Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
érdeklõdni a [email protected] MSN címen vagy a [email protected] e-mail címen lehet!!
Elõre is köszönjük a támogatást!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
COD-ot szeretném 1280x800as felbontásban futtatni. Config fájlt átírtam, de nem lett eredménye. Mit tegyek? Köszi!
valki akkor tudja a megoldást??,
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Háéa a jó égnek még az avg nem szólt ki hogy vírus van.Mégegyszer köcce a segítségeket.<#worship>#worship><#worship>#worship>
ha semmi ilyen nem fut akkor könnyen lehet, hogy trójaid, virusod van vagy rossz net beállítás vagy szar szolgáltató..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A szerveren van egy beállított érték és a Te pinged felette van.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jelenleg néha Red orchestrázom, ha van kedvem, idõm. Ha lesz olyan olyan érett, bugmentes, éretlen és idióta közösségmentes játék, akkor találkozunk!
A cod-ban elfáradtam -jelenleg-.😊
Nem feledek senkit és semmit, de most ez a helyzet.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sajnálattal olvastam a közös levelezésünkben (mármint IBT), hogy augusztus 01-tõl megszûnik a H2Q. Egy korrekt, tiszta eszközökkel játszó klánt vesztünk!
Itt is jelezném, (sztem a többiek egyetértésével), hogy a volt tagokat szeretettel várjuk nálunk.
Amennyiben Te is úgy gondolod, hogy kedved van netán még a CoD-hoz és kell egy jó társaság akkor vagy vmelyikünket aki itt jártatja az ujjait keresd meg, és szívesen látunk a TS-ünkön is.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Pár infót mondtok nekem róla? hogyha tutdok vagyis nagyon szeretnék
vele beszélgetni aki ismeri õt az tudna nekem segíteni?...
am. ezt anyám mondta egyszer amikor tanitott rántottát csinálni xD
DFTBA ಠ_ಠ
Jó az aláírásod: "Az éhezõnek ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Az fgc-nél érdeklõdj, õk adminolják, üzemeltetik tudtommal.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Moviet szeretnék csinálni és olyan problémám lenne, hogy ki szeretnék venni mindent kivéve a célkeresztet, meg azt, hogy kit lõttem, de a /toggle hud_enable parancs nem mûködik, a showtime pedig mindent kikapcsol.
Ha valaki tud erre megoldást pls írjon.
Köszi!<#help>#help>
by:dave
A Bastogne - új base assault pálya - elvileg ma, de legkésõbb a hétvégén kiadják!
Nagyon nagy várakozás elõzi meg - bas körökben - külföldön is!
Friss képek vannak a honlapunkon (a pálya térképével már):
http://www.ibtportal.hu/news.php
Egyébként nem nagyon értem a callofduty.hu -n mit csinálnak a szerkesztõk, mert a játékosokat/szerver adminokat leginkább éríntõ hírek (új mapok, cod uo-ra, cod 2-re) abszolút nincsenek!
Pl. európa szerte tele vannak a hivatalos site-ok, fórumok a bastogne map-ról, de pl. itt van a legutolsó igazi "unicum" map uo alá a :
- The Last Days - Berlin utolsó napjainak feldogozása!
Hiehetelen jó kis map, fut sima uo és gfm alatt is, de senki nem ír róla semmit rajtunk kívûl!
Mondjuk cod2-es mapokról sem írnak semmit, szóval nagyon nem csodálkozok!
De azért nekem mégiscsak furcsa, hogy a hivatalos magyar cod oldal hírei, csak és kizárólag a lan partykra, és a "hivatalos" mérkõzésekre korlátozodnak!
Szerintem ez egy viszonylag szûk réteget érínt, ami persze fontos, de nem errõl kellene szólni az oldalnak csak és kizárólag!
A hír szerkesztõik ezek szerint arra sem veszik a fáradságot, hogy kicsit átböngésszék a honi és külföldi cod portálokat, mert akkor másról is tudnának írni!
Egyedül vagyok evvel a véleményemmel?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Osztjóvan.😊
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961