43642
-
#248 "Sok hajó végzetes tüzijáték látványát nyújtva robbanik fel."
RobbanIK a fejed bazz! :D talán robban simán. :)
Másik hogy azt írtátok, hogy hatalmas újítás, hogy felbehetsz bármilyen fegyvert... Ez eddig minden játékban így volt :D -
#247 Sztálingrád.... -
#246 január?????? még október környékén kijön! -
#245 Inkább olyanokat kéne csinálni, amitől valóban reálisabb a játék! Én személyszerint call of dutyban nem is löttem nem vállhoz emelt fegyverrel. Inkább olyanokra gondolok, 1 ember 1 fegyver. Kevés lőszer. stb. -
#244 ütős lesz..asszem hideg januári estéken lesz mivel eltölteni az időt .... -
#243 Boomtowns Call of Duty preview magyarul. -
#242 True Combatben nem volt célkereszt, és nagyon király az a mod. Persze nem vállhoz tartott fegyverrel lőttem, hanem távcsövet raktam az M4A1-re, de azt meg lehet oldani hogy vegye el ha megmozdulsz.
Szal szvsz le a célkereszttel. -
#241 De azt nem úgy kéne megoldani, hogy nincs célkereszt, hanem úgyhogy marha pontatlan lenne. Ha tartasz egy puskát akkor azért tudod, hogy merre áll a csöve, csaj ugye egy pá fokos eltérés métereket is számíthat. -
#237 Gameport
Keress rá a hírek közt. kitettük mindet! -
Marcus_ #236 Mikorra várható a GAMMA? -
#235 Kösz szépen :) -
#234 www.codfiles.com -
#233 Hali! Ezek a modok mik meg hol vannak meg a demóhoz vannak? Meg minden. Bocs de nem volt időm visszaolvasni. Lécci valaki mondja el! Kösz. -
#232 Én megoldottam: LE SE SZEDTEM :DDD -
#231 Tudod, vannak ám, akik nem csak a c: meghajtót ismerik. Hallottál már olyanról, hogy winchestert partícionálni ?
Vagy azt az 1 gigás Quantumot minek, igaz ?
-
#230 Meg hát ugye melyik modot használja az ember a sok közül ? Mindegyikre azt mondja az alkotója, hogy "hú, ez a legjobb !".
Én mindenesetre kipróbáltam a Realistic Sound mod-ot. Valóban jó. A DAYLIGHT moddal érdemes végignyomni, mert "több a látnivaló".
Ha a BAR.pk3-at használod, akkor csak az és egy pisztoly lesz nálad. Egy próbát megér azért.
A többi cuccot nem is néztem, mert a fene sem fog ennyiféle modot kipróbálgatni. -
#229 Sztem format c: /q/u/4 -
#228 Nekem ugyanezt csinálja. Ráadásul hiába oldotta meg a friss, ropogós CATALYST 3.7 a textúraproblémát (így végre játszhattam vele), délután, amikor újra akartam játszani, már megint hibás lett. Ugynaazok a fehér textúrák mindenen és kockák a betük helyett. -
#227 Szerintem kurvaszar a realmod!! Először is!! Való életben éreznéd, hogy kb mennyi lehet a "hp"-d. Tudod hány tárad van még, hány gránátod. Kb. azt is tudod, hogy merre fog lőni a fegyver, ha nem emeled vállhoz. Sima közkatonának nem volt pisztolya!! Nem leeht kicserélni német fegyverekre a fegyvereidet, mert néha eltünnek, és újra Garandod lesz. -
#226 Akkor tényleg nincs értelme :D -
#225 Én már vagy 5x végigtoltam AXIS-szal. -
antijedi #223 hangulat csinálsá powa :PP
mongyuk olyan anticheatot nem lehet csinálni amit nem fognak tudni feltörni , de hát amig élünk remélünk :D -
Hamlet #222 Nagyon király mod!!!! végre realisztikus! -
#216 Ne kezdjük a suxxolást pls. -
#214 Hát ez van. CS-ben, ET-ben is rengeteg csíter van már, ezzel kell számolni sajnos. De talán egy darabig (néhány napig? :) az elején még csítermentes multit tolhatunk. -
#213 pb szartse ér de ezt már megszokhattátok volna :D -
antijedi #212 sajnos pb-se az igaz, nézz átt wolf-et topicba..., et-n is pb van és anyi a csíter mint a franc :((( -
#211 #208 ra válasz :) -
#210 Én szerintem már most kimaradok :) -
#209 höhö ha megüti a Cs szintjét ám legyen. Fél éve nemláttam más FPS -t :) -
#208 Íme, a Call Of Duty scene leendő tagjai láthatják, mi vár rájuk, he nem lesz egy korrekt punkbuster (vagy hasonló) beépített anticheat a játékban.
Az ilyen álneves DL tagok, majd jól gondoskodnak, mindenki szórakozásáról.
Tudod, mit ? Ha nem lesz hatékony anticheat, akkor bizony kimaradok a játék multi részéből !
Akinek van egy kis esze, az hasonlóan cselekedik majd. -
#207 Talált ! Süllyedt ! -
#205 Nemrég pedig felkerült 1-2 mod is.
CSemegézzetek.
Gééémport -
#204 Jo ez, de vagy 10 kepernyonyit kell oldalra lapozni;)) -
#203 Hi! Aki még nem töltötte le a demot annak egy kis kedvcsinaló itt: Call of Duty izelítő -
antijedi #202 semi köze? lehet de ahoz kepest nemrég még oda és visza voltál tőle... :P -
#201 Téged is elkapott az a szar vírus, amit SWG néven hírdetnek és semmi köze az SWhez :D -
#200 Remélem azért a MOH:AA-s idők emlékére majd toljuk a CoD multit addig a másfél hétig amíg Timber nem portolja alá a Permutationt. :) -
#199 mwhaha :D -
#198 "uuuuuuuuugy utálom mikor igazam van :D"
Én is ezt mondtam amikor megpillantottam a MOH:AA topicot a Gumiban. :)