43642
-
sztip #43267
Link
-
sztip #43266 AKKOR X-FIRE
-
#43265 all seeing eye asszem nem működik, nekem pl el se indult -
sztip #43264 nyomják mint állat van sok magyar szerver is mind cod mint uo s ban csak kell egy jo szerver keresö pl all siing eye vagy x-fire -
hofitom #43263 Parancsolj. -
#43262 Sziasztok!
Mennyien nyomják mostanság a COd és COD UO-t a szervereken? -
#43261 köszi ez így már működik :):) -
#43260 Link -
#43259 hello, hogy lehetne a játékot 1680*1050-es felbontásban futattni multiban és single playerben is? -
tonyo9 #43258 szevasztok a widescreen patch-et hogyan lehet müködésre birni? -
#43257 -
Piko888 #43256 mármint multiban -
Piko888 #43255 Srácok másolt hogy tudunk játszani? -
#43254 A neve: Dr23 Clan.
De ez a Call Of Duty: United Offensive ban van. -
#43253 Aki csatlakozni szeretne a Clanomba.
Írjon! -
#43252 Tedd fel újra sztem. -
#43251 Van egy olyan problémám, hogy eléggé beszaggat az United Offensive.
Régebben jóval gyengébb gépemen is tökéletesen futott max grafikán a játék. Mostanában újra elindítottam ezt a játékot (még újra sem kellett telepítenem, mert rajta maradt a vinyón) és a most már jóval erősebb gépemen nagyon beszaggat.
Grafikai beállítások mind maxon vannak. Van esetleg olyan opció amit ki kellene kapcsolni, vagy valami hasonló trükk? Esetleg találkozott hasonló problémával valaki?
Friss winxp telepítés, minden driver legújabb és minden más játék (még a legizmosabb fps-ek is) tökéletesen futnak. -
#43250 nem. -
#43249 A játékhoz készült a United Offensive-on kívül még egy kiegészítő lemez? -
#43248 szerezd be azt a fájlt. -
#43247 Hello!
Felraktam a Codot, de ezt írja ki mikor kapcsolódnék egy szeróra:
Erre van vmi orvoság? -
#43246 ASE szervereit kikapcsolták..béke poraira.
persze aki elmentette elötte az ASE dolgokat annak nem :) -
#43245 22-es csapdája az jóóó :) -
#43244 Ha már xfire... Meg tudja nekem mondani vki, h hogyan tudom kikapcsolni az automatikus frissítést? Egyfeszt azzal jön, leszedi, de telepíteni meg nem telepíti, mondván hogy fut a régi és kikapcsol. Újraindítom és megint ugyanazt csinálja. 22-es csapdája. Vki? -
#43243 No azt viszont nem tudom... Amikor még rendszeresen látogattam a szerókat, akkor nekem is volt ilyen gondom, megoldottam, de nem tett ki más szerverről. -
#43242 megvolt , meguntam az ASE hülyeségeit -
#43241 tegyél fel xfire-t -
#43240 hello az lenne a kérdésem hogy fel akarom rakni az All seeing eye t de nem tudom hiába próbáltam akármelyik fajtávol bármikor mindig azt irja hogy nem tud csatalkozni a szerverhez igy nem tudja letölteni az install file ket tudna vki segíteni ? -
#43239 ja, sikerült
a legnagyobb pk3-ban van benne ez a file. Kitöröltem és újra letöltöttem a szerverről. azóta megy. Viszont az IBT szervere azóta napi rendszerességgel tesz ki md5 errorral :P -
#43238 nincs -
csoki828 #43237 helloo tud valaki cad 1 hez multipléjerhez cd vkey-t
-
#43236 Emlékeim szerint az only csipa szervereken is bent volt a kp és a granyó, nem hiszem, h azokat ki lehet venni. -
#43235 Szia!
Újratelepítés? Vagy sikerült azóta megoldani? -
#43234 Helló.
Hogy tudok új szerver csinálni az Xfire-n CoD 1-höz? -
#43233 Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat :)
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
XD -
urhzandar #43232 sziasztok!
lenne egy cod1 szerver konfigurálásával kapcsoaltos kérdésem, mégpedig az, hogy hogy tudom egy esetleges only sniper szerver elkészítéséhez kivenni a kp-t és a gránátokat? a többi fegyót ki tudtam venni szerverkonfigbol de a kp-t és granatot nem:S
előre is köszönöm -
Neoncsoves #43231 Violation (IGNORING QUERIES) #9006 -
Neoncsoves #43230 Eredeti UOm van, és amikor játszok a PB mindig kidob kb 5-10perc után. Próbáltam újrarakni, frissiteni, de nem működik! Windows Vista Ultimate SP1 32bit van fent. Vmi IGNORING QUERIES meg VIOLATION van... -
#43229 Rakjál fel újabb VGA Drivert. Vagy Windows hiba is lehet. -
hgfdsa #43228 sziasztok,
megvettem az eredeti united offensive cd-t, telepítettem és az a gond van vele, hogy fut a program viszont a karakterek nem jelennek meg. tehát a menü kiírásai nem jelennek meg (nem látszanak a betűk), viszont a menü mezőinek funkciói működnek. szóval sehol nem látok betűket a programban... remélem valamennyire érthető.
köszi a segítséget