Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mekkora aláírásom legyen h eltud olvasni az IP címeket?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem én..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

The Protector
sziasztok.Nagy cod os multis vagyok.Tönkrement a gépem de már van új és addig mindíg multiztam constantin néven.Vannak még fennt akik neten játszanak mert ha igen akkor újra felteszem a gémet és szivesen játszanék.Írjatok és ha kell csatlakozok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KM
Figyelted a "honlapjukat"?

Yossarian
állati mód pang a topic, de én ilyen reklámokat nem igazán akarok itt látni.
Ti?

Nieleen

KM
Dietrich
ezzel csak az a baj ez nem cod2-es topic..biztos sok szponzor fog jelentkezni itt..meg a cod2 topicban is :p

A *W_t_F* nevû cod2-es klánnak keresek szponzort! (a szponzort hírdetjük : szerver névben, honlapon, játékban, fórumokon és minden más helyen, amit a szponzor kíván! a klán weblapja : www.wtfclan.fw.hu )
érdeklõdni a [email protected] MSN címen vagy a [email protected] e-mail címen lehet!!
Elõre is köszönjük a támogatást!
HD JOHNNIE
A problémád megoldását a FAQ-ban talûlod, azért lett megmutatva

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

remetetetem
Sziasztok!

COD-ot szeretném 1280x800as felbontásban futtatni. Config fájlt átírtam, de nem lett eredménye. Mit tegyek? Köszi!

geri777
1 képel mit csinájak én is látom a forum fejlécét nem kell vilogtatni

valki akkor tudja a megoldást??,

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

dr Kotász
geri777
Sziasztok nekem az a problémám tegnap feltelepitetem a a cod ot és most 1 hidas pályén vagyok nem tudom a nevét 1 rövid hidon kell lenni és védeni a lényeg hogy az esllsö részét meg csinálom ágyuval kilövöm a tankot a 2 résznél betölt rákattintok a bevetés gombra és lefagy milehet a baja ?? van valmijen javitás ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Yossarian
elõtte meg a bibliában olvashatta õ is 😛

Nieleen

Köszönöm a seítségeteke.Dietrich A szolgáltato:A upc ,a net:5mb.
Háéa a jó égnek még az avg nem szólt ki hogy vírus van.Mégegyszer köcce a segítségeket.<#worship><#worship>
Dietrich
meg a háttérben futó torrentet...

ha semmi ilyen nem fut akkor könnyen lehet, hogy trójaid, virusod van vagy rossz net beállítás vagy szar szolgáltató..

V43 1105
Kapcsold ki az MSN,Skype progikat 😊)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

me and a monkey
Ez az aminek látszik. A netkapcsolatod gyenge, vagyis túl nagy a pinged.
A szerveren van egy beállított érték és a Te pinged felette van.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Hali mindenkinek.Még én itt nem jártam de pofátlan módon a segítségeteket kérném.Nem tom miért,de mikor be lépek egy tört szerverre azt irja ki a menüben hogy "server is for low ping players only".Kérlek segítsetek nagyn idegesítõ hogy nem tok egy jót játszani.Segítségeteket elõre is köszönöm.!
Malakai
Hm, én is hasonlóan vagyok, három hete kb játszogattam újra, de el is ment tõle a kedvem, fõleg az emberek hozzállásának és intelligenciájának köszönhetõen (ami visszataszítóbbnak tûnt így, hogy hosszabb szünet után játszottam)... Na meg aztán túl sok idõt is vesz el. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

trident
Maximális respekt felétek!
Jelenleg néha Red orchestrázom, ha van kedvem, idõm. Ha lesz olyan olyan érett, bugmentes, éretlen és idióta közösségmentes játék, akkor találkozunk!
A cod-ban elfáradtam -jelenleg-.😊

Nem feledek senkit és semmit, de most ez a helyzet.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
van egy Red Orchestra meghívóm, kéri vki?

Trident!
Sajnálattal olvastam a közös levelezésünkben (mármint IBT), hogy augusztus 01-tõl megszûnik a H2Q. Egy korrekt, tiszta eszközökkel játszó klánt vesztünk!
Itt is jelezném, (sztem a többiek egyetértésével), hogy a volt tagokat szeretettel várjuk nálunk.
Amennyiben Te is úgy gondolod, hogy kedved van netán még a CoD-hoz és kell egy jó társaság akkor vagy vmelyikünket aki itt jártatja az ujjait keresd meg, és szívesen látunk a TS-ünkön is.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Ismeri valaki a régi craZy'xT-T4rgeT -et közületek???

Pár infót mondtok nekem róla? hogyha tutdok vagyis nagyon szeretnék
vele beszélgetni aki ismeri õt az tudna nekem segíteni?...
Kicsikiraly
jo hogy nem léphet ki a netre értem 😄jo majd megmondom neki 😄

am. ezt anyám mondta egyszer amikor tanitott rántottát csinálni xD

DFTBA &#3232;_&#3232;

trident
hogy akarsz(akar) játszani a neten, ha a program nem léphet ki, nem küldhet adatot és nem fogadhat?

