Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Trident. Unfortunately the game type RSD has a lot of errors. It has been edited, fixed, hacked and made to work over many patches and then modded over to UO with a few patches again. If its playing ok and not causing a crash I wouldn't worry to much about it."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Megnézem milyen válaszokat adtak a szerveres kérdésemre az AWE fórumán.
Utánna elõveszem a szívlapátot és reanimálom az RSD szervert!<#idiota>#idiota>
(nem én állítottam le, vs bug!)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Akit érdekel itt szedheti le:
[email protected]
[email protected]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
délután négytõl ráér valaki német szervren publicolni?
Példul a Depot-on beszorított egy brenes lövész a víztorony tetején. volt 1 mm életem. Gránát elõ, kb 4 másorpercig fõztem, aztán a torony mellett robbant 😊 a Lövészke meg leesett 😊 Egy ugyanilyen pedig harborom az ablakban kuksoló csávóra. Az arcába robbant 😄 De azért nem mondhatnám, hogy különösebben értenék a gránáthoz 😊
De tood mi a profizmus a gránátozásban? Hogy tudd, hogy mikor kezdd el fõzni, miközben cikázol a rádiódhoz mert szedik! 😊
Rohansz mint a hülye... a csík fogy, mint a fizetésem... Elõ egy gránátot... sprint... klikkk... egy ajtón be... klikkk... másikon befordulnál... Ne állj már elém te barom! Klikkk... a csíkból már alig van egy kicsi... na még egy lépés... klikkk... na még egy uccsó lépés... ha szembejön vki, akkor annyi! éééééss baaang... Huhh, ezt éppen-éppen megúsztuk...
Nieleen
mentem volna df-re..de amikor beengedett akkor léptél ki..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az én gyerekem se érti mit olvas 😊 eleve szarul tanítják õket..mióta ez a NAT rendszer van nemhogy okosabbak lennének, hanem a leterheltségük miatt inkább butábbak szerintem..hogy aztán kilószámra és a mínõség rovására, nagyüzemben gyártsák a diplomásokat....

Nieleen
de még mennyire....
Ha olvasnál is néha az írás mellett, akkor láttad volna, hogy Gabe18 vetette fel, hogy kiváncsi mire gyúrnak rá jobban, a multira, vagy a single-re?
Mindössze megpróbáltam rámutatni, hogy a kiadónak a multira érdemes gyúrni, mert egy szingli FPS-t végigtolsz 1-2-szer, de emiatt nem biztos, hogy megveszed. A multi miatt viszont nagyobb a valószínûsége. A magyar COD scene 90%-a multi miatt vette meg, sokan szinglibe végig se tolták.
Hmmm... van magyar tanár ismerõsöm, aszongya, hogy a mai fiatalok nevetséges szinten vannak szövegértés terén...
Nieleen
mert õ nem találtam, szal vagy bug, vagy nagyon el van rejtve.. én már nem emléxem 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
van egy ksi gondom, egy másik emberke mentett állását szeretném betölteni, de a következõ hiba üzit dobja ki:
Hibaüzi
amikot tölt, a felénél megáll és ezt dobja ki 😞
tud valaki rá orvoslást?
este gém?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nieleen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szombaton kezd a TDF országúti profi bicó...na most ennek annyi köze van a cod-hoz hogy egyidõben (még az UO megjelenése elött)spanyol invázió volt valamelyik szerveren. Rendszeresen jöttek..én meg beírtam nekik, hogy venga, venga, venga..értetlenkedtek..
szeptemberben van a spanyol körverseny a Vuelta..
beírtam nekik megint a vengát valamelyik mappon asszem a Hurtgenen, hullottak is mint a legyek én meg megse mozdultam igen kempeltem 😉..úgy elküldtek a picsába 😄
van egy spanyol góré aki a versenyzõknek szócsövön ezt ordibálja állandóan azoknak meg kilóg a nyelvük de tekernek a hegyekre fel 😊