Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
oh sorry.<#worship>#worship> DE AZÉRT KÖSSZ A SEGÍTSÉGET ! Ti legalább nem lámáztatok 😄
-Dietrich: nekem egy olyan cvar kellene, amivel a munkahelyemrõl kickelnek. Most amúgy is tiszta madárinfluenzás vagyok. Olyat tudsz? Faqban nem találtam és visszaolvastam is.
-Más: rendezünk tippversenyt? A kérdés: mikor fog (realative) normalizálódni a játszótér topic? (gyengébbek kedvéért cod2😄)
Az én tippem a január.<#wow3>#wow3>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Kidobtak egy szerverrõl és valami "Rate"-et emlegettek. Mi a bajuk velem?"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(bemegyek a szerverre aztán egymás után 3x kiirja ezt a szart aztán kirug a P😎
<#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf>
NOD32+spybot+adaware ennyi elég egy mezei usernak.
hozzáértõknek a Hijackthis progi még.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
öreg vagyok én már ahhoz, hogy csak úgy leüljek megtanulni egy nyelvet 😊 inkább kimegyek vmi angol nyelvterületre 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
http://vwclubsopron.hu
az 1ik az épületnél
a másik a lövészárokban
a harmadik az ablak alatt kicsit jobbra
a másik 2 igy fejböl nemjut ezsembe
hópihe
Tudna vki segíteni?? Stalingradban vok és felmentem a ház legfelsõ szintjére ahol felvettem a mesterlövész fegyvert.A társam azt mondja hogy szedjem le a tisztet.Van egy tank is ami egyfolytába lõ.... Merre van az a tiszt akit meg kellene ölnöm?? Akármerre keresem nem találom. Légyszi segítsen aki tud. Esetleg végigjátszás?? Elõre is köszi!!
Üdv d4v1d <#help>#help>
ha vki megnézte és tud ebben segíteni megköszönöm
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"