hajítja is. Sokat mondok, ha volt 1 mm híja, de szétrobbantott felszedés elõtt😊

Nieleen

trident
<#nyes><#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Régebbi játékokból, mivel mostanság keveset játszom, nemtudom hogy belinkeltem -e már õket 😄

1. kép

mivagyok én taxi ?😊😊😊

2. kép

ez érdekes volt, a bokorban megakadt a bazooka rakétája és ott lebegett a levegõben...

trident
doki: <#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nem ,az én vagoyk <#idiota>

alph4
Neked most mi bajod van?! <#idiota> Nem te vagy a <#lama>?!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Captain Sparrow
<#lama>
<#lama>
<#lama>
<#lama>
<#lama>
<#lama>
<#lama>

Captain Sparrow

Captain Sparrow
ma nem sok lámával találkoztam a szervereken igy gondolom nem csak cod-zni szoktak

Captain Sparrow

ÁÁ😄DD
Komolyan mondom meghajlok elõtted, Lord Granade Master 😄

dr Kotász
Végre összefutottunk Yossariannel... És egy mázlis screenshot ugyanarról a meccsrõl...
awak3n
ha regisztrálnál gyorsabb lenne a frissítés...kattints a NEM re és kész

HD JOHNNIE
Hi all! 😊 Ismét én... Korábban említettem volt, hogy kiír vmi hülyeséget az ASE. Tudja vki hogy ez mit akar jelenteni?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Trident készítette a képet én kiabáltam mint egy fába szorult féreg, valahol elõl ordítozgatok<#eplus2>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nyugalom 😊 rohamoztam is ,ezért is irtam, hogy meggyógyítottak egy puskagolyóval 😊)

KM
Kérem szépen ez vicc akart lenni!<#vigyor2> Én a szöveg tárgyát képezõ személyre gondoltam, és nem arra a delikvensre, aki épp a megfigyelés alanya.<#nyes> Ezért voltam bátor, és próbáltam viccelni, hiszen 1 HP semmire nem jó, csak rohamozni.<#nyes><#idiota>

Yossarian
ott nem Johnnie életereje lácci kám...

Nieleen

KM
Ilyen sok életerõvel dokiért kiáltozik? Inkább rohamozna! A kis mihaszna!<#hehe>

HD JOHNNIE
Nah igen... 😄 voltak keserves pillanatok is 😄 Végülis aztán meggyógyítottak, egy golyóval...<#eplus2>

trident
Johnnie csak megkarcolta a könyökét: kép.

Yossarian
jaja, mérgezett sarok. Ezt útálom az új toxic modban. 😄

Nieleen

KM
Az a halál is úgy történt, hogy bevertem a könyökömet a ház sarkába, és elvéreztem!<#idiota><#bee1>

Dietrich
csak 1x haltál meg? mivel lött az ellenfél, vak tölténnyel? <#nyes>

Dietrich
Üdv.

Jól van látom továbbra is a spiccen az SG 😊

trident
-Serpa: mond csak meg nyugodtan, mond csak meg! Nem tetszik a zúl ódszpálsz szagos szappanyom?! 😄
(én csak azért csatlakoztam, mert láttalak titeket, mostanság nincsen nagy sikerélményem CoD ügyben...Legalább a ti jelenlétetek biztosította volna hangulatomat)

-JTB: 😊 Pedig jött a Hurtgen, olyan cép lehetett nézni, ahogy trident cikk-cakkban próbált a csipákkal szembe rohanni....

KM
A csúcson kell abbahagyni!<#vigyor>

Serpa
labdába se rúgunk melletted.
^-^

trident
Büdös vagyok?!😄
Akkor léptetek ki, amikor én be....😄

Serpa
ott xarakodott velem az autoballance. 😊

KM
Nem tudom, de aki maradt, azt Te elintézted a szatyorral!<#nyes><#idiota>
Legyen már egy ilyen is!<#law>

dr Kotász
Késõn jöttél. Jó kis szerver lehetne ha többen ismernék.
Serpa
jöhetne a COD2.
😊

zsir😄