Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elvileg a patch-el együtt kellett volna, hogy települjön a PB.
Esetleg megpróbálhatnád, hogy létrehozod a pb mappát (kisbetûvel, cod mappában), majd vagy a pbweb.exe-t futtatod, vagy letöltöd innen a pb.zip-et és kicsomagolod. Valószínûleg így is kell futtatnod a frissítõt.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De amúgy nézz utána console parancsoknak, beállításoknak, mert hasznos!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Probléma a következõ: 1 év után feltettem újbol a CoD-ot, 1.5-ös patchet, stb. Felmegyek egy szerverre, és állandóan kidob egy no packet flow hibaüzenettel. Gondoltam régi a pb-m, felteszem az evenbalance honlapjáról letölthetõ frissítést. Idáig rendben is lenne a dolog, de a manual azt írja, tegyem a pb mappájába. Namost nekem olyan nincsen. Ilyenkor mit lehet tenni? pb_security 0 parancsot is próbáltam, de nem segített.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hát nem tudom, de ma is csak keveset voltam, de jobban érzetem magam, mint bármelyik pub cod2 játék után.😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(nem fedtem fel kilétedet😄)
Esténként gyülnek a népek, lehetne jó kis veddmegaddel szokol árverést rendezni...😉

(Ag Neovo 17' TFT @70Hz. Radeony9800pro+zalmany, 5.12 Kata liszt)<#finom>#finom>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(ja igen, 8vs8 pub HQ)

Újra kellett raknom a gépem, és most nem megy jól a netes CoD:UO. Egyfolytában laggol("egyik pillanatban itt az ellen, aztán hopp, egyszercsak 2 méterrel odébb van" effektus). A kapcsolat LAN/DSL-re van állítva(gondolom ez a rate miatt rendben van) min.1,5MB-s ADSL kapcsolat mellett. A pingem általában 25 körül van.
Valakinek valami ötlet?
Van pár pálya amit nem tud betölteni a gépem!
Letöltöttem pl. a dedvil pályát!
ÉS nem tudom hova kéne raknom mert beraktam a call of duty mappába és akkor se indult el!
Tudnátok segíteni vagy msn-en meg tudnátok mondani hogy mit hogy kéne!
köszi szépen
címem: [email protected]
Eléggé jókat nevettem.
Jöttek a szokásos fikázások az elsõ pár képrõl, hogy az emberek 150 cm-esek meg 50-es bakancsuk van.
Jöttek a atlálgatások, hogy vajon lesz-e olyan jó mint a cikkek írják?
Így pár év távlatából mulatságos volt 2003 év játékának írt kritikus, dicsõítõ, reménnyel teli hozzászólásait visszaolvasni.
Mi lett belõle mi akkor ki gondolta volna?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
én mindig rohanok hogy megelõzzem de nem nagyon sikerült eddig 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ez melyik szerver ahol ilyen a fûst? <#wow1>#wow1>
Sztem te direkt kivárod a rádió környékén lapulva, hogy elkezdjék lerakni :-P 😄DDD
Nieleen

Csak még nem megy, de amikor újra lesz, akkor ugyanott lesz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A mód readme-jében, dokumentációjában megnézed, hogy hogyan tudod dedikáltként indítani, megcsinálod a konfigot, indítasz egy dedikált szervert és
ha van (konkrét, aminél a fájl, vagy script meg van nevezve) hiba azt látni fogod a futó ablakban.