43642
  • I.C.ram
    "Sok hajó végzetes tüzijáték látványát nyújtva robbanik fel."

RobbanIK a fejed bazz! :D talán robban simán. :)

Másik hogy azt írtátok, hogy hatalmas újítás, hogy felbehetsz bármilyen fegyvert... Ez eddig minden játékban így volt :D
  • Kandurex
    Sztálingrád....
  • I.C.ram
    január?????? még október környékén kijön!
  • I.C.ram
    Inkább olyanokat kéne csinálni, amitől valóban reálisabb a játék! Én személyszerint call of dutyban nem is löttem nem vállhoz emelt fegyverrel. Inkább olyanokra gondolok, 1 ember 1 fegyver. Kevés lőszer. stb.
  • Kandurex
    ütős lesz..asszem hideg januári estéken lesz mivel eltölteni az időt ....
  • dikki*yysw
    Boomtowns Call of Duty preview magyarul.
  • dikki*yysw
    True Combatben nem volt célkereszt, és nagyon király az a mod. Persze nem vállhoz tartott fegyverrel lőttem, hanem távcsövet raktam az M4A1-re, de azt meg lehet oldani hogy vegye el ha megmozdulsz.
    Szal szvsz le a célkereszttel.
  • I.C.ram
    De azt nem úgy kéne megoldani, hogy nincs célkereszt, hanem úgyhogy marha pontatlan lenne. Ha tartasz egy puskát akkor azért tudod, hogy merre áll a csöve, csaj ugye egy pá fokos eltérés métereket is számíthat.
  • The Garrett
    Gameport

Keress rá a hírek közt. kitettük mindet!
  • Marcus_
    Mikorra várható a GAMMA?
  • AirborneRanger
    Kösz szépen :)
  • Piftuka
    www.codfiles.com
  • AirborneRanger
    Hali! Ezek a modok mik meg hol vannak meg a demóhoz vannak? Meg minden. Bocs de nem volt időm visszaolvasni. Lécci valaki mondja el! Kösz.
  • The Garrett
    Én megoldottam: LE SE SZEDTEM :DDD
  • Piftuka
    Tudod, vannak ám, akik nem csak a c: meghajtót ismerik. Hallottál már olyanról, hogy winchestert partícionálni ?
    Vagy azt az 1 gigás Quantumot minek, igaz ?
  • Piftuka
    Meg hát ugye melyik modot használja az ember a sok közül ? Mindegyikre azt mondja az alkotója, hogy "hú, ez a legjobb !".

Én mindenesetre kipróbáltam a Realistic Sound mod-ot. Valóban jó. A DAYLIGHT moddal érdemes végignyomni, mert "több a látnivaló".

Ha a BAR.pk3-at használod, akkor csak az és egy pisztoly lesz nálad. Egy próbát megér azért.

A többi cuccot nem is néztem, mert a fene sem fog ennyiféle modot kipróbálgatni.
  • Jabba
    Sztem format c: /q/u/4
  • Piftuka
    Nekem ugyanezt csinálja. Ráadásul hiába oldotta meg a friss, ropogós CATALYST 3.7 a textúraproblémát (így végre játszhattam vele), délután, amikor újra akartam játszani, már megint hibás lett. Ugynaazok a fehér textúrák mindenen és kockák a betük helyett.
  • I.C.ram
    Szerintem kurvaszar a realmod!! Először is!! Való életben éreznéd, hogy kb mennyi lehet a "hp"-d. Tudod hány tárad van még, hány gránátod. Kb. azt is tudod, hogy merre fog lőni a fegyver, ha nem emeled vállhoz. Sima közkatonának nem volt pisztolya!! Nem leeht kicserélni német fegyverekre a fegyvereidet, mert néha eltünnek, és újra Garandod lesz.
  • The Garrett
    Akkor tényleg nincs értelme :D
  • I.C.ram
    Én már vagy 5x végigtoltam AXIS-szal.
  • antijedi
    hangulat csinálsá powa :PP
    mongyuk olyan anticheatot nem lehet csinálni amit nem fognak tudni feltörni , de hát amig élünk remélünk :D
  • Hamlet
    Nagyon király mod!!!! végre realisztikus!
  • dikki*yysw
    Ne kezdjük a suxxolást pls.
  • Lacc
    Hát ez van. CS-ben, ET-ben is rengeteg csíter van már, ezzel kell számolni sajnos. De talán egy darabig (néhány napig? :) az elején még csítermentes multit tolhatunk.
  • The Garrett
    pb szartse ér de ezt már megszokhattátok volna :D
  • antijedi
    sajnos pb-se az igaz, nézz átt wolf-et topicba..., et-n is pb van és anyi a csíter mint a franc :(((
  • The Garrett
    #208 ra válasz :)
  • The Garrett
    Én szerintem már most kimaradok :)
  • The Garrett
    höhö ha megüti a Cs szintjét ám legyen. Fél éve nemláttam más FPS -t :)
  • Piftuka
    Íme, a Call Of Duty scene leendő tagjai láthatják, mi vár rájuk, he nem lesz egy korrekt punkbuster (vagy hasonló) beépített anticheat a játékban.

Az ilyen álneves DL tagok, majd jól gondoskodnak, mindenki szórakozásáról.
    Tudod, mit ? Ha nem lesz hatékony anticheat, akkor bizony kimaradok a játék multi részéből !
    Akinek van egy kis esze, az hasonlóan cselekedik majd.
  • Piftuka
    Talált ! Süllyedt !
  • The Garrett
    Nemrég pedig felkerült 1-2 mod is.
    CSemegézzetek.
    Gééémport
  • Alexease
    Jo ez, de vagy 10 kepernyonyit kell oldalra lapozni;))
  • G. Joe
    Hi! Aki még nem töltötte le a demot annak egy kis kedvcsinaló itt: Call of Duty izelítő
  • antijedi
    semi köze? lehet de ahoz kepest nemrég még oda és visza voltál tőle... :P
  • I.C.ram
    Téged is elkapott az a szar vírus, amit SWG néven hírdetnek és semmi köze az SWhez :D
  • Petyus_
    Remélem azért a MOH:AA-s idők emlékére majd toljuk a CoD multit addig a másfél hétig amíg Timber nem portolja alá a Permutationt. :)
  • The Garrett
    mwhaha :D
  • Petyus_
    "uuuuuuuuugy utálom mikor igazam van :D"

Én is ezt mondtam amikor megpillantottam a MOH:AA topicot a Gumiban. :)