43642
-
#336 még e hónapban -
#335 Nem tudok a játékról semmit. Mikor jelenik meg kb? -
<i>Aki lemaradt volna:</i>
!! ÚJ CoD DEMÓ !!
Részletek: www.MOHAA.hu -
#333 semmi gond köszi a hírt -
#332 jah, hogy ezt DrAK üzijére írtad. bocs :) -
#330 ja az a másikra
de gondolom a magyarosítás nem -
#329 talán? :-) -
#328 nem -
#327 igen -
#326 ez csak multi? -
#325 ehhez is jok a modok? -
#324 Felraktam újra a drivert és most jónak tűnik. -
Nyiri #323 Driver gondok lesznek, mert nekem is 9700 Pro van es siman fut. -
#322 király az új demó csak ez is rohadt rövid -
#321 Nem akar a demo megbarátkozni a Radeon 9700 Pro-val:
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
Your video card appears to be missing one or more features required to run Call of Duty. -
Takigabi #320 ok
nem tudtam mire irtad
mert nem volt ott a válasz -
#319 Ne csak olvass! Értsd is!
http://www.unrealwarfarex.com/redorchestra/ én erre pofáztam.
-
Takigabi #318 felfejlesztett q3 engine ,de mind1 -
#317 szedem már az új demót én is. -
#316 Gépzsír? Hmm, inkább disznózsír. Ez hozták ki az Unreal 2k3 engine-ből? Röhej! Nem mintha a grafikára szoktam izgulni, de ez a játék még az új 1.6 CS szintjét se üti át! Nevetséges, szétesett, felesleges. Nem ez a játék fogja a multi-player játékok tortájából a legnagyobb szeletet kivágni az biztos. -
#314 Nekem is nagyon tetszik.Csodálkozom, hogy még nem nagyon érkeztek kommentek.A konfig is tényleg hihetetlenül jól van optimalizálva.Sokkal jobban fut nálam, mint a legutóbbi MOHAA kiegészítő.A játék egyetlen "hibája" talán, hogy kicsit könnyűre sikerült(igaz 2. fokozaton játszottam).Sok helyen úgy hevernek hegybe halomba a medikitek, hogy még a fele is sok.Lehet, hogy ez nehéz fokozaton nincs így.De alapvetően egy nagyon jó játékkal van/lesz dolgunk, az biztos!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen multi lehetőségek lesznek benne, illetve milyen extrák lesznek a játékban(pl. lehet-e tankot irányítani stb.).Erről van valahol egy rövid összefoglaló? -
#313 milyen config? -
#312 kösziköszköszi -
Nyiri #311 Leszedte a demot. Hihetetlen az egesz.
A grafika valami eszmeletlen. Hogy tudtak igy megcsinalni az 5 eves q3 enginet. Full felbontasban AA-val es AF-el is siman fut. A jatek meg hihetetlenul hangulatos. Nalam mar tuti, hogy az ev jateka. (MAX PAYNE2 meg harcol a cimert) :D -
#310 és hivatalos tréler. -
!! ÚJ DEMÓ !!
Bár hivatalosan még nincs kint, a Call of Duty kiadója, az Activision kiadta a második demót is a játékból.
Részletek: www.MOHAA.hu -
#308 vágjad szájba :) -
#307 "ha a te idoszamitasod szerint, most oktober van, "
Mit karattyolsz? World time szerint most igen csak október van. -
#305 Ez novemberbe jön? Vagy még e hónapban? -
#304 jah láttam az uj movie-t nagyon kira^.^ nekem legjobban az alatta hallható zene teccik a legjobban :) de a játék is full, viszont nem tom lehet én vettem észe de mintha ebben az uj movie-ban mások lennének a fegyver hangjai. mondjuk ezek az uj hangok teccenek nagyon. csak adják már ki könyörgöm! -
#303 kijött egy új movie
itt van a link: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=9229 -
#302 hát tegnap kipróbáltam a módokkal
egy kicsit szupi
nagyon realisztikus -
Új nagyfelbontású múvi a Call of Duty-ból itt:
www.mohaa.hu -
#300 Üdv.
A Quake 3 engine-es játékokban nem csak egy mod futhat egy időben, tehát többet is használhatsz/kombinálhatsz egyszerre.
Mod: Felhasználói módosítás, melyekkel átalakíthatod a játék bizonyos részeit (szkinek, térképek, hangok, HUD, realism, fegyvermodellek, stb...)
TC mod: Total Conversion Mod - teljes konverzó. Azokra a felasználói módosításokra használják, melyek amolyan minden egyben típusú modok, tehát a fenti típusokat mind tartalmazzák (MOHAA: City Nights, Hell in the Pacific, HL: Day of Defeat, stb...) -
#299 ja megvan P -
#298 hol van ez pontosan ott? -
#297 Ejtőernyős mod : www.mohaa.hu -
#296 az mi? :-) -
#295 Akkor már tegyük hozzá a pottyantólepedőst is ! -
#294 és a jobb fegyverhangos, meg a realistic?