Jó az aláírásod: "Az éhezõnek ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni."

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kicsikiraly
õõõõ ezt igy most nemnagyon értem 😄 miért kéne kilépését engedélyezni? ez a tiltás feloldása izébigyó?

DFTBA &#3232;_&#3232;

trident
tûzfal/routerben a program kilépésének engedélyezése.

Kicsikiraly
egyik haveromnak olyan problémája van, hogy ha egy netes szerverre akar kapcsolódni, akkor az awaiting connection elmegy 20ig, de nem csinál semmit. legujabb patche van, pb be van kapcsolva, mi lehet a baj?

DFTBA &#3232;_&#3232;

trident
Nem lehet hogy bekapcsolták a kulcsellenõrzést és azért nem enged fel a szerver, mert nem eredetid van?

Az fgc-nél érdeklõdj, õk adminolják, üzemeltetik tudtommal.

Kicsikiraly
na de mégis kell. az van (biztos ismeritek) H a Hungarian Fragfesttel nekem vmi gáz van 😞 eddig minden tök jól ment ott, de aztán egyszercsak connection interrupted, próbálnék visszamenni akkor nézem hirtelen kiürült a szerver, azóta nem tok belépni mert azt írja h a CD-kulcs használatban van. próbáltam már mindent amit a FAQ-ba irtatok de még mindig nem megy. viszont azt látom h páran már be tudtak lépni a szerverre. a szerverrel van a gond vagy mivel?

DFTBA &#3232;_&#3232;

dr Kotász
Gratulálok. Így nem kellett akcióba lépjek 😊
KM
Látjátok? Így kell ezt!<#vigyor2>

Kicsikiraly
Dejó h megtaláltam ezt a topikot 😄 a FAQ megoldotta egy régi problémámat. (gondoltam szólok xD)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Helló all!

Moviet szeretnék csinálni és olyan problémám lenne, hogy ki szeretnék venni mindent kivéve a célkeresztet, meg azt, hogy kit lõttem, de a /toggle hud_enable parancs nem mûködik, a showtime pedig mindent kikapcsol.

Ha valaki tud erre megoldást pls írjon.

Köszi!<#help>

KM
Bakk!<#ijedt>

Dietrich
van saját honlap van saját chat van saját fórum..szerinted miért nem ide ír az ember..igaz te meg oda nem írsz <#ravasz1>

KM
Ez nem mentség!<#eplus2>

nem tudtok olyan honlapot ahonnan single-player vagy bootos pályákat lehet leszedni

by:dave
Dietrich
Mikor ezt beirtad éppen war volt..

KM
Punnyadunk?

trogerzsiger
ó hát ez nagyszerûûûû

Dietrich
nem vagy egyedül de valamit csinálj már a postáddal 😊

Szia!

A Bastogne - új base assault pálya - elvileg ma, de legkésõbb a hétvégén kiadják!

Nagyon nagy várakozás elõzi meg - bas körökben - külföldön is!

Friss képek vannak a honlapunkon (a pálya térképével már):

http://www.ibtportal.hu/news.php

Egyébként nem nagyon értem a callofduty.hu -n mit csinálnak a szerkesztõk, mert a játékosokat/szerver adminokat leginkább éríntõ hírek (új mapok, cod uo-ra, cod 2-re) abszolút nincsenek!

Pl. európa szerte tele vannak a hivatalos site-ok, fórumok a bastogne map-ról, de pl. itt van a legutolsó igazi "unicum" map uo alá a :

- The Last Days - Berlin utolsó napjainak feldogozása!

Hiehetelen jó kis map, fut sima uo és gfm alatt is, de senki nem ír róla semmit rajtunk kívûl!

Mondjuk cod2-es mapokról sem írnak semmit, szóval nagyon nem csodálkozok!

De azért nekem mégiscsak furcsa, hogy a hivatalos magyar cod oldal hírei, csak és kizárólag a lan partykra, és a "hivatalos" mérkõzésekre korlátozodnak!

Szerintem ez egy viszonylag szûk réteget érínt, ami persze fontos, de nem errõl kellene szólni az oldalnak csak és kizárólag!

A hír szerkesztõik ezek szerint arra sem veszik a fáradságot, hogy kicsit átböngésszék a honi és külföldi cod portálokat, mert akkor másról is tudnának írni!

Egyedül vagyok evvel a véleményemmel?

valahogy a config átírásra, a windows buherálására gondoltam, hogy kevesebbet kelljen a memóriából elvennie, satöbbi.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

trident
Én kombifúróval meg drémellel szoktam fps-t faragni, igaz néha hamar elkopnak a fejek, vigyázni kell rá, utánna jöhet a zsiszolópapír és megy a festõhöz.
Osztjóvan.😊

KM
Tudsz alkatrészt gyártani a garázsban?<#eplus2>

fps-t növelni házilag, hogy?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Reméltem<#eplus2><#ravasz1>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961