Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident

"Trident. Unfortunately the game type RSD has a lot of errors. It has been edited, fixed, hacked and made to work over many patches and then modded over to UO with a few patches again. If its playing ok and not causing a crash I wouldn't worry to much about it."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
A rövid nyaralásból most respawnoltam itthon.<#vigyor2>
Megnézem milyen válaszokat adtak a szerveres kérdésemre az AWE fórumán.
Utánna elõveszem a szívlapátot és reanimálom az RSD szervert!<#idiota>
(nem én állítottam le, vs bug!)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

alph4
Csináltam egy kis moviet a Harboron lévõ ugrásokról!
Akit érdekel itt szedheti le:

[email protected]
[email protected]

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ha elmennétek német szerverekre akkor látnátok hogy ott harboron ugykiszednek rendõrségbõl az oroszok granyóval...sajnos ez a haza oublicocra nem jellemzõ...
délután négytõl ráér valaki német szervren publicolni?

Yossarian
ilyesmi nekem is összejött néha, de nem azért mer olyan profi vok 😊
Példul a Depot-on beszorított egy brenes lövész a víztorony tetején. volt 1 mm életem. Gránát elõ, kb 4 másorpercig fõztem, aztán a torony mellett robbant 😊 a Lövészke meg leesett 😊 Egy ugyanilyen pedig harborom az ablakban kuksoló csávóra. Az arcába robbant 😄 De azért nem mondhatnám, hogy különösebben értenék a gránáthoz 😊
De tood mi a profizmus a gránátozásban? Hogy tudd, hogy mikor kezdd el fõzni, miközben cikázol a rádiódhoz mert szedik! 😊

Rohansz mint a hülye... a csík fogy, mint a fizetésem... Elõ egy gránátot... sprint... klikkk... egy ajtón be... klikkk... másikon befordulnál... Ne állj már elém te barom! Klikkk... a csíkból már alig van egy kicsi... na még egy lépés... klikkk... na még egy uccsó lépés... ha szembejön vki, akkor annyi! éééééss baaang... Huhh, ezt éppen-éppen megúsztuk...

Nieleen

Dietrich
meg idõziteni.

mentem volna df-re..de amikor beengedett akkor léptél ki..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dr Kotász
<#hehe> mindenhol gránátozok egyébként. Amúgy az igazi skill nyilván nem ez, hanem az, hogy ha egy távoli ellenfélre úgy dobsz gránátot, hogy pontosan a feje fölött robbanjon, azaz nem hallja a koppanást, így elugrani sincs ideje. Na ahhoz tudni kell dobni...
máker-e vagy?<#integet2>

Dietrich
szerintem te semmi másért nem mész hq szerverre csak ezért a gránátozásért.. 😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én már a cod és uo rövidségét azzal magyaráztam, hogy ez a game multira készült..szerintem most mégjobban rágyúrnak a multira és valszeg arra is hogy kevesebb tört szerver legyen...mert a játékot hiába védik le ha tört szerver létezik...ugye...

az én gyerekem se érti mit olvas 😊 eleve szarul tanítják õket..mióta ez a NAT rendszer van nemhogy okosabbak lennének, hanem a leterheltségük miatt inkább butábbak szerintem..hogy aztán kilószámra és a mínõség rovására, nagyüzemben gyártsák a diplomásokat....

Dietrich
ez jó de már láttam párszor...lesz a Kelly is..asszem 128x fogom látni 😄

Dietrich
sajna nem..szar volt. Felejtsük el

Dietrich
mondhatjuk...igen 😊

Yossarian
itt egyébként mákja volt, mert 2-szer is berohant egy amcsi a bunkerbe és kezdhettük újra lerakni a rádiót. Azoknak nem volt annyi eszük, hogy küldjenek egy gránátot maguk elé. Mire a harmadik kisérlettel végeztünk volna, akkorra jött Kotász.

Nieleen

dr. Kotász, és a mágikus labdái... 😊

Puska tanonc ? 😉)))

Yossarian
én is ott vok a képen 😊

Nieleen

dr Kotász
<#hehe><#eljen>

"mai fiatalok nevetséges szinten vannak szövegértés terén..."

de még mennyire....

😄D

Yossarian
mingyá jön dr Kotász, és pakolja a gránátos képeket ;-)
megint szüretelt a piszok! 😊

Nieleen

KM
...és milyen igaza van!

valahol a híd és a jobbra lévõ õrház elõtti területen jelenik meg a bomba emlékeim szerint

Yossarian
remélem én is, hogy nem erõltetik nagyon 😄

Nieleen

Yossarian
Ad a túró, én se eredetivel jáccok. Szerinted én azon szurkolok, hogy jól lenehezítsék a tört szerver indítást, mert jópénzért meg akarom venni? LOL!

