43642
  • hofitom
    42981-ben lévő linkre próbálj meg kattintani.
  • koocos

tudnátok nekem segéteni? COD4ben a csernobili mesterlövészes pályában elakadtam.amikor kúszva kell elmenni az ellenségek mellett, de mindíg észrevesznek...
  • KoPf04
    Hello

Nemrég vettem egy 8800GT-t és sajnos belefutottam a mások által is tapasztalt fps problémába,ami a 8-as geforce széria mizériája.Azaz bizonyos esetekben(robbanások,vagy nem is tudom mihez fűzni a jelenséget igazán)beremeg a kép,hirtelen lezuhan az fps nagyon alacsony értékre.
    Ezáltal szinte játszhatatlanná téve a játékot,mindemellett akár átlag többszáz fps-el rohangálhatok,tehát nem általános alacsony fps-ről van szó.
    Próbáltam korábbi vagy újabb drivereket,de nem igazán van változás.
    Valaki tud megoldást erre?

THX
  • hofitom
    Parancsolj.
  • petit2000
    Sziasztok srácok! Valaki remélem tud segíteni. Felteszem a játékot minden ropi indítanám erre kiirja h:Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable. Help pls!
  • HD JOHNNIE
    Köszönöm a kimerítő választ Trident barátom és neked is monkey :)
    Zaki, nekem is ua ez lesz, csak bfg 8800-as és asus alaplap lesz.
    Ne tudjátok meg mennyire várom, h ujra 19 coloson nyomjam a cod-ot és ne a laptop előtt görnyedve! :) No meg aztán a cod4-et is meg akarom hódítani... :)
  • me and a monkey
    És nem Te vagy Kiss Ernő alteregója? Mert neki is volt 1 ilyesmi esete...

Egérkattintás helye
  • me and a monkey
    Brutal,látszik megkaptad a 13. havi fizetésed.
  • trident
    Kicsit off, de ha most vásároltok vga-t, akkor egy ph!-s hír az esetleges árcsökkentésről. :)
  • zaki
    Akkor maradok az XP-nél. Majd ha már minden kompatibilis lesz a Vistával, akkor felteszem. Köszi az infot. Egyébként ilyen gépet akarok venni, elvileg holnap reggel megyek megrendelni... :)

Gigabyte GA-PS5-DS3
    4X 1GB Kingmax DDR-II Ram 800Mhz
    Intel Core2 Quad 2.4 Ghz 8MB dob. Socket 775 Q6600
    Innovision Geforce 8800GT 512MB
  • me and a monkey
    Egyetértek Tridenttel, játék szempontjából a Vista nem egyenértékű az XP-vel. Akik feltették az Rc SP 1-t (még nem teljesen a végleges verzió) azok is azt írják, hogy a játékok alatt nyújtott teljesítmény még mindig elmarad az XP alatt produkálttól.
    Ez azonban nem a Vista miatt van - bár az erőforrásigény a Vista igénye - hanem a még nem teljesen tökéletes videókártya driverek miatt.
    Most nekem sem a Vista van fent a játékok miatt, de a többi alkalmazás viszont jobban futott a Vista-n mint XP alatt.
    Magyarul: ha sokat játszol akkor mindenképpen XP, ha kíváncsi vagy a vista-ra akkor csinálj külön partíciót a játékok miatt, ahol az XP az op. rendszer.
  • trident
    Nem, abszolút nem kell feltenned.:)
    (sőt a legtöbben még a vista ellen szavaznak, mert jóval több erőforrást emészt fel a teljesítményből, illetve még nem jelent meg hozzű javítás/service pack:) +ahogy korábban volt róla szó - driverek)
    (vista alatt, ha jól tudom a jogosultságokkal kel pöcmörögni: ikonon jobb klikk/tulajdonságok/futtatás rendszergazda jogosultságokkal ha jól tévedek:) )

