Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Hm... Hát, ez elég bugyuta így...

hát jó elmagyarázom.
szal szeritenm azért fos mert ott igazábol kurvára nem a skill számit.. mert ha most azt nézed hogy egy szarláma faszomtudja ki beül egy tankba és lõ egyet és meghla mindenki és most azt hiszi magár hogy õ a pro....szal ebbe semmi skill nincsen...

Jah,mindkettõ kúl😊,de a Finest Hourt miért csak PS2-re adtáák kii??Biztos ennek is lett volna kelletje bõven PC-n.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Yossarian
Sokan a tankok miatt utálják, de attól még, hogy vannak jármûvek, nem feltétlenül kell olyan pályára, szerverre menni, ahol használják is.

Nieleen

dr Kotász
Mindkettõ jó.
Dietrich
szerintem a cod nem fos csak unalmas már és lassú 😉

az uo mitõl fos?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
hogy ne csak vagdalkozzunk, magyarázd el, hogy mitõl fos! 😊

Nieleen

KM
Ezzel sokan - szerencsére - nem értenek egyet...

Fos???Az nagyon álllat..lássuk csak:tudsz sprintelni😄,vannak tankok,dzsippek(én még a repülõket hiányolom😄D,mer hát singlebe volt,de a multiba sajna nincs) és némely szerveren van tûzérség is,de az meg szintén sajnos ponthoz vsn kötve.Ha elértél 40-t,akkor jöhet az égi áldás😄,általába ez a határ..de nem minden szerveren lehet...szóval szerintem nagyon-nagyon yo a United Offensive és még azt sajnálom,hogy a köcsögök a Finest Hourt PS2-re adták....hogy rohadnáak meg!!

fujj azt hittem sima cod-ban nyomultok nem pedig abban a fos uo-ban😞

Captain Sparrow
<#idiota>

Yossarian
elõveszed az ASE-t és mindjárt rájuk ismersz a listából.

Nieleen

Picit hosszabban?<#hehe>...mer én így nem vágom.

dr Kotász
WOFF, KHG, DF DOM, FD-Arcok, VÉGYSZ
És általában is,vagy csak tegnap?<#hehe>..meg hány óra körül?

KM
Tegnap ezen voltunk:
^4VE'GYSZ ^1 :: ^7COD UO -HQ-^1 :: ^4 gs.yanoo.hu^7|23ms|193.6.49.215:28960

Én is ezt akartam kérdezni<#vigyor3>....hogy Kotászék melyiken nyomulnak,mer velük nem akadtam még össze.

melyik szerevren szoktatok HQ-zni?

Dietrich
Hi.
Tegnap újra hosszú kihagyás után henteltem HQ modban. Összeakadtam Kotásszal és JTB-vel is de aztán mindketten leléptek.
Biztos túl jó voltam hozzájuk képest <#ravasz1><#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Köszi!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

nemtom mi van mostanában velem olyanokat lamulok hogy nemigaz<#nemtudom><#nemtudom><#rinya><#rinya>

Yossarian
Nem kell hozzá. az 1.5 igaziból multi patch...

Nieleen

Sziasztok!
Az 1.5-höz honnat lehetne leszedni crackot ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

KM
Ámen!

Pár hónapot mindenképp várj ezzel a kívánsággal<#hehe><#hehe>.

jah még nincs is uj év sry

sok fragban gazdag boldog uj évet <#idiota>

trident
Sziasztok!
Jó ismerõs arcokat látni ismét!😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich

Dietrich
ááá nem jön ez össze most.,
megnézem a Lost-ot és utána újra próbálkozom

KM
Próbálkozzunk...

Dietrich
nem tudok belépni..fullon van

KM
Elmaradozol! Alig bírom tartani a frontot!<#eplus2><#vigyor2>

Dietrich
már felkészültem a cod2 fogadására is..P4-re cseréltem a cerkát <#zavart1>

Dietrich
ha nem lenne fullon..

Dietrich
jó nézzük meg.

azt se tudom milyen olyan rég játszottam már 😊

Dietrich
az "öregeket" érdekli a történelem is 😊

KM
vpk?

me and a monkey
Elnézést ha valakit a történelem nem nagyon érdekel és a CoD csak mint játék érdekli.
Ebben a fórumban és ebben a topikban nagyon korhû képek vannaka német hadseregrõl.
Axis History-Wermacht,SS

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich
mondj egy jó szervert.

KM
Melyikre?

KM
Végre! Persze!

Dietrich
Hi.

Megyünk hentelni? 😊

trident
Nem biztos, de próbáltad ezt?
Frissítve lett a banlist.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
lehet, hogy valaki miatt egy egész IP trtományt letiltottak. jobb ötletem nincs 😄

Nieleen

urbijoe
nemtudom de tegnapelött még beengedett

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

De vajon miért?<#fejvakaras><#dumcsi>

urbijoe
az obinet-es szerver nekem is ezt irja "You have been BANNED from this server by server admin"

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Yossarian
ha nagyon akarsz ott játszani, akkor írj levelet az adminnak!

Nieleen

Bocs....kulcsot<#hehe>,csak elírtam.