Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy all!Sponsor kerestetik a CoDeN@Me UO klán számára!CB 3on3 EU Ladder 9.hely http://www.clanbase.com/rating.php?lid=2032!CB 5on5 EU Ladder 19.hely http://www.clanbase.com/rating.php?lid=1780!
Hmmm érdekes, screenshotot pls.

Captain Sparrow
na ezt nemértem...
megnyitom a cod2 topikot behoz mindent aztán kapásból berakja az egész ablakba egy nagy képet vagy mit amin két nyíl van
így: <>
de ez az egész képernyõt kitölti
ezmiez?? valami intro akar lenni csak én vagyok hozzá béna hogy eltüntessem?

trident
^9(GAME_AXIS)Dietrich^7: repa odabasz egy gránátot nekem aztán kilép..bravo
Azé...A cod2 mágnesként vonza a jobbnál-jobb publik pléjereket. Saját tapasztalat is.😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Vagy én, vagy ti mentetek félre.
Most CSAK a Cod2 fut.
Tehát nálunk vagy a GFM fut, vagy a Cod2, a kettõ egyszerre nem megy.

Powerserver mód (lásd link) az csak egy szerveroldali mód, a klienseknek is letölti, de semmit nem machináltam, máshol is fut, tehát nem kell hogy baj legyen vele!
Viszont van olyan szerver, ahol be van állítva hogy az autómata térfélválasztást forcírozza, de ahhoz nekem semmi közöm.

Bocs ha én értettem valamit félre....<#vigyor5>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Dietrich
no akkor hentre fel..
195.228.155.115:28966

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem a gfm 2.0 mod van fenn..most simán engedett belépni de elötte leszedett valamit amitõl újból tudok csapatot választani 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

KM
Mehetünk!

Yossarian
Igen, izzítsd! Elõtte még fel kell raknom a modot, mert winreinstall volt. Remélem nem kezdi el letölteni!

Nieleen

Dietrich
ok leszedte ami kell így normalizálódott a dolog.

Szóval mikor is megyünk erre a szerverre hentelni? JTB neked van headsetted?

Dietrich
nekem a sima gfm módba nincs is benne.
Na akkor leszedem.

KM
Megoldódott. Csak az említett dolgokat kell letörölni, és hagyni, hogy újból leszedje.

Dietrich
Yoss TS-t izzítsam? <#hehe>

Dietrich
vége a mecsnek a jurón és bepróbálkozom a szerveren 😊

Dietrich
Üdv.

Nálam meg szintén valami szart leszedett valahonnan (lehet Tridenték szerverérõl)<#ravasz1>azóta nem tudok csapatot választani. Vagy az automatice vagy a nézelõdõ modot ajánlja fel..lehet ebbõl az lesz hogy holnap letörlöm és újrarakom..

trident

KM
Azaz, de.<#bee1>

KM
Sajna nem jött le...

PESFAN
Cod2-n nem látok ilyet

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

egy fasza mod<#awink>
próbáld ki

PESFAN
Gyerekek!
Mi ez a german front mod??

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

KM
Köszi a segítséget!
Megnézem. Egy biztosan.

trident
Telefonáltam fenn lévõknek: semmi hibát (hibaüzenetet nem láttak).
Megnéztem a logot, láttam hol léptél be, ott sincs semmi hibaüzenet.😞

Esetleg próbáld meg újra. A két file letöltõdött? (powerserver+red_dot_remover)

KM
Kösz!
Semmit nem írt ki. Egyszerûen nem lehet kiválasztani a csapatot, csak nézelõdni tudok.

trident
Huh, mit írt ki, vagy mit nem írt ki. Most teli van a szerver, eddig nem jelztek vissza hibával, de máris elkezdek körbekérdezni.
trident at work.😞

KM
Miért nem tudok csatlakozni egyik csapathoz sem?

trident
Nop! <#worship>

Dietrich: van az is, illetve minden kör végén rush van a lapattanó labdákért!<#idiota>

Mindenki fáradt vasárnap, jó kis jégermájszter borsodi parti fíling volt?<#idiota><#vigyor>

Yossarian
hülye vagyok, látom, hogy HQ... Este megyek 😄

Nieleen

Yossarian
a találatjelzésért kár 😊
milyen játékmód megy rajta?

