43642
-
hofitom #42984 42981-ben lévő linkre próbálj meg kattintani. -
koocos #42983
tudnátok nekem segéteni? COD4ben a csernobili mesterlövészes pályában elakadtam.amikor kúszva kell elmenni az ellenségek mellett, de mindíg észrevesznek... -
KoPf04 #42982 Hello
Nemrég vettem egy 8800GT-t és sajnos belefutottam a mások által is tapasztalt fps problémába,ami a 8-as geforce széria mizériája.Azaz bizonyos esetekben(robbanások,vagy nem is tudom mihez fűzni a jelenséget igazán)beremeg a kép,hirtelen lezuhan az fps nagyon alacsony értékre.
Ezáltal szinte játszhatatlanná téve a játékot,mindemellett akár átlag többszáz fps-el rohangálhatok,tehát nem általános alacsony fps-ről van szó.
Próbáltam korábbi vagy újabb drivereket,de nem igazán van változás.
Valaki tud megoldást erre?
THX
-
hofitom #42981 Parancsolj. -
petit2000 #42980 Sziasztok srácok! Valaki remélem tud segíteni. Felteszem a játékot minden ropi indítanám erre kiirja h:Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable. Help pls! -
#42979 Köszönöm a kimerítő választ Trident barátom és neked is monkey :)
Zaki, nekem is ua ez lesz, csak bfg 8800-as és asus alaplap lesz.
Ne tudjátok meg mennyire várom, h ujra 19 coloson nyomjam a cod-ot és ne a laptop előtt görnyedve! :) No meg aztán a cod4-et is meg akarom hódítani... :) -
#42978 És nem Te vagy Kiss Ernő alteregója? Mert neki is volt 1 ilyesmi esete...
Egérkattintás helye -
#42977 Brutal,látszik megkaptad a 13. havi fizetésed. -
#42976 Kicsit off, de ha most vásároltok vga-t, akkor egy ph!-s hír az esetleges árcsökkentésről. :) -
#42975 Akkor maradok az XP-nél. Majd ha már minden kompatibilis lesz a Vistával, akkor felteszem. Köszi az infot. Egyébként ilyen gépet akarok venni, elvileg holnap reggel megyek megrendelni... :)
Gigabyte GA-PS5-DS3
4X 1GB Kingmax DDR-II Ram 800Mhz
Intel Core2 Quad 2.4 Ghz 8MB dob. Socket 775 Q6600
Innovision Geforce 8800GT 512MB
-
#42974 Egyetértek Tridenttel, játék szempontjából a Vista nem egyenértékű az XP-vel. Akik feltették az Rc SP 1-t (még nem teljesen a végleges verzió) azok is azt írják, hogy a játékok alatt nyújtott teljesítmény még mindig elmarad az XP alatt produkálttól.
Ez azonban nem a Vista miatt van - bár az erőforrásigény a Vista igénye - hanem a még nem teljesen tökéletes videókártya driverek miatt.
Most nekem sem a Vista van fent a játékok miatt, de a többi alkalmazás viszont jobban futott a Vista-n mint XP alatt.
Magyarul: ha sokat játszol akkor mindenképpen XP, ha kíváncsi vagy a vista-ra akkor csinálj külön partíciót a játékok miatt, ahol az XP az op. rendszer. -
#42973 Nem, abszolút nem kell feltenned.:)
(sőt a legtöbben még a vista ellen szavaznak, mert jóval több erőforrást emészt fel a teljesítményből, illetve még nem jelent meg hozzű javítás/service pack:) +ahogy korábban volt róla szó - driverek)
(vista alatt, ha jól tudom a jogosultságokkal kel pöcmörögni: ikonon jobb klikk/tulajdonságok/futtatás rendszergazda jogosultságokkal ha jól tévedek:) )
Ezek szerint boldogultok, aminek nagyon örülök.^^ -
#42972 Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, de vállalom :)
Ha vki beruház egy új gépre akkor mindenképp fel kell tenni a Vistát? Nem maradhat az XP? Csak azért kérdem, mert sok helyről hallottam, hogy gondok vannak a cod-al a vista alatt.
Én is beruházok egy gépre: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz (Q6600) LGA775, bfg 8800gt 512mb, 2 giga ram. Nomost, nekem is fel kell tennem a vistát akkor? -
#42971 OK, megvan :) -
#42970 Jobb, erősebb videókártyákkal azért jobban szuperál, nekem Radeon X16000 Pro van.
A másik tényező, hogy Vista alatt kb. 2 GB memóriánál futnak igazán jól a játékok, nekem anno csak 1 GB volt.
Tégy próbát, vagy csinálj egy XP-s particiót a játékoknak. -
Új gépet tervezek venni a közeljövőben, azért kérdeztem.
A játékot meg annyira megszerettem, hogy nem szívesen hagynám abba a gamet... :) -
hofitom #42968 Mohikan törzsfőnök alteregójaként szoktam ólmot szórni. No de csak módjával.... -
#42967 Megy, de nálam nem sok sikerrel.
Nem a Vista miatt, a videokártyához Vista-kompatibilis driverek összehasonlíthatatlanul szarabbak mint az XP-s driverek.
ATI kártyán - dual Core-os procival - 30-35 FPS-t tudtam előcsalni.
XP alatt ez felmegy 333-ra. -
#42966 Vistán megy a sima CoD, és az UO? -
#42965 Hofitom? MIlyen név alatt is osztod te az olmokat a szerven? :) Nemtok ma menni sajna, du-os voltam, holnap meg 13 órázok, ugyhogy marad a hétfő :) -
#42964 Írd majd le mi volt a gond, lehet később hasznára válik vkinek. :) -
hofitom #42963 CSak te vagy ki halva, mert velem kezdesz GFM-en
Este? -
#42962 Még nem, de ma elhozom havertól, hátha az enyém a hibás. -
#42961 nincs mit írni ...
^^ -
#42960 Mi a helyzet emberek? Ki vagyunk halva egy kicsit... -
#42959 Először talán kapcsold be a monitort :) Vicc volt nem kell az anyázás! Egyébként nem láttam még ilyen gondot. Megoldódott már? -
#42958 HELP!!!
Nosztalgiázni akartam és ez itt a hiba :(
-
#42957 Nem nézem a Norbi kontra Béres A. show-t.
-
#42956 1 végig játszotam 3 ora 12 perc és 1 másodperc alat :D:D:D
2 vanvalami 1.vh-s cod szeru játék ??? -
#42955 Méretarány?
Kicsi, kövér emberek? -
#42954 Biztos jobb úgy, számomra nem sokat mond ez a grafika. -
#42953 Ezért... -
#42952 Nálam 1280x1024-ben megy, ez egy standard felbontás.
Ez miért nem jó? Wide LCD-monitornál jobb az általad említett? -
#42951 UOba be lehet állítani, hogy 1280X800-as felbontásban menjen a game? -
Devil093 #42950 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a bot modot hogyan kell futatni ha tudtok léccives segitsetek
-
isi #42949 mert cod2 be van? :\ -
#42948 Ja, nem. Játszható törttel is, csak semmi hangulata nincs. Tömeg, darálás, semmi taktika... -
#42947 jó ezt a demó alapján is tudtuk..de miért szar a multi?
streames vagy mi? -
#42946 COD2+CS...
-
#42945 Mesélj, én is ki akarom próbálni.