Ezek szerint boldogultok, aminek nagyon örülök.^^
  • HD JOHNNIE
    Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de vállalom :)
    Ha vki beruház egy új gépre akkor mindenképp fel kell tenni a Vistát? Nem maradhat az XP? Csak azért kérdem, mert sok helyről hallottam, hogy gondok vannak a cod-al a vista alatt.
    Én is beruházok egy gépre: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz (Q6600) LGA775, bfg 8800gt 512mb, 2 giga ram. Nomost, nekem is fel kell tennem a vistát akkor?
  • HD JOHNNIE
    OK, megvan :)
  • me and a monkey
    Jobb, erősebb videókártyákkal azért jobban szuperál, nekem Radeon X16000 Pro van.
    A másik tényező, hogy Vista alatt kb. 2 GB memóriánál futnak igazán jól a játékok, nekem anno csak 1 GB volt.
    Tégy próbát, vagy csinálj egy XP-s particiót a játékoknak.
  • zaki

Új gépet tervezek venni a közeljövőben, azért kérdeztem.
    A játékot meg annyira megszerettem, hogy nem szívesen hagynám abba a gamet... :)
  • hofitom
    Mohikan törzsfőnök alteregójaként szoktam ólmot szórni. No de csak módjával....
  • me and a monkey
    Megy, de nálam nem sok sikerrel.
    Nem a Vista miatt, a videokártyához Vista-kompatibilis driverek összehasonlíthatatlanul szarabbak mint az XP-s driverek.
    ATI kártyán - dual Core-os procival - 30-35 FPS-t tudtam előcsalni.
    XP alatt ez felmegy 333-ra.
  • zaki
    Vistán megy a sima CoD, és az UO?
  • HD JOHNNIE
    Hofitom? MIlyen név alatt is osztod te az olmokat a szerven? :) Nemtok ma menni sajna, du-os voltam, holnap meg 13 órázok, ugyhogy marad a hétfő :)
  • HD JOHNNIE
    Írd majd le mi volt a gond, lehet később hasznára válik vkinek. :)
  • hofitom
    CSak te vagy ki halva, mert velem kezdesz GFM-en

Este?
  • ffxi
    Még nem, de ma elhozom havertól, hátha az enyém a hibás.
  • Serpa
    nincs mit írni ...
    ^^
  • HD JOHNNIE
    Mi a helyzet emberek? Ki vagyunk halva egy kicsit...
  • HD JOHNNIE
    Először talán kapcsold be a monitort :) Vicc volt nem kell az anyázás! Egyébként nem láttam még ilyen gondot. Megoldódott már?
  • ffxi
    HELP!!!
    Nosztalgiázni akartam és ez itt a hiba :(
  • me and a monkey
    Nem nézem a Norbi kontra Béres A. show-t.
  • EDDY A KIRÁLY
    1 végig játszotam 3 ora 12 perc és 1 másodperc alat :D:D:D
    2 vanvalami 1.vh-s cod szeru játék ???
  • KM
    Méretarány?
    Kicsi, kövér emberek?
  • me and a monkey
    Biztos jobb úgy, számomra nem sokat mond ez a grafika.
  • KM
    Ezért...
  • me and a monkey
    Nálam 1280x1024-ben megy, ez egy standard felbontás.
    Ez miért nem jó? Wide LCD-monitornál jobb az általad említett?
  • zaki
    UOba be lehet állítani, hogy 1280X800-as felbontásban menjen a game?
  • Devil093
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a bot modot hogyan kell futatni ha tudtok léccives segitsetek
  • isi
    mert cod2 be van? :\
  • KM
    Ja, nem. Játszható törttel is, csak semmi hangulata nincs. Tömeg, darálás, semmi taktika...
  • Dietrich
    jó ezt a demó alapján is tudtuk..de miért szar a multi?
    streames vagy mi?
  • KM
    COD2+CS...
  • dr Kotász
    Mesélj, én is ki akarom próbálni.