Ha olvasnál is néha az írás mellett, akkor láttad volna, hogy Gabe18 vetette fel, hogy kiváncsi mire gyúrnak rá jobban, a multira, vagy a single-re?
Mindössze megpróbáltam rámutatni, hogy a kiadónak a multira érdemes gyúrni, mert egy szingli FPS-t végigtolsz 1-2-szer, de emiatt nem biztos, hogy megveszed. A multi miatt viszont nagyobb a valószínûsége. A magyar COD scene 90%-a multi miatt vette meg, sokan szinglibe végig se tolták.

Hmmm... van magyar tanár ismerõsöm, aszongya, hogy a mai fiatalok nevetséges szinten vannak szövegértés terén...

Nieleen

Jah, és még valami, ismerõsöm, kérdi, hogy ho ltalálhatóak a bombák a híd felrobbantásához (hollandia map)
mert õ nem találtam, szal vagy bug, vagy nagyon el van rejtve.. én már nem emléxem 😞

hmm, ha új játékot akarok kezdeni, akkor is ez van ...

Istencsászár
akkor majd te adsz 12 ezeret a gémer ugye? ha annyi pénzed van..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Üdv,
van egy ksi gondom, egy másik emberke mentett állását szeretném betölteni, de a következõ hiba üzit dobja ki:
Hibaüzi

amikot tölt, a felénél megáll és ezt dobja ki 😞
tud valaki rá orvoslást?

Állítsd kisebb felbontásra, vedd le a grafikai beállításokat

hogy csinálhatnám meg azt hogy sokkal hamarabb betöltsön a cod?töröljek le mindnet a vinyórol kivéve a codot(meg a winxp-t😊)és akkor lehetséges hogy gyorsabban fog tölteni?meg hallottam valmi fps tunningról le tudná valaki írno hogy hogy kell megcsinálni?
este gém?

Nem kéne azért ezt a nehezitést nagyon erõltetni...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Yossarian
Ha van eszük, akkor a multira erõsen rágyúrnak. Ha kicsit megnehezítik a tört szerverek indítását, akkor a multi gémmel tudják legjobban megfogni a vevõket.

Nieleen

Istencsászár
jah, elrontani nemtudják😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez igaz.Mondjuk kiváncsi leszek az elsõ rész után hogy fog a játékban eloszlani single-multi rész.Melyikre mennek rá igazán.Mert azt talán õk sem várták hogy az elsõ rész ennyire sikeres lesz a multiplayer fronton.

Istencsászár
grafika legyen szépecske a multi legyen nagyon jó ottmeg ugyebár minnél nagyobb sebesség a lényeg ugyse ultra highon tolod mármint magam nevében beszélve jó fizika kirlyáság hangok jol felépített mappok jó graf ennyikell semmi több

Szép,bár erõsen átvezetõ kinézete van a dolognak.Mindegy,ami 10 perces videó kikerült az X360-as verzióból,az tuti ingame volt,és ha ugy fog kinézni a pc-s is nagyjából,akkor nem lesz panasz...

Istencsászár
gyönyörûûû

KM
KM
Kis álomszuszékok!<#fogmosas><#nyes>

KM
KM
Ez most jó film?

Yossarian
halálba küldted szegényeket 😊

Nieleen

Serpa
tv2 5 héten át lead egy IIVH s filmet csüt.- ként.

Dietrich
21:15-kor kezd a film..addig ráérek. Megyünk hentelni?

Dietrich
igen..ha ráunok teljesen a coduo-ra akkor Asvanyviz nicken ott megtaláltok. 😊

Dietrich
Off

szombaton kezd a TDF országúti profi bicó...na most ennek annyi köze van a cod-hoz hogy egyidõben (még az UO megjelenése elött)spanyol invázió volt valamelyik szerveren. Rendszeresen jöttek..én meg beírtam nekik, hogy venga, venga, venga..értetlenkedtek..
szeptemberben van a spanyol körverseny a Vuelta..
beírtam nekik megint a vengát valamelyik mappon asszem a Hurtgenen, hullottak is mint a legyek én meg megse mozdultam igen kempeltem 😉..úgy elküldtek a picsába 😄
van egy spanyol góré aki a versenyzõknek szócsövön ezt ordibálja állandóan azoknak meg kilóg a nyelvük de tekernek a hegyekre fel 😊

Serpa
készül hozzá egy IIVH -s mod

Marder

KM
Szokni kell!

Dietrich
<#nyes>