Nieleen

KM
Ígéretesnek hangzik.<#eljen>

Dietrich
"5 tk után két perces kiállítás..."

LOL..kézilabda is van a mapon? <#eplus2>

trident
<#nyes>

madtolyy
Vagy az az ami az aláírásban van? mert akkor bocsesz! <#falbav>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

madtolyy
Címet tudsz adni? Este 8 után kipróbálnám.<#vigyor3>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

trident
Elindult egy egy napos próba cod2 HQ szerver. Ha nagyon sikerült elrontani, akkor nincs füst, egy csipa/sörétes per csapat. A célkereszt nem kellene, hogy pirosra váltson. Meg tán a találatkijelzés is ki van kapcsolva...Nincs ellenfél (iránytûn) és gránátkijelzés. 5 tk után két perces kiállítás...<#idiota>

Dietrich
Thx.

dodgecharger
kéne UO mentett állás😞
van valakinek?

See Your Local Dodge Dealer

trident
FAQ?

Bõvebben? CSak azt akarom tudni hogy hogyan kell a Multiplayer módot használni a Call of Duty 2-t (egy kód kéne amelyikkel játszani lehet!!!!!!!!!!!4
Aki segít az játszhat velem és megmutathatja hogy mit tud:-)))
Serpa
"Az ADSL2 szolgáltatás fõbb jellemzõje az akár 12 Mbit/s sebességû ADSL internethozzáférés, mely néhány héten belül -- leállás és üzemszünet nélkül -- ADSL2+ kódolásra történõ átállással akár 24 Mbit/s-ig bõvíthetõ. "

"Az ADSL2 technológia elõnye, hogy ugyanazt a vezetékes infrastruktúrát használja, mint a jelenleg elterjedt ADSL, csupán a hálózati berendezések némelyikét kell lecserélni a mûködtetéshez."

by HWSW.hu

Hogy a francba lehet felrakni a Call of Duty 2 multiplayer pack- jét (valamilyen hülye kódot kér mikor be akarok lépni a játszmákba) az netes elérhetõségem:ADSL
Légyszi segítsetek!!!
Dietrich
😊))

meg jön az ADSL2..de fingom sincs az mi lesz.

Serpa
remélem a 3mbitet is megemelik 4re, + 512re az upot.
szép ajándék lenne tõlük, ha már úgy is egy "lopós" banda.
😊

akyyy
Ha UO-ban a videók szaggatnak, mit lehet vele kezdeni hogy ne csinálja?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dietrich
Off.
elképzelhetõ egy adsl sávszél emelés karácsonyig ismét..különben nem lenne minden szolgáltatónál különbözõ idõpontokban leállás és magyarázatok a laggolások miértjére.

Ez történetesen a data oldalán van fenn de másoknál is megtalálható.

A Magyar Telekom szeptember közepétõl várhatóan november végéig hálózat korszerûsítést hajt végre. A munkák elvégzése napközben fog megtörténni, így egy-egy ADSL végpont esetén 15 perc és 60 perc közötti leállás várható. A korszerûsítés eredményeként az érintett DSLAM-ok uplink sávszélessége jelentõsen megnõ, ami a dinamikus ügyfélszám bõvülés mellett az ügyfelek egyre magasabb sávszélesség és forgalmi ígényeinek magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetõvé.

akyyy
én singlézni akarok a játékkal, msot hogy van hozzá már full jó kis magyarítás, de sajnos nincs crackem, az 1.51-eshez javításhoz. nem td valaki segíteni?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zsolesz92
kösz megprobálom

zaki
magyar szerverre menj játszani, ott nem leszilyen problémád

zsolesz92
Sziasztok, multizni akarok, telepítettem 1.5 öt, 1.5b -t is és amikor kapcsolodni akarok(all seeing eye/normál, mindegy)kiirja h multi options... ott beállítottam azt a bustert yes-re és amikor beirom a CD-key-t elfogadja, viszont kapcsolodok, és vmi cd key use. és megint be akarom irni, de ott van csak el van csúszva, és a kockákbol kicsusztak a számok... lényeg h nem tok csatl. mi lehet